Звездни компромати - Юли' 23

• 319 365
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:

Този рожден ден е бил като някакво фрийк шоу
Скрит текст:

Има и дублирана рокля, тази металическата, сигурно е много кофти за мадамите да се видят една друга

# 136
Много им се радвам на Лидия и Наско. Много са хубави и двама, как са се намерили - не знам. Някакви извънземни са ми.

За жалост май не са заедно вече. От последните му сторита преди няколко дни беше написал, че е изпаднал в дупка и т.н, тя не го следва вече в Инстаграм

# 137
Скрит текст:

Има и дублирана рокля, тази металическата, сигурно е много кофти за мадамите да се видят една друга
не са с една и съща рокля, едната не е с рокля ...

# 138
Скрит текст:

не са с една и съща рокля, едната не е с рокля ...
Преди две страници качих снимка, където се вижда друга гостенка.
Скрит текст:

За тази рокля говоря, иначе съм наясно че дамата е с панталон Rolling Eyes

# 139
Леле бих се обзаложила че Цветито е 34-35…. А то младичко. Не и личи😂😅

# 140
Т.е Филип Плейн има такъв стандарт благодарение на нашите парвенюта?!
А един мармот....
Под "наши хора" имам предвид цяла Източна Европа, извън която е абсолютно непознат (а, може и в Средния Изток или Африка да е популярен, знам ли го). Нямам представа какъв стандарт има.

# 141
  • Rock & Roll feeling ...
Светлето за сбъдването на мечтите :

Коментираното интервю с Грахич.
Изгледах го, но никъде не усетих намек, че Слави е искал да се сближават на любовния фронт.

# 142
Много джука, много вежда 🙈

# 143
  • In The Middle Of Nowhere
Барби рожден ден за 32 годишна жена...
А рожденичката с рокля от клуб по латино танци.

# 144
  • Viena
Много джука, много вежда 🙈
и силикон не виждам😉😁😁

# 145
Т.е Филип Плейн има такъв стандарт благодарение на нашите парвенюта?!
А един мармот....
Под "наши хора" имам предвид цяла Източна Европа, извън която е абсолютно непознат (а, може и в Средния Изток или Африка да е популярен, знам ли го). Нямам представа какъв стандарт има.

Едва ли е така, много от световните звезди се обличат с марката..

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=AB5stBgaX … &bih=670&dpr=1.36

# 146
ЦветИтУ става на 37, според мен. Има интервю от 2014, в което е вече на височайша длъжност в Биомет. Едва ли на 18г. са я назначили и хоп шефка, то дори 12 клас се завърша на 19г.

# 147
Филип Плейн не беше ли нещо като скучаещ наследник? Имам спомен, че бащата се занимаваше с оръжие. Та едва ли стандарта му на живот е само от дрехите.

# 148
Барби рожден ден за 32 годишна жена...
А рожденичката с рокля от клуб по латино танци.
От къде се разбра, че е на 32? 😀

На Филип Плейн бащата е бил сърдечен хирург и съм чела, че му е дал немалко пари за стартирането на бизнеса.

# 149
Аз за първи път чух за Филип Плейн покрай нашата Моника Валериева. Смятайте колко е известен.
И честно казано, съдейки по визията на настоящата му жена, за мен си е един най-обикновен германски бек.
И там се въдят бекове - не е само балкански синдром туй.

Общи условия

Активация на акаунт