Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Нищо особено не е ...тайд.

# 571
Здравейте,
Може ли помощ, става въпрос за бебешки дрехи.
Посъветваха ме да се перат и на другите членове на семейството със същия прах, така за бебето било по-добре като възприятие.

Само че съм изправена пред няколко продукта и не знам на кой да заложа.
Моля за съвет!
Също не знам прах или течен, в момента вкъщи главно се пере с дмския прахообразен в зелената опаковка, но той май не става за бебешко, как мислите?

Качвам течните и едни капсули за които търся мнение:
Скрит текст:
1. Teo kiddo
.

2. Persil non bio /

15-30%: Anionic surfactants. 5-15%: Nonionic surfactants. <5%Phosphonates, Perfume, Polycarboxylates, Soap, Optical brighteners, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone

Produce of
United Kingdom

3. Almat non bio

Ingredients   5-15 % Anionic Surfactants, Non Ionic Surfactants. < 5 % Soap, Phosphonates. Contains : Optical Brighteners, Perfume, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

4.Fairy капсули

>30% Anionic Surfactants, 5-15% Soap, <5% Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Optical Brighteners, Perfumes

5, vert

И Sano maxima  Baby  

# 572

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?
От коя дата е тази промоция? Сега бях в Била в Пловдив, нямат такова нещо, то и в брошурата не го видях…

# 573
Взех от любопитство новия омекотител Силан Куул Фреш. Хареса ми като аромат. Дори доста ми хареса.
Скрит текст:

# 574
С каквото и да переш бебешките дрехи, бебето все ще оцелее.
Иначе на 1 стр.има инфо за тях:

# 575
Здравейте,
Може ли помощ, става въпрос за бебешки дрехи.
Посъветваха ме да се перат и на другите членове на семейството със същия прах, така за бебето било по-добре като възприятие.

Само че съм изправена пред няколко продукта и не знам на кой да заложа.
Моля за съвет!
Също не знам прах или течен, в момента вкъщи главно се пере с дмския прахообразен в зелената опаковка, но той май не става за бебешко, как мислите?

Качвам течните и едни капсули за които търся мнение:
Скрит текст:
1. Teo kiddo
.

2. Persil non bio /

15-30%: Anionic surfactants. 5-15%: Nonionic surfactants. <5%Phosphonates, Perfume, Polycarboxylates, Soap, Optical brighteners, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone

Produce of
United Kingdom

3. Almat non bio

Ingredients   5-15 % Anionic Surfactants, Non Ionic Surfactants. < 5 % Soap, Phosphonates. Contains : Optical Brighteners, Perfume, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

4.Fairy капсули

>30% Anionic Surfactants, 5-15% Soap, <5% Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Optical Brighteners, Perfumes

5, vert

И Sano maxima  Baby  
Моето мнение е:
Има един даш, който е предназначен за бебета

# 576
  • София

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?
От коя дата е тази промоция? Сега бях в Била в Пловдив, нямат такова нещо, то и в брошурата не го видях…
от 14 четвъртък с новия каталог, ще ида да взема и аз, ако се доредя

# 577
Това, с бебешките прахове, е пълна фантасмагория.
Съвет от мен - перете с качествен прахообразен, на дълги програми (около 2 часа), с много вода, допълнително изплакване и 60С.
Гарантирам, че проблем няма да има бебето.

# 578
Дмския става ли? С него съм от поне една година и съм доволна, https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-moshten-preparat-za-iskr … 058172453403.html

# 579
Идеален е. Ако те устройва цената.
Само той остана с такъв процент кислородни избелители.

# 580
За бебета според мен не е много ОК , тъй като е с много зеолити , които се изплакват по-трудно. Освен това има и лек парфюм .
Denkmit Ultrasensitive прах е по-добър вариант според мен . Универсален е , в някои държави вече има и Denkmit Ultasensitive Color .
https://www.dm.de/denkmit-colorwaschmittel-pulver-ultra-sensitiv … 066447101003.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-prane-ultra-sens … 066447328820.html

# 581
  • Майнатаун
А тези капсули от промоцията на била, за какво пране са?

# 582
  • София
А тези капсули от промоцията на била, за какво пране са?
Капсулите са за бяло, течния за цветно.

Мой въпрос - трябва ли да са от един вид за промоцията?

Купувам само прахообразни Ариел от ДМ, то, само там останаха, егати, но искам да се възползвам от цената, защото пера и едни старци по собствена инициатива и искам качество на нормална цена. Да?

# 583
  • На изток от Ада
От един вид , два течни или 2 кутии капсули.

# 584
Аз не мога да разбера дали един брой е 18лв или и двата са 18 лв.
Защото ако един е 18 лв не е изгодно , ама ако двата са 18 лв си е оферта .
Ако някой ходи на 14.09 /когато започва промоцията/ и разбере как е промоцията моля да напише.
Ако са двете според мен е 1 течен за 50 пранета + 29 капсули .

Общи условия

Активация на акаунт