Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 740
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Пера сутиени в мрежа с цип, течен препарат и деликатна програма, заедно с други деликатни.

# 241
Аз ги пера както всичко останало. Като се скапе-на боклука. Ако трябва да чакам да събера пералня за деликатно ще остана без бельо и пак няма да и наполовина пълна пералнята. Други деликатни не се сещам да имам.

# 242
Деликатните програми са с намален капацитет, около килограм-два и са кратки.
Не мога да пера на ръка и често пускам сутиен, гащички и нещо дребно към тях.
Освен това в тези горещини сутиен и бюстие се перат ежедневно, защото се изпотяват, както и бельото, разбира се.

# 243
Здравейте, аз мога да препоръчам Yumos , турски - за цветно пране.

https://cleanmarket.bg/product/yumos-color-techen-perilen-prepar … l-42-praneta-3101

Мирише хубаво, ароматът се запазва дълго време и остава дори след като изгладите дрехата. При пране на цветни дрехи винаги слагам и кърпичка за улавяне на цветовете. Няма случай, в който да не е оцветена.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-karpichki-za-ulavyane-na … 010355487988.html

# 244
Пълен боклук е този Yumos . Ароматът му за мен е ужасен , дозировката е за 2-3кг и не изпира дори нормално замърсено пране .
Още преди 1-2 години го пробвах и още след няколко пранета  май го изхвърлих .

# 245
Има ли шанс петно от олио ( предполагам ) да излезе с нещо след повторно пране, и с какво ?
Бях му сложила сол, цяла нощ стоя така, после изпрах с прах, но все още си е там... Sad А бюстието ми е много удобно и вече не се предлага в моя размер, иначе е 10 лв нямаше и да го мисля дори...

# 246
  • Ст Загора
С гел, веро . Но прано не знам , обезмаслител ...

# 247
Моят мъж много се окапва. Ако не излезе само с прах за пране, при следващо изпиране слагам спот върху петното и после в пералнята. Не се е опирал спот на мазнина.

# 248
Този спот избелва ли цвета? Защото ми е зелено бюстието. Аз ще пробвам, де, то няма какво да губя. Или с петното ще си ходя или ще го отписвам и пробвам, пък, ако стане..

# 249
  • Ст Загора
Този спот избелва ли цвета? Защото ми е зелено бюстието. Аз ще пробвам, де, то няма какво да губя. Или с петното ще си ходя или ще го отписвам и пробвам, пък, ако стане..
не избелва

# 250
  • In transit
Здравейте, преди време в тази тема беше споменато, че старите жълти петна под мишниците се почистват добре с алкохолен оцет. Най-сетне се сдобих с такъв, пробвах с напръскване на петната, но не се изпраха.
Ще кажете ли как да действам, за да има ефект? Има ли значение на колко градуса ще пера тениските и дали с течен или с прах?
Четох на първа страница, но не пише за оцета, а с препарат за баня не смея да пробвам, че тениските са бели.

# 251
Щом са бели, какво те притеснява?

Иначе може да се наложи да третираш няколко пъти. Пжнякога не падат от първото третиране.

Пропуснала съм това за алкохолния оцет.

# 252
  • In transit
Амиии, почти съм сигурна, че в тази тема съм го чела. Ама беше отдавна, Тета.

# 253
Аз махнах с препарат против котлен камък. Сано антикалк. След морето всички тениски предимно бели бяха с жълти петна.
Пръсках, постояха, изпрах. Петната ги нямаше.

# 254
Че то всеки оцет е алкохолен (има алкохолен градус). Няма безалкохолен оцет.

Общи условия

Активация на акаунт