Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Днес минах през фантастико. Прах персил за 18 или 20пранета беше 8лв. и стотинки. Ариел същите пранета 11лв. и стотинки. Бързах и не разгледах подробно. В брошурата ги няма.

# 616
  • София
Новият Персил за цветно (имам предвид този, който е с 90 мл дозировка) нещо ме разочарова. Не изпра елементарни петна. Чорапките на сина ми и те си излязоха захабени. Не знам какво точно са му махнали, но не е това, което беше.

# 617
И скипа ми е станал на буци..на дъното на кутията съм в момента...
Категорично подкрепям, при мен е същото!
Пера само със Скип.
Запасите ми в случай, че спре да работи фабриката им 😆 ...
Каква цена в Гърция е добра за Скип-а? Не мога да се ориентирам.
Аз края на юли купих кутия 67 пранета за 12 евро. Имаше кутии 45 пранета за 10 евро.

# 618
Вчера го взехме за 9.99 Евро за 45 пранета и около 11 Евро беше за 67 пранета.

# 619
Аз пък не съм доволна от Ариел за цветно, вече 2 дрехи с хубав ярък цвят на първото пране ми излизат по-бледи.
Ще търся пак Персил, а и сега и в DM има намаление, може от него да взема ДМ-ски.

# 620
Момичета, от гръцкия скип за бяло ли сте доволни?

# 621
да

# 622
  • Пловдив

Аз съм доволна и от двата - и за бяло,и за цветно.

# 623
  • оттам, откъдето започва България
Какъв прах и течен за цветно да взема от Англия? За бяло отново ще заложа на Ариел.

# 624
Какъв прах и течен за цветно да взема от Англия? За бяло отново ще заложа на Ариел.
Persil . Даже сега са пуснали някакви лентички за цветно,  не изглеждат лоши .
Прах Persil Color също е добър .
Bold капсули е по-нисък клас,  но пък ми харесват  Bold Excel Gel и  Bold Rubi Jasmine Pods .
Daz се води нисък клас,  но наскоро бяха пуснали една серия Pink Bloosom , пробвах капсулите и гела и не са лоши . За праха нямам впечатления,  пък и той май е за бяло .

# 625
Баща ми си е взел това - като простре прането на двора долу до моята тераса горе се усеща.
Не е лошо.

# 626
Благодаря ви! Имам пътуване до Гърция и ще си взема и за цветно и за бяло, нещо бях запомнила, че за цветно нямаха, но нещата се променят Blush

# 627
Аз пък не съм доволна от Ариел за цветно, вече 2 дрехи с хубав ярък цвят на първото пране ми излизат по-бледи.
Ще търся пак Персил, а и сега и в DM има намаление, може от него да взема ДМ-ски.
Не си правете лошо мнение за Ariel, този който се произвежда за българия е със спестени съставки, вземете такъв от чужбина и ще говорим, и Head & Shoulders пак е на P&G  и неговото качество за България е същото.

# 628
Здравейте! От години не бях влизала в бг-мама. Има ли някаква опция за търсене в дадена тема? Интересува ме какво ползвате за пране на копринени кърпи/шалове. Последно ги прах (на ръка винаги) с бебешки сапун Тео бебе. Благодаря Ви!

# 629
Аз ползвам това за вълна и деликатни:

Общи условия

Активация на акаунт