Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 885
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Освен ако не иска да смени аромата. Simple Smile

# 181
Аз живея в Австрия ще си карам с Персилите явно.

# 182
  • София
Тая сутрин си накапах бялата блуза с оцветяващ спрей за коса. Спреят по принцип е от отмиващите се. Блузата е ефирна, тънка, от тези масовите, не знам каква точно материя е, но няма изпиране. Бързах много и я натърках със сапун за петна, също и Спот пръснах - търках, търках - нищо не става. Една капка е, но се вижда. Много ми е любима тая блуза. Sad Не знам дали да пробвам със спирт, ацетон? Някакви идеи?

Не пожънах особен успех. Единствено с Доместос имаше някакъв малък ефект. Поизбледня петното и така ще си я нося, не се вижда кой знае колко. Не съм пробвала със спирт или ацетон, но ме е страх да не съсипя материята.
Не мога да разбера защо спрей, който се отмива от коса и кожа, не може да се махне от тъкани....

# 183
  • Ст Загора
Да похваля спот, наклепах се с червена боя за коса бяла блуза.  Сложих Спот тъках  изпракнах  с вода . Пак сложих пак търках и се изчисти

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 15:03 от nasito8988

# 184
  • вече Пловдив
Здравейте, дами!
Може ли помощ - за какво пране е този Диксан?
Подарък е към новозакупените пералня и сушилня.

# 185
  • Ст Загора
Няма течен за бяло.  Нямат избелители на кислородна основа.
И това е Рекс (за накой държава)т е  нисък клас

# 186
Да, Рексче е.

# 187
Не стига , че е Рексче , ами и старо ми изглежда. 

Успях да се сдобия с един пакет ОМО за бяло , последната опаковка,  която намерих. 
Скоро му изтича срокът,  ама ще го употребя.
Сега тъкмо пуснах една бяла пералня с него, за да го пробвам .
Направо бях забравила колко невероятно ухае този прах .

# 188
  • Ст Загора
И аз мн го харесввах на аромат

# 189
  • Пловдив
В Турция има Omo Active clean(миналия месец го видях в Карфур в Айвалък),би трябвало да го има и в турските магазини в БГ,както и гръцкият му аналог Skip Active clean.

# 190
Ох, и аз мн го харесвам това Омо! 😇

# 191
Моята дружка пералнята пак и се замърси решетката,където влиза водата.
Изчистихме и всичко е топ.

Искам и аз да си набавя такова ОМО.

# 192
Моето мнение е, че въобще не ходим изпрани по-добре отколкото преди 30-40 години.
Такъв "аромат" на спарено пране се носи ежедневно покрай мен, съчетан с изпотяване става... Scream
И това основно от течните. (понеже знам покрай мен кой какво ползва)
[/quote]

Наскоро за втори път ми направи впечатление следното нещо: когато започна по-редовно да използвам лосиони за тяло, прането ми започва да има дъх. И е нормално като се замислих, все пак някаква част от тези продукти отива и по дрехите. Миналия път реших проблема като спрях да се мажа Joy сега обаче, просто вдигнах дозата на праха за пране и няма проблем. Според мен голяма част от драмите с миризливото пране идват от несъобразена доза на перилния препарат.

# 193
Момичета,кажете ок ли е тоя прах,че бяха само 2 на рафта 😄,да знам дали да се връщам...

# 194
  • Пловдив
believe,това е италиански Dash с кислородни избелители,т.е. за бяло,аналог на Ариел(предполагам,че знаете в Италия Ариел "се казва" Даш).Снежинката горе в ляво дискретно рекламира,че препаратът е ефикасен на ниска температура(efficace a bassa temperatura).

Общи условия

Активация на акаунт