Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 903
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
При Бош и при АЕГ, има функция за допълнително мокрене и разпенване на водата от барабана(не е доливане на допълнително вода). 4d wash и jet system. За другите марки не съм сигурна дали го има и под какво име. Когато преди месец си търсих пералня, гледах тази функция да я има. Дрехите са хубаво мокри и много малко вода се вижда.

# 541
  • София
Кой препарат за ръчно пране ще предложите, имам две любими шапки с козирка ...и не ми се рискува с автоматичния, повече. Отделно ще поръчвам инд.ортоп.стелка за доста пари и този път няма да ги пера в пералня. Друго не се сещам, но да кажем 1-2 год. след отварянето му, ще става за употреба.

# 542
  • Русе
Моята пералня Бош е 8-ма серия.

В процес на търсене съм на нова, че на Баухнехта му "заминават" лагерите. Боша ще го замести. Та търся си нова на мястото на Боша. Трудна работа...

# 543
Моята пералня Бош е 8-ма серия.

В процес на търсене съм на нова, че на Баухнехта му "заминават" лагерите. Боша ще го замести. Та търся си нова на мястото на Боша. Трудна работа...
В момента има Милета на хубава цена в Техномикс.

# 544
Предишната ми пералня беше Самсунг и ми служи вярно почти 20 години. Съответно и настоящата е такава. Далеч съм от мисълта, че ще изкара толкова, но засега съм много доволна.
Изместихме темата малко...

# 545

Някой с мнение за този продукт?

# 546
  • София
Ей, зорлем ще ни принудят да ползваме течни препарати. Имам прах Ариел, купен преди месец и вчера реших да го отворя и прехвърля в пластмасовата бутилка от течен препарат, в която обикновено си държа праха. Голяма мъка, станал на буци, разбивах, разбивах, подлагах вестник да не се пръска... И въпреки всичко около 2-3 дози заминаха на боклука... Как ще я караме така? И с тия глупави картонени опаковки... Ами то, ако стои отворен в такава опаковка, ще стане на камък за 1 седмица!

# 547
А скип, купуван юли си е идеален и със сигурност ще бъде сух докато го похарча. Никога не ми се е овлажнявал, държа си го в оригиналната кутия. Също, скоро взех прах корал. И той засега е екстра.

# 548
  • На изток от Ада
В Ариел има съставки които се увлажняват.

# 549
Може и това да е. На кутията пише, че е специална формула за ефективност и при ниска температура

# 550
  • На изток от Ада
Taed писа, евтина добавка за пълнеж.

# 551
И скипа ми е станал на буци..на дъното на кутията съм в момента...

# 552
И скипа ми е станал на буци..на дъното на кутията съм в момента...
Категорично подкрепям, при мен е същото!
Пера само със Скип.
Запасите ми в случай, че спре да работи фабриката им 😆

# 553
Е, хора, та вие с тези количества може да продавате!

# 554
  • На изток от Ада
Rosheen до кога е годен течният Скип? Не се запасявай с течен, сдървява се . Не Скип ,по принцип

Общи условия

Активация на акаунт