Звездни компромати - Юли' 23

• 317 623
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 355
Глория скоро имаше такъв случай и бяха снимали клип, някакъв се опитваше да й набута пари в ръцете / бакшиш, но тя от много години категорично отказва да взима пари от ръцете на хората в заведенията и е казвала, че ходи да пее само за хонорара си. Но в конкретния случай този батка нещо й се беше ядосал, че не взима парите и се наложи тя по микрофона да извика охраната. По тези заведения си мислят, че като имат пари и могат да си правят всичко  с певиците. Ами, евала и на Райна. Пълно е у нас със селски бекове. И е малко обидно, нито са стока, нито продукт. То е ясно, че всички работим за пари, ама не и по този унизителен начин.

# 2 356
  • Glasgow
Глория не мога да си я представя да остави някой да я посипва с пари и да подвиква "още можеш". Преслава събира, но не им танцува от каквото съм виждала. А има някакво видео дето се споделяше, някакво момче нещо я ядоса и каза, че ще го шибне с микрофона. А Галена се чекне за всички. Не знам какъв е етикетът, според мен или като Глория- не приемаш и толкоз или като Галена се раздаваш за всички 🤷🏻‍♀️

# 2 357
  • Cофия
Клипа с Райна и господин "Пържола за 600 лв" е стар, гледала съм го преди повече от година може би, въртеше се в ТикТок. И сега, когато го дадоха в новините този с пържолите, се зачудих от къде ми е познат...

# 2 358

Grinning При съседите ни сърби в този жанр ако се дърпаш от бакшишите, ще обидиш смъртно гостите и тези, дето са те поканили. Там могат да ти ги бутат навсякъде.

# 2 359
Абе, те хубаво правят проверки по заведенията заради нелоялни практики, ама на тоз неандерталец що не му спретнат една проверка отде ги има тез пари дет ги фърля кат вестници нарязани кат за селски клозет Stuck Out Tongue Winking Eye.
Или като с наркотиците - седи полицейската кола пред дома на дилъра и лови наркоманите дошли за една доза. Ох.

# 2 360
  • Glasgow
Ехе, даже в обицата🤣
Моят ютуб често ми предлага разни ромски ивенти, гледах няколко бала набързо, те са по големи от нашите сватби, с оркестри и т.н. та някаква нова мода или поне аз не бях виждала, на музикантите една лента на главата им слагат и подпъхват пари в лентата, като корона става🤣🙈

# 2 361
Много ми е грозно това, като пъхане на банкноти в гащите на стриптизьорка.

# 2 362
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен или се постъпва като Глория - силен хонорар, но отива и пее за него.
Или като Преслава - взима, но не им танцува в скута.

Но в никакъв случай като Галена, която със т.н. "сценично поведение" носи унижение и на съпруга си и на двете си момчета. Не знам на кого би му било приятно, майка ти да се държи толкова вулгарно и да се слага етикет "работа" или "шоу бизнес" ...  Съжалявам Галин, изглежда свестен мъж, но Галена е прекалено палава и свободолюбива, и според мен доста се разминават.
Спомням си интервюта, в които тя коментира отношенията им и се беше изказала от типа на  - " не мога да си тръгна от човек, който толкова много ме обича " . Останах с впечатлението, че остава в тези отношения, заради това, което получава, а не заради това, което тя изпитва. Според мен ако нещата опираха до това колко е влюбена тя, много по-рано би се разделила с Галин, ако не се чувстваше облажавана.

# 2 363
Грозно е, но самите песни и заведения не са ли от този тип... смисъл самите танци, дрехи и текстове на този тип певици са си унизителни, няма как да очакват някакви джентълмени насреща си. Предполагам, че затова отиват да хвърлят салфетки, да им пъхат пари....

# 2 364
Глория на участие преди седмица, позволява с удоволствие да се снимаш с нея..

https://www.facebook.com/1368027804/videos/1349729262291022/

# 2 365
Глория на участие преди седмица, позволява с удоволствие да се снимаш с нея..

https://www.facebook.com/1368027804/videos/1349729262291022/

Гледах няколко клипчета с Ивана, която демонстративно се обръщаше с гръб към молещите я да се снимат с нея.Хората гледаха странно и се изнасяха, а тя пееше на този, който и беше дал бакшиш.С такова впечатление останах.

# 2 366
  • Mediterraneo
Може пък да обичат книгите на Хемингуей и да искат да изпият по едно дайкири в любимата му кръчма в Хавана... LaughingLaughing
Те сигур екскурзоводите няма да ги заведат поне в две-три любими кръчми на Хемингуей Smirk
На Куба може и да й се радват по-младите екскурзианти. Ама не съм чула до сега честен разказ, от някой помнещ Москвич и Лада и соц.реализма, който да възхвалява Куба. Иначе на принципа - набутах се, опитай и ти - мноооого положителни отзиви има за къде ли не.

Да влезеш в LA BODEGUITA DEL MEDIO хич не е лесно, има тълпа от чакащи да пият по едно там. Виж, срещу някой и друг долар ти дават да се подпишеш на фасадата
Скрит текст:

И да, помня идеално мосвичите, татко имаше лада. Това е като да се завърнеш в щастливите и спокойни дни от детството, не знам как да го обясня. Някак прекрасно уютно и удобно се чувствах там. И напротив, точно по- младите екскурзианти не биха оценили това, което виждат. Застиналостта във времето на Куба е уникална.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 15:39 от Тарталета

# 2 367
Затова свекървата ходи подир Галена. Да я пази и наглежда Wink

# 2 368
Колко пък ще е свестен Галин като си е взел Галена за булка 😝

# 2 369
На Цеца хонорарът знае ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт