Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 755
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Извинявам,се че не съм по темата,ако модераторите преценят нека изтрият поста-имам голям проблем с пералнята и се надявам да ми помогнете,ако имате някакъв опит.
След като веднъж пуснах само 1 халат за пране,нещо се случи с нея,все едно нещо се разцентрова...От тогава,при центорфугиране (не всеки път,и не постоянно по време на прането) подскача,ама буквално.Звучи смешно и нелепо,но е така .Всеки път е нивелирана преди пускане.Звнънях и на майстор,който сподели,че на ден му звънят по 50 пъти да го питат защо така им скачали пералните,и обясни,че било от тежината на дрехите в нея...Но нали според самата програма капацитетът на дрехите е различен и би трябвало да няма проблем,ако в нея има 2кг или пък 6кг (какъвто е и максимумът й)...В никакъв случай не го превишавам.
Преди това въпросно пране на халат не правеше така.
Слагахме някакви гумени крачета,ами не помогнаха,напротив.От самите вибрации нейните крачета излизат извън тези гумените.Ако има значение настилката-върху плочки е.
Мерси за вниманието! 🌼

# 256
Моята така подскачаше, после спря втората помпа и след месец изгоря програматора. Електрониката й се е прецакала.При самото наместване на тежестта на дрехите в барабана, нещо ставаше и скачаше много.

# 257
Моята така подскачаше, после спря втората помпа и след месец изгоря програматора. Електрониката й се е прецакала.При самото наместване на тежестта на дрехите в барабана, нещо ставаше и скачаше много.
Знаете ли,наистина е старичка (8 годишна),сега като се замисля и помпата й също издава по-странен звук.Филтърът е чист,явно си заминава.

# 258
  • In transit
Че то всеки оцет е алкохолен (има алкохолен градус). Няма безалкохолен оцет.
Ами този е по-различен. Не е винен или ябълков, ами е спиртен. За почистване се ползва основно.

# 259
При мен така подскача като пера две хавлии, а трябва по-една,защото много натежават, но понякога греша.. също чаршафа като се омотае на възел или всичко е влезнало в плика подскача и се налага да давам пауза разпределям прането да не е на топка и пак я пускам и няма проблем, но един майстор ме посъветва да пера винаги на по-малка центрофуга напр 600-800 оборота и после като приключи прането да си пускам само силна центрофуга,било по-щадящо за пералнята..

# 260
  • Варна
От тогава,при центорфугиране (не всеки път,и не постоянно по време на прането) подскача,ама буквално.Звучи смешно и нелепо,но е така .
Нашата правеше така, оказа се счупена трилъчка на барабана, т.е. началото на края.  Не казвам, че е това, но не мисля, че е от тежестта на дрехите, явно нещо не ѝ е наред.

# 261
Благодаря!
Ще бъде ли мн нахално,ако помоля да дадете и отзиви за марки,ако искате на лично ,че да не спамим темата.Не съм запозната в днешно време кое е за предпочитане...

# 262
  • Варна
https://www.bg-mamma.com/?topic=1573536
Бош си взехме наскоро по препоръка от тази тема. Доволна.

# 263
  • Пловдив
Извинявам,се че не съм по темата,ако модераторите преценят нека изтрият поста-имам голям проблем с пералнята и се надявам да ми помогнете,ако имате някакъв опит.
След като веднъж пуснах само 1 халат за пране,нещо се случи с нея,все едно нещо се разцентрова...От тогава,при центорфугиране (не всеки път,и не постоянно по време на прането) подскача,ама буквално.Звучи смешно и нелепо,но е така .Всеки път е нивелирана преди пускане.Звнънях и на майстор,който сподели,че на ден му звънят по 50 пъти да го питат защо така им скачали пералните,и обясни,че било от тежината на дрехите в нея...Но нали според самата програма капацитетът на дрехите е различен и би трябвало да няма проблем,ако в нея има 2кг или пък 6кг (какъвто е и максимумът й)...В никакъв случай не го превишавам.
Преди това въпросно пране на халат не правеше така.
Слагахме някакви гумени крачета,ами не помогнаха,напротив.От самите вибрации нейните крачета излизат извън тези гумените.Ако има значение настилката-върху плочки е.
Мерси за вниманието! 🌼

Здравей,може и да е малко късно но моята правеше точно същото.Оказа че единия амортисьор, който държи барабане е издал багажа.Сменихме го и сега е като нова.

# 264
Във всяка тема, дори 73, се коментира само препарат за бяло пране😂Дайте малко да коментираме и омекотителите, че вече вкъщи станах като пазар и все дрехите ми не миришат достатъчно добре.Особено Сано много го развалиха

# 265
  • Пловдив
+1 за Сано,синият омекотител от парфюмната серия скоро купих и съм разочарована,вече не е същият.По Великден накупих Vernel-и от Италия(Silan в БГ),сега ползвам тях и съм доволна от кокосовия аромат и Малдиви,Tesori d"oriente(Byzantium,Ayurveda,Hammam) често ползвам и от тях съм доволна,но моят фаворит е един турски омекотител-ABC gül kokusu(сега нямам "наличност" от него за да покажа снимка,миналия месец в Турция го загледах,но ММ ми напомни,че сме на почивка,не на пазар...).

# 266
Коментират се и омекотители. Просто трябва да отделиш малко време и да прочетеш темите.

# 267
Във всяка тема, дори 73, се коментира само препарат за бяло пране😂Дайте малко да коментираме и омекотителите, че вече вкъщи станах като пазар и все дрехите ми не миришат достатъчно добре.Особено Сано много го развалиха

Не миришат ок, защото не ползвате прах за бяло Joy

# 268
  • София
Ох, този омекотител Сано... Чудя се как го харесват някои хора, толкова е тежък и отвратително траен. Подариха ми носени дрешки за детето, прани с този омекотител. Е, три пъти ги прах и няма измирисване. А като ми лъхне някой на Сано, просто ми става лошо. Интересно, че праховете им не са хич ароматизирани, но пък омекотителите, ... майко мила!

Апропо, English Home имат доста приятни парфюми за дрехи и гардероби.

# 269
artemida, този ли е? Пише, че е произведен в Турция. От турски магазин го взех и много ми хареса аромата, заредих си 2 туби от него.

Общи условия

Активация на акаунт