Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 796
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, по принцип си пера с прахове за пране, не използвам течни препарати, но се налага да живея в дома на родителите си за известен период, за да гледам кучето, но тук използват само Ariel Colour Washing Liquid. Тези, които го позвате, може ли да ми кажете - прави ли пяна при вас? Аз съм малко маниакална на тема чистота и фактът, че не прави пяна ме притеснява, че не съм изпрала добре. Така ли пере този препарат - без абсолютно никаква пяна?

# 286
  • Ст Загора
Пяната не е признак ,че пере. Даже не е добре за пералнята и затова са с мн малко пяна.

# 287
Виж дозировката на опаковката.

# 288
Не трябва да има пяна.

# 289
Това видях днес за първи път,някой може ли да даде отзиви?
Блаагодаря!

Мирише невероятно! Дори се опитвам да намеря парфюм с подобна, ако не същата миризма. Не изпира добре, обаче, силно замърсени дрехи. В Англия е много популярен както за пране на бебешки дрехи, така и за хора с чувствителна кожа. А в кой физически магазин го открихте?

# 290
  • София
Момичета, в Гърция съм и в един магазин видях Skip (орязан разбира се) 45 пранета за 9.99 евро промоция. Как ви се вижда цената? Бях взимала от магазин за перилен внос в БГ, но не помня колко струваше.

# 291
Момичета, в Гърция съм и в един магазин видях Skip (орязан разбира се) 45 пранета за 9.99 евро промоция. Как ви се вижда цената? Бях взимала от магазин за перилен внос в БГ, но не помня колко струваше.

17-18 лева е тук...https://gtgroup.bg/bg-product-details-415.html..до 19-20 лева стига, тоест същото излиза....

# 292
  • Пловдив
Skip,45 пранета,9,99Е е нормална цена-45ст за пране.

# 293
Това видях днес за първи път,някой може ли да даде отзиви?
Блаагодаря!

Мирише невероятно! Дори се опитвам да намеря парфюм с подобна, ако не същата миризма. Не изпира добре, обаче, силно замърсени дрехи. В Англия е много популярен както за пране на бебешки дрехи, така и за хора с чувствителна кожа. А в кой физически магазин го открихте?
В една местна верига магазини в провинцията.
Благодаря за инфото!🌹

# 294
  • Варна/Благоевград
Здравейте. 
Варненките бихте ли ми казали откъде си купувате гръцки или италиански прахове и най вече на добри цени ?
В Борн има голямо разнообразие, но ми се струва ,че цените са доста завишени
Интересуват ме и най вече дали има някъде прахообразен Скип или Клинекс

# 295
  • In transit
Здравейте. 
Варненките бихте ли ми казали откъде си купувате гръцки или италиански прахове и най вече на добри цени ?
Вчера точно гледах много италиански прахове и препарати на Чаталджа, където са крепежите. Посока кръстовището на Ген.Колев и Чаталаджа. Едно малко магазинче е, голямо разнообразие имаше и цените бяха прилични, не като в Борн.

# 296
Взех това за проба 8,20 лв

# 297
Някой успя ли да опита новите омекотители на Ленор? Simple Smile

# 298
Някой успя ли да опита новите омекотители на Ленор? Simple Smile
Още миналия месец ги пробвах и трите вида . Добри са  .

# 299
  • Варна/Благоевград
Здравейте. 
Вчера точно гледах много италиански прахове и препарати на Чаталджа, където са крепежите. Посока кръстовището на Ген.Колев и Чаталаджа. Едно малко магазинче е, голямо разнообразие имаше и цените бяха прилични, не като в Борн.
    [/list]
    Да, виждала съм го ,съвсем забравих за него ,благодаря че ми припомнихте за него .

Общи условия

Активация на акаунт