Звездни компромати - Юли' 23

• 319 550
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 100
Изумително е как баща Бекъм е далеч по-фитнат от потомството, Бруклин работи ли нещо?, спортува ли нещо? Или е син баща си и мъж на жена си на пълен работен ден?
Бащата все пак това работи 20’години.

# 2 101
Завиждам за билетите за Тейлър Суифт:) със сигурност ще е незабравимо изживяване:) Хари и други изпълнители също. Това са звездите в момента и заслужено. Билети за някои концерти наистина струват баснословни суми и въпреки това е изключително трудно да се докопа човек, но си личи, че изживяването е невероятно. За щастие и у нас почнаха да идват изпълнители отново, е не от тоз ранг. Но Imagine dragons са си събитие Simple Smile

# 2 102
  • София
Толкова харесвам Хари Стайлс, че ако отида на негов концерт, ще пищя наравно с тийн фенките му, без изобщо да ми пука. Heart Дъщеря ми също му беше фенка, но вече не харесва гей вайба около него, въпреки че мен малко ме вълнува с кой пол си ляга. (И това при уверенността ми, че той е гей.) Обожавам песните му и си ги слушам редовно и с най-голямо удоволствие.

Тейлър Суифт напоследък не ме кефи, а и никога не съм я смятала за певица със забележителни гласови качества.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 10:36 от Тонка*

# 2 103
Завиждам за билетите за Тейлър Суифт:) със сигурност ще е незабравимо изживяване:) Хари и други изпълнители също. Това са звездите в момента и заслужено. Билети за някои концерти наистина струват баснословни суми и въпреки това е изключително трудно да се докопа човек, но си личи, че изживяването е невероятно. За щастие и у нас почнаха да идват изпълнители отново, е не от тоз ранг. Но Imagine dragons са си събитие Simple Smile
Няма къде да поканим изпълнители от този ранг освен на изтърбушения Васил Левски. Но те и изобщо не припарват до Балканите, ако имахме хубав голям стадион можеше да станем събирателна точка за концерти на целия полуостров, ама явно не е добра инвестиция.

Дали Хари е гей или не няма как да знаем, докато сам не си каже, но поне Тейлър Суифт и Оливия Уайлд са му PR връзки и никой не може да ме убеди в обратното 😁

# 2 104
Как може някой да е пропуснал да чуе "Perfect"и "Story of my life"  на 1D това са от най-хубавите им парчета.Simple Smile А пък на Хари "Sign of the times" е най-великата песен евър!Много го харесвах и аз,още го харесвам,но малко предобря с поведение на сцената,а и с аутфити.Четох,че някой го сравнил с Елвис по ексцентричност на сцената,чак пък толкова.А че е най-готин от групата,факт.Но гласовете на Адам Ламбърт и Люис Капалди намирам за много по-интересни и богати.В момента съм на вълна Люис,това момче е голяма скица и много,много талантлив.
А относно Т.Суифт,тя ми е любимка от години и си я следя.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 10:35 от Amber*

# 2 105
Джей Ло ми е много зловеща. Така си е изтеглила кожата на лицето, че отдолу са само кости, без никаква мазнина.
Дженифър Анистън, Дженифър Гарнър, Рийз Уидърспун са на същата възраст, но изглеждат далеч по-свежи

# 2 106
Мария е при Гала. Чудя се устата ли ѝ е по-покъртителна или проскубаната коса… Говореше и за Миро, така че май слуховете за раздяла не са верни.
Скрит текст:

# 2 107
Не знам устата, косата...ама зъбите...ужасни са.

# 2 108
Е, тя Мара трябва да оповести на всички, че е сама. Да знаят, че вече е свободна, на пазара,така да се каже...
Редактирам се, сега видях че "слуховете за раздяла не са верни", а аз прочетох ,че са верни. Grinning

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 17:09 от monii

# 2 109
Съчувствам на Гала, направо си я представям:

"Мария, скъпа, особено ми е приятно да си днес. Тук. С нас. Кажи ми, Мила, къде си пиеш сутрешното кафе?...ооо, ех, че хубавоооо... разкажи ни за летните си проекти, сигурно си много натоварена"

Няма ботокс на света, който да поправи бръчките от цялата фалшивост и престореност, с които ги интервюира.

# 2 110
Гала ѝ каза колко била хубава на кадрите, които даваха от клиповете и се усети и каза „ама ти и сега така си изглеждаш де, същата си”… 🤣 Същата, ама друг път, нищо общо с обработените снимки.

# 2 111
Мария е при Гала. Чудя се устата ли ѝ е по-покъртителна или проскубаната коса… Говореше и за Миро, така че май слуховете за раздяла не са верни.
Скрит текст:

Направо се уплаших от втората снимка Hushed

# 2 112
Мария по принцип е хубавка, въпреки устата, но този цвят на косата.. и откакто отслабна ужасно така се загрози.

# 2 113
За Ивана съм чувала, че е инвестирала в земеделски земи. Много добра инвестиция! Сигурно затова не си дава много зор вече, тече и рентата.

Супер, приветствам всяка мисъл за бъдещето. Браво на жената, ако е така.

Вихра Петрова в момента прави астрологична прогноза при Гала - понеже знам, че има потребители, които се интересуват от нея.

# 2 114
Тамън това се чудех сега на Вихра, говори за управителя на Козирога и още щуротии, чак се чудя възможно ли е на някой да са му интересни тези неща… то толкова объркано говори и толкова не казва нищо, че е голяма мъка да я слуша човек.

Общи условия

Активация на акаунт