Звездни компромати - Юли' 23

• 319 643
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 635
Всякакви новини, свързани с Гущерова, Цонева, Валериева, Андреа, Отварачки, Тити и т.н., са жалки. Не си ги причинявам.

# 1 636
  • София
И аз, но тук попадам на доста.

# 1 637
Деница Гергова е в стилистиката на стрина,само дето не е толкова напориста. Откъм досада може и да я надвиши - ах,ох, Пикасо,йога,дзен,ситата,мирара и всякакъв розов въздух под налягане. Ирина поне готви

# 1 638
  • До морето
Ма каква трофейна съпруга е Гергова, тя има излъчване на юноша бледен 🙄

Цоневата не е простовата, чисто проста е!!!

# 1 639
Сладникав ми е Брад, като романтичен филм на Холмарк. 😂Предпочитам по ръбати, сякаш дялкани с брадвата. Нещо като Килиън Мърфи, Хенри Кавил

Баш пък Килиън Мърфи е толкова нежен и женствен, че няма накъде Grinning

# 1 640
Ей, много ми харесваха Джо и София като двойка. Защо ли се развеждат? Thinking
Помня в началото тя разказваше по интевюта, че го е предупредила, че няма да може да му роди деца, той казал, че няма проблем. Нали имал нея.
Той пък в интервю беше казал, че в ударил джакпота с нея. Очаквах повече да се задържат задно.
На мен София ми в забавна, но понякога пресолява манджата с лиготии и някак не излиза от един и също образ. Но той пък точно такава си я беше харесал

# 1 641
А от къде е станало ясно, че Джо и София са се разделили, защото тя не може да ражда повече?
В тези времена, при техните възможности, една сурогатна майка не е проблем. Ако е искал деца, щяха да имат.

# 1 642
  • София
Килиън Мърфи след участието си във филма "Нощен полет" с Рейчъл Макадамс от 2005 година разказва по интервюта-може и да се е шегувал, че като пътува със самолет никой не искал да сяда до него и сам си пътувал на 2 или 3 седалки без да му досаждат-даже си полягвал да спи.
Скрит текст:
Аштън и Мила
Скрит текст:
Дейвид и Виктория
Скрит текст:
Ариана Гранде, на предните снимки от Уимбълдън едвам я разпознах
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Внуците на Анахид Тачева купонясват на най-скъпия остров в света
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 15:56 от lite16

# 1 643
  • Glasgow
Тази Деница като е забременяла май Гергов още е бил женен. Помня някаква история, може би тук споменавана как първата госпожа ходила да се разправя с тях, някъде на публично място, и той казал тогава, че Деница е бременна.
"Разширявай се!"...що за пожелание е това за дете, тези съвсем изтрещяха

# 1 644
Ето как го е "задържала". После с проблемите с анорексията/вниманието/"гладните стачки", после още едно дете и накрая разчита на това да не му прави скандали, за да се задържи с парите му в брака, докато той си търси кефа/щастието другаде.

# 1 645
  • София
Много ме е яд за София и Джо. Бяха ми една от любимите двойки. Жалко.

# 1 646
Аз също помня, че Гертов беше все още женен, когато Деница забременя с първото дете.
Между другото, снимки на децата има ли в нета, не се сещам да съм ги виждала.
Защо ли бях останала с впечатлението, че се разведоха двамата и че той не живее в Бг... Явно някаква клюка- менте ще да е било.

"Разширявай се!"...що за пожелание е това за дете, тези съвсем изтрещяха

Важното е да са споделени. Всичко останало идва бонус.

# 1 647
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Бекъм и Меси
Скрит текст:
Алиша Кийс
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Шакира
Скрит текст:
Владо Карамазов
Скрит текст:

# 1 648
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Килиан Мърфи аз много го харесвам. В началото като по-млад вярно си беше с нежно излъчване, особено с тези очи. Сега става като с хубавото вино, с годините все по-мъжествен и забележителен. Да не говорим колко е талантлив, стискам палци Опенхаймер да се окаже филмът, който да го изстреля в А листата защото заслужава заради таланта и труда си. Искам Оскар за главна мъжка роля за него.

# 1 649
Килиън Мърфи ми е голяма слабост и на мен. Бях много учудена, когато разбрах, че е около 172 висок, обаче такава харизма и красота е, че изобщо не се забелязва, че не е особено висок. Много е интелигентен в интервютата и поведението си, само жена му малко не одобрявам визуално, ама това е, защото завиждам ревнувам, разбира се. Grinning
Ето я щастливката:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт