Звездни компромати - Юли' 23

• 317 543
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 610
  • на село
Много ме кефи Хари Стайлс с герданчето и чанта, стил Елизабет Втора. И как държи в напрежение хората, които се чудят каква му е сексуалността 💰 Като попрехвърли възрастта “милф-хапка” ще се разкрие и той, също като Сам Смит. Бай дъ уей, защо за Сам Смит е възмутително да се окичва като декоративен петел, а за Хари - не? Не виждам разлика в стила им.

Балансиага се носи от Шакира, Ким Кардашиян и още няколко, по мои наблюдения от снимки в тази тема. Но се чуват възмущения, само когато се публикува снимка на сънародник 😉

ПП Белослава не слуша чалга, повечето от интелигенцията, лайкнала поста ѝ - също. Е, поне такава е претенцията. Само казвам.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 13:37 от ПраВещица

# 2 611
Не разбрах, за какво е нарицателно "Дева и Риби"? 🤔

# 2 612
  • Враца
Много ме кефи Хари Стайлс с герданчето и чанта, стил Елизабет Втора. И как държи в напрежение хората, които се чудят каква му е сексуалността 💰 Като попрехвърли възрастта “милф-хапка” ще се разкрие и той, също като Сам Смит. Бай дъ уей, защо за Сам Смит е възмутително да се окичва като декоративен петел, а за Хари - не? Не виждам разлика в стила им.

Балансиага се носи от Шакира, Ким Кардашиян и още няколко, по мои наблюдения от снимки в тази тема. Но се чуват възмущения, само когато се публикува снимка на сънародник 😉

Аз мога да кажа за себе си- Хари не си показва задните или предните части, нито се попипва или пооблизва с разни други персони, просто облеклото му е странно (не ми харесва също, но не е вулгарно, а шантаво).

# 2 613
Ставаш въпрос за различните тематики, които обсъжданата по-горе Глория е засягала в песните си - една от които песни се казва "Рак и Скорпион".

Beyoncé заложи на български моден бранд за световното си турне Renaissance. Стилистката на поп звездата – Шиона Турини, е избрала за концерта на световната звезда в Минеаполис, САЩ, сценични костюми, изработени от българския моден бранд Demobaza.

Скрит текст:
За почти тричасовия концерт певицата е сменила още 9 тоалета на големи брандове.
“Танцьорите на Beyonce и Les Twins носят изцяло направени по поръчка визии на Demobaza, a Blue Ivy Carter носи горнище от нашата колекция AW22 – всичко това на концерта на Minneapolis Renaissance World Tour. Ние сме много горди и благодарни на всички хора, които участват. Благодаря ти Shiona @shionat и целия екип на Renaissance!” – съобщават в Инстаграм от българския моден бранд, като публикуват и серия кадри от сценичното представяне на Beyoncé .

Не само, че българските знаменисти четат форумите (освен този и някои други музикални), но и екипите на световните звезди постоянно гледат и си "чопват" идеи от Балканите. Преди няколко години гръмна скандал в USA, провокиран от сръбска певица, заради плагиатствани нейни визии от Бионсе и Ким Кардашиан. Може да сме малки тука, но явно е само в нашия мироглед. Новината горе е доказателство, че все пак някой ни забелязва.
Сам Смит е много назад с материала, ние подобна особа имахме преди 20 години на наша почва - Азис. Grinning Да не кажа, че той доста прилича на Азис отпреди 20 години.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 14:22 от lowkeyyy

# 2 614
Сам Смит, ранният ли Азис копира?

# 2 615
Мегз изглежда чудесно.
Ивана и на живо ли прилича на 35 годишна?

Защо "и на живо"? Тя и на телевизора не прилича на 35-годишна. Прилича на силно гримирана, ама много силно, и силно пипната 50-годишна. Гледах я при Цитиридис, много горда, че е отслабнала, правеше някакви сметки как през еди-кой си период била надебеляла, само че тя през повечето време от кариерата си винаги си е била пищна, да не кажа друго, сега с Оземпика го изкарва все едно просто в някакъв епизодичен момент малко е била напълняла. Аз не съм чак толкова навътре в чалга-историята, но тя вече си беше на възраст, като изгря, та на 35-годишна може да прилича само в мечтите си или през някой хардкор Инстаграм филтър. Иначе много проста като като поведение, поне от това, което видях, та даже не се изненадах, като каза, че харесвала мъже от ромски произход (по-културно да го кажа от нея). Певицата на народа, едната вечер пееше за Бойко на предизборни концерти, на следващата за Стефан Данаилов.

# 2 616
аз пък я гледах ивана на някакви снимки с нормален грим и изглеждаше доста зле, да не кажа 60+. лицето ѝ беше доста увиснало от отслабването. но може да е правила по-драстични процедури напоследък.

# 2 617
В крайна сметка за това й плащат, да пее. Поне не си изкарва парите с нещо срамно.
Пък който си плаща, за него пеят Grinning

# 2 618
Всичко е много грим и много светлина. А на музикалните видеоклипове - филтри, филтри и пак филтри, за замазване, прикриване и вталяване. Почти нищо в медийна среда не е показано така, както дефакто изглежда. Все пак е хубава жена и преди беше такава.

# 2 619
Коя е тази?

# 2 620
Някакъв призрак на Ивана.

# 2 621
  • Варна
Джон Бон Джоуви. Странна снимка, която  ми излезе у фейса.  Simple Smile
Скрит текст:

# 2 622
Ставаш въпрос за различните тематики, които обсъжданата по-горе Глория е засягала в песните си - една от които песни се казва "Рак и Скорпион".

Beyoncé заложи на български моден бранд за световното си турне Renaissance. Стилистката на поп звездата – Шиона Турини, е избрала за концерта на световната звезда в Минеаполис, САЩ, сценични костюми, изработени от българския моден бранд Demobaza.

Скрит текст:
За почти тричасовия концерт певицата е сменила още 9 тоалета на големи брандове.
“Танцьорите на Beyonce и Les Twins носят изцяло направени по поръчка визии на Demobaza, a Blue Ivy Carter носи горнище от нашата колекция AW22 – всичко това на концерта на Minneapolis Renaissance World Tour. Ние сме много горди и благодарни на всички хора, които участват. Благодаря ти Shiona @shionat и целия екип на Renaissance!” – съобщават в Инстаграм от българския моден бранд, като публикуват и серия кадри от сценичното представяне на Beyoncé .

Не само, че българските знаменисти четат форумите (освен този и някои други музикални), но и екипите на световните звезди постоянно гледат и си "чопват" идеи от Балканите. Преди няколко години гръмна скандал в USA, провокиран от сръбска певица, заради плагиатствани нейни визии от Бионсе и Ким Кардашиан. Може да сме малки тука, но явно е само в нашия мироглед. Новината горе е доказателство, че все пак някой ни забелязва.
Сам Смит е много назад с материала, ние подобна особа имахме преди 20 години на наша почва - Азис. Grinning Да не кажа, че той доста прилича на Азис отпреди 20 години.

Въпросният моден бранд изобщо не оперира във България и отдавна е на световно ниво! Дизайнерите са много популярни навън и доста ексцентрични. Бранда облича доста холивудски продукции, просто не искат да се шуми у нас Simple Smile Чалга пазара тук не е техният Simple Smile

# 2 623
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
By the way, за Баленсиага сме се възмущавали във форума многократно и за наши и за чуждестранни звезди. Хубаво е да не се чете избирателно Stuck Out Tongue Winking Eye
Външния вид на Хари за мен е ексцентричен, но не може да става и дума за пошлия стил на Сам Смит, който има напоследък.
И финално, защо някой ще или няма да се възмущава и пише за нещо, или дали ще харесва или не даден изпълнител и стил си е лично негова работа и не дължи обяснение на никого Hands V.

# 2 624
Хари Стайлс има сладникаво гейско излъчване, докато Сам Смит в момента по концертите си пресъздава хомо оргии по изключително вулгарен начин. Учудвам се, че не се е надушил с Лил Нас и да вдигнат левъла на гнусотията.

Общи условия

Активация на акаунт