Звездни компромати - Юли' 23

• 321 399
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 225
Заедно са си Лидия и Наско. Това е
от джулая

# 226
Момичета, а кои са Лидия и Наско? Уж следя темата, а не съм ги чувала.
Вече трети път се пуска тази снимка, явно са извеснтни.

# 227
Сигурно е филтрираната мацка.
Да беше замазала и другите, за да не лъщи така отдалече 😂

# 228
В коментар под интевюто на Мондьо с Грахич прочетох нещо, което би обяснило изгонването ѝ от екипа. Гласеше, че основното ѝ провинение е, че заедно с приятеля си е пяла "на черно", т.е. поемала е участия, които после не е отчитала при Слави и е прибирала целия хонорар за себе си.
Доколкото знам това е голям грях в музикалните среди, преди години така бяха наказали Тони Дачева от "Пайнер".

Ако е било това, плюс закъсняване на концерт, плюс объркани фрази, плюс евентуално  интрига с Гъмзата - нормално е на Дългия да му падне пердето.

# 229
Не е сигурно, че Гъмзата е повлиял. Може да е бил и Венелин Венков, или някоя от балерините. Тя каза също, че с някои е останала приятелка (най-вероятно Годжи)

Лидия не е филтрирана, а ФИЛЪРирана. Тя така си изглежда. Лицето й е попълнено където трябва.
И Наско и Лидия са известни сред младите. Дискотеките са винаги пълни на техните участия

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 07:50 от Little heart

# 230
И аз скоро гледах "Легенди за страстта", много е красив там. На снимки винаги ми е изглеждал прекалено сладникав, нито е моят тип мъж (защото е твърде хубав 😂), но в движение излъчването му е доста секси.
В тази връзка - гледах последният сериал с Венсан Касел - никога не съм го харесвала по снимки и се чудех Тина Кунаки как се е прежалила за този старец - ами много е секси и мъжествен в роля. Предполагам и в живота е такъв. Като Захари Бахаров - той ми е мъжествен, а Явор Бахаров хич. То си е излъчване и поведение, не само външен вид.

# 231
  • София
За Цветелина Грахич друго се пишеше преди 6 години,
че сама е взела решение да напусне. Да не би да съжалява, че сама е напуснала.
Слави е казвал, че който иска да напуска после да не му реве, че иска да се връща.
Скрит текст:
А Невена Цонева й звъннали преди последния от трите концерта в Арена Армеец,
че на другия ден почва в Куку-бенд като бек-вокалистка.
Това тя го разказа в един от подкастите си. Как си мечтаела да работи в Шоуто на Слави и как Вселената й съдействала, че когато много силно желаеш нещо+ мъничко късмет и се случват нещата.
За Алекс Сърчаджиева хич не ми е жал, че не умее да си прави сметката.
При нейните хонорари като водеща на Биг брадър, Игри на волята-както се пишеше по 50 000 лв
ами тя още живее в жилището на майка й. Беше водеща на сватбата на малката дъщеря на Раева -Сираков
 заедно с Драгомир Драганов. Не мога да знам какъв хонорар е взела като водеща на тази сватба,
на моя позната на фирменото парти Драго като водещ взел 3000 лв хонорар пеел и веселил, много доволни останали всички.
И с тези хонорари ако не можеш да си направиш сметката, хората с далеч по-малки суми живеят.
С Руслан Мъйнов бяха 4-5 години заедно, но май Пепа не го е харесвала и не го е искала за зет.
Ето сега и дъщеря й в главната детска роля във филма на Яна Маринова.
За Ирен Кривошиева за филма "Хотел-Централ" се беше хвалила, че взела хонорар 17 000 лв
На онези пари си беше тристаен апартамент.
Скрит текст:
„Хотел „Централ“ е български игрален филм (драма) от 1982 година, по сценарий и режисура на Веселин Бранев. Оператор е Яцек Тодоров. Създаден е по мотиви от разкази на Константин Константинов. Музиката във филма е композирана от Божидар Петков.
Сюжет
Началото на 30-те в малък провинциален град. Главната героиня Тинка е камериерка в хотел „Централ“. Често собственикът я изпраща и в стаите на по-отбрани клиенти като секс-компаньонка. Около нея се завърта пъстър калейдоскоп от мъже…

# 232
  • на село
Ама тези Наско и Лидия какви певци са?
За пръв път чувам за тях и за трети път виждам снимка, в която така и не разбрах, кои са въпросните личности в тарапаната.

# 233
  • София
Наско Колев беше доста нашумял. Участва  в Х-Фактор, после имаме връзка с Мария Илиева. Тя му изтри песните с по няколко милиона гледания, когато се разделиха. Той беше в нейния лейбъл, а тя се оказа много отмъстителна. Печелил е и Вип Брадър.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 23:57 от Не се сърди, човече

# 234
  • Glasgow
Аз от тази тема го знам като гадже на Мария Илиева, защото беше много млад се коментираше.

# 235
Ивелина Чоева ми е мнооооого симпатична.
😍

# 236
А, Наско Колев като име го знам, но не го разпознавам по снимки.
Той успя ли да стане лекар?

# 237
Цвети Василева и възрастта ѝ - пост от нейния профил:

Скрит текст:

Изглежда, че сега е навършила 31 и е 92 набор.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 23:01 от ItsAnabelle

# 238
  • София
Аз бях писала, че Цвети е 91 или 92 набор, защото я бяха питали на колко е години и преди 2 години беше написала на стори, че е на 29 години. Тя беше много възмутена като я питат защо няма деца. Демек като е с 20+ пред годините си е много млада има време и за деца, а сега явно е върнала брояча назад като се пише че е на 27 демек пак има 20+ пред годините. Винаги ми е било смешно как си крият някои хора годините, аз като се запознавам с някой директно питам кой  набор е.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 08:39 от lite16

# 239
Ужасно грамаден бюст си е сложила.

Общи условия

Активация на акаунт