Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 733
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Последния прах, който купих е на Сано - Максима, изобщо не съм доволна, уж концентрат, аз слагам почти двойно, все едно не съм сложила прах изобщо, прането ми не мирише на изпрано.

# 271
Странно. Моето мирише на изпрано винаги.

# 272
  • In transit
Във всяка тема, дори 73, се коментира само препарат за бяло пране😂Дайте малко да коментираме и омекотителите, че вече вкъщи станах като пазар и все дрехите ми не миришат достатъчно добре.Особено Сано много го развалиха
За омекотители с много траен аромат препоръчвам Коколино и Спума ди шампаня. Независимо дали ги ползвам с прах за бяло или с течен.

Аз още си тъгувам за бялото ОМО...дано да го пуснат пак. Всичко, което ползвам след него не ми харесва. Sad

# 273
  • София
Последния прах, който купих е на Сано - Максима, изобщо не съм доволна, уж концентрат, аз слагам почти двойно, все едно не съм сложила прах изобщо, прането ми не мирише на изпрано.

Боклук са им праховете. Аз довършвам един, дето и добавка му слагам и едва скалъпваме положението с изпирането.

# 274
  • Пловдив
Тумбел,показаният от Вас АВС не е концентрат.Омекотителят АВС,от който съм много доволна е концентрат(1440мл),пише си на турски език-konsantre yumuşatıcı romantik gül, yumuşatıcı(омекотител,на турски),не го бъркайте с sıvı deterjan(течен перилен препарат)

# 275
На този пише, че е омекотител. 😂 Но следващия път, ще чета по внимателно😃

# 276
Аз иползвам турски: прах за пране ABC (синята опаковка) и омекотители Yumos - харесвем бебешкия и този в жълтата опаковка. Също така слагам и дезифектант за пране на DM (този който е без парфюм)

# 277
Препоръчайте ми, прах за пране на вълнени пуловери и одеяла или гел, турски,от който сте доволни. Напоследък Первола нещо не ми харесва.

# 278
Турските май не са много ок.

# 279
Аз иползвам турски: прах за пране ABC (синята опаковка) и омекотители Yumos - харесвем бебешкия и този в жълтата опаковка. Също така слагам и дезифектант за пране на DM (този който е без парфюм)

Аз също ползвам АВС, но предимно за кърпи домашни и работни дрехи. Прави ми впечатление, че изброяват и си мисля, че е от този перилен препарат.

# 280
Препоръчайте ми, прах за пране на вълнени пуловери и одеяла или гел, турски,от който сте доволни. Напоследък Первола нещо не ми харесва.
Не е турски. Но ползвам този за вълна и деликатни.

# 281
  • Варна
И аз ползвам този.

# 282
+1 за Сано,синият омекотител от парфюмната серия скоро купих и съм разочарована,вече не е същият.По Великден накупих Vernel-и от Италия(Silan в БГ),сега ползвам тях и съм доволна от кокосовия аромат и Малдиви,Tesori d"oriente(Byzantium,Ayurveda,Hammam) често ползвам и от тях съм доволна,но моят фаворит е един турски омекотител-ABC gül kokusu(сега нямам "наличност" от него за да покажа снимка,миналия месец в Турция го загледах,но ММ ми напомни,че сме на почивка,не на пазар...).
Благодаря Ви!Винаги ми помагате с отговорите си.На другите дами също им благодаря Simple Smile

# 283
Здравейте! Не успях да открия достатъчно информация за този гел за пране. Дали си струва? Изпира ли и ухаят ли дрехите добре?

# 284
Това видях днес за първи път,някой може ли да даде отзиви?
Блаагодаря!

Общи условия

Активация на акаунт