Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 881
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • На изток от Ада
Нов е за цветно,  скип.

# 76
О, Боже! Аз за бяло съм доволна от ДМския, мислех че за цветно го хвалите и се зарадвах, че го открих
За цветно също е добър. Просто аз лично 10 лева за Denkmit няма да дам. Спекуланти. В Германия е две евро и половина.

Този Скип за цветно го гледах, зяпах и не ми хареса съставът. По-малко от 5% от всичко. Не! ОМО официален внос беше в пъти по-добър.

# 77
  • Варна
Беше? Няма ли го вече? Гледам в ЕМАГ има два вида омо с различни цени, на единия пише гръцки (по-скъпия), на другия не.

# 78
На малко места го има само. Онлайн предимно. На висока цена.

# 79
Няма вече Омо , Ариелът нещо вече не ми харесва,  Персил намирам само за цветно ... Вече не остана какво да се ползва , освен разните там боклуци Савекс , Бонус вече няма ,  Рекс и т.н

# 80
  • Сливен
днес в един магазин за паралелен внос видях омо за цветно 20 пранета за 10лв,добре ли е като цена?

# 81
днес в един магазин за паралелен внос видях омо за цветно 20 пранета за 10лв,добре ли е като цена?
Мисля , че е скъпо,  пък и най-вероятно е с изтекъл срок или скоро изтичащ . Последните партиди , които съм срещала , са произведени 7/2021 , което означава  , че сега им изтичат сроковете .

# 82

Омо, но сигурна ли си че е онова Омо...че има и нисък клас със същото име.
Малко скъпичко е 10 лв...

# 83
Вярно,трудно се намира нещо читаво вече.

# 84
  • Сливен
Значи омотала съм се тотално,че влизах в няколко магазина.
Омото е от правилното и е 20 пранета за 12лв,а Персил съм гледала 18 пранета за 10лв.
Доста време ползвах Ариел компакт внос от Германия на прекрасната цена от 7.20лв за мисля 18 пранета?Но вече не го предлагат в магазинчето.
И минах на Ариел официален внос.

# 85
Аз въртя-суча и винаги Ариелът (капс) ми е любим. Иначе имам купени още персил от ДМ, савекс от Кауфланд, някакъв уж с марсилски сапун от паралелен внос. Но Ариелът си е най-хубав.

# 86
Някой има ли мнение за перилните препарати на apta?

# 87

Този Скип за цветно го гледах, зяпах и не ми хареса съставът. По-малко от 5% от всичко. Не! ОМО официален внос беше в пъти по-добър.

Така ще е оттук нататък. С (много) малки изключения качеството на перилните препарати никога не е било по-ниско. Помагайте си с добавки на основа перкарбонат, въпреки че и те вече не съдържат това, което съдържаха допреди 5-6 години.

# 88
  • На изток от Ада
Той скип е и скъп . Този за цветно.

# 89
Не е скъп изобщо. 65 пранета за 24 лв..идва по 37 ст на пране.

За качеството...уж вървим напред, 21 век..ала бала...пък все по-неопрани ще ходим. Логика...няма Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт