Звездни компромати - Юли' 23

• 319 622
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Viena
Мария доста е заслабнала....на вода е само и минус 20 кг....

# 1 846
  • У Диспансера ...♥♥♥
То откакто стана известен този Озампик, всички пухкавелки рязко се вталиха.

# 1 847

Еее това е случайно съвпадение Grinning

# 1 848
  • София
Део и Мариана са сладури, показаха се в истинската си светлина, а не някакви захаросани и измислени, както повечето се правят по телевизионни интервюта. Харесаха ми, има хармония и искра между тях.

# 1 849
Заради тях ли болните хора от диабет остават без лекарството си? Но Мария Илиева никога не е била пухкавелка... И за Нина Добрев го прочетох май тук в темата, а тя пък винаги е била в топ форма, а сега има много странно кльощаво изпитно лице.

# 1 850
Ако и Мария Илиева е на Оземпик, изглежда в пъти по-добре от Галена, а е набор '77.

# 1 851
Ейсап Роки, с бих казала неуместна публикация в ИГ. Вече изтрита.
Скрит текст:

# 1 852
Аз пък се чудя как този екзотичен тен на Мариана на Део е изсветлял през годините.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 853
  • Glasgow
От светлината е

# 1 854
Мустакът на Стоичкова е от филтъра.

Колкото до Кейт - малко крийпи звучи това. Не може ли просто да се е колебала между двете места и като е разбрала, че Уилям ще учи в Сейнт Андрюс е решила да отиде и тя. Все пак друго си е да казваш, че си завършил в едно училище със самия принц! В техните среди това има значение.
А и колко още Кейтита са се домогвали до Уилям...Каква й е била гаранцията на Кейт, че принцът точно на нея ще обърне внимание, точно в нея ще се влюби? Факт е, че много си подхождат. Като родени един за друг. Повече вярвам във версията, че другата кралска снаха е имала стратегия. Дали Хари не съжалява вече, че е направил такъв избор? Той беше свикнал на доста динамичен живот, купони, щуротии...
Възможно ли е кралицата майка да е избрала Кейт?

# 1 855
  • Viena
От светлината е,на снимката Део изглежда най-тъмен.😁

# 1 856
Има си процедури за известяване на кожата,  доколкото ми е известно

# 1 857
  • Glasgow
Дейзи ако беше тук да обясни😁иначе Део и жена често виждах на Банско, обитавахме един квартал, не знам къща ли има там или бяха наели, с възрастна жена бяха, предполагам неговата майка. Жена му не е толкова тъмна като на първите снимки, нито толкова светла като на последната. Имам много любим мъж тук от пакистански произход, на живо тенът е като капучино, на снимки излиза много тъмен.

# 1 858
  • София
Део и жена му живеят в Годеч, там са си купили къща.
Щях да падна от предположението, че жена му си е избелила цвета на кожата. Joy

# 1 859
Аз пък се чудя как този екзотичен тен на Мариана на Део е изсветлял през годините.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Освен от светлината, също така почерняват от слънцето. Точно както всички останали хора. В Сървайвър участваше Околие, Риана също съм я виждала с голяма разлика от бански.

Общи условия

Активация на акаунт