Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 942
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Във връзка с препаратите против изпотяване - ползваме с ММ ролката на Юриаж с 3 капки. Добра защита против изпотяване имаме и двамата и грам пожълтяване няма по белите ни тениски.

# 121
От Dm купих чашка за течен препарат, под лев беше.

# 122
Майка ми погрешка е изхвърлила всички дозаторни чашки за течен препарат.
Има ли откъде да си купя чашка или препарат с чашка?
Обиколих дрогерии, Ремедиум, магазини за перилни препарати - няма!
от някое лекарство нямате ли, напр. от сироп...

# 123
  • Ст Загора
От Dm купих чашка за течен препарат, под лев беше.
Няма я вече

# 124
Нещо вълшебно за изпиране на петна? Вълшебен прах, препарат?Честно, от памучните тениски нищо не ми излиза. Искам нещо, което да сложа директно в пералнята. не ми се занимава с третиране на петната отделно. както правя сега.  Някъде чух за таблетки за съдомиялна, някой пробвал ли е, какви таблетки, къде да я сложа?

# 125
# 126
  • Ст Загора
Ох стига с тези таблетки за съдомиялна.

# 127
Малка лисичка, благодаря! Ако може да ми кажете и какво количество си слага. Ще поръчам онлайн и искам да се ориентирам по колко да поръчам.

# 128
Ще видите на етикетите.

# 129
малката лисичка , тези препарати против петна на ДМ причиняват ли дразнене на кожата, като Вениш ?
Питам, защото всички вкъщи сме с много чувствителна кожа.

# 130
При нас -не ,но ние нямаме такива проблеми.
Пускам и допълнително изплакване.

# 131
Нещо вълшебно за изпиране на петна? Вълшебен прах, препарат?Честно, от памучните тениски нищо не ми излиза. Искам нещо, което да сложа директно в пералнята. не ми се занимава с третиране на петната отделно. както правя сега.  Някъде чух за таблетки за съдомиялна, някой пробвал ли е, какви таблетки, къде да я сложа?
Ето това. И преди съм го препоръчвала в темата. Добре е да се остави да подейства от единия ден до другия. По указание е за 3 минути, но в този случай не работи. Но от единия ден за другия е безотказно.
Купувала съм го от магази за паралелен внос.

# 132
  • Ст Загора
Омо сигурно не е ок

# 133
Не е от онова, това Омо.

По питането за магически прах - информиране как правилно се пере, на каква Т, на каква продължителност, с какъв прах.
Тези неща нон стоп ги повтаряме в темата. При желание са достъпни за четене.

# 134
  • Ст Загора
Не е . Онова не нам кое е , не съм го търсила

Общи условия

Активация на акаунт