Звездни компромати - Юли' 23

• 321 401
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 285
Биометова прилича на драг куин, направо се уплаших. Явно парите не носят щастие на всеки...
Скрит текст:

# 286
Накрая май ще се окаже, че изневяра не е имало. Според испански медии Шакира и Пике са били в "отворена връзка" през последните години.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/ispanski-zhurnalist-shakira-i-zhera … -vrazka-ot-godini

# 287
80% от постовете са празни приказки, но се трие избирателно….
Гери Никол и Стоян Копривленски са новата светска двойка.

Скоро мернах някаква реклама с Гери - Никол и не мога да разбера защо така се обезобрази това мом иче.

# 288
Новата стара, нали и преди време пак бяха заедно.
Много противно момиче.

# 289
Биометова прилича на драг куин, направо се уплаших. Явно парите не носят щастие на всеки...
Скрит текст:
Плюх си в пазвата.

# 290
Скрит текст:
Плюх си в пазвата.
Добре, де, как може 30 годишна жена да изглежда като 45+? И доброволно се докарала до такава гротеска.
В нормалните държави жените си правят корекции, които да ги освежават и подмладяват, тука обратното - всички искат да приличат на трансджендъри и да личи колко пари са си сложили в лицето и пазвите.

# 291
  • In The Middle Of Nowhere
И аз я правех на по-възрастна и преди сега, но все пак трябва да признаем, че малко се е подобрила https://youtu.be/SNWd2r14Gq8
Вижте как е без грим.. а била на 25-6 г тук 😑

# 292
Ако беше пипнала само носа и до там, щеше да е къде, къде по-добре… а сега с тези топки на скулите и устни, като наденички, ефектът е станал дефект.

# 293
На мен ми прилича на Антония Петрова..

# 294
Има едно видео, в което показва какво обядва и ровичка из някакви тенджери в хладилника, без да знае баш какво съдържат, "тука има някакво ядене с тиквички и вероятно с яйца", "ще си взема 1/3 чушка, пълнена с ... не е ясно с какво", сложи си в чинията наред с останалите неща и едно картофче. Държа хладилника 15 минути отворен, докато си сипе по 1 лъжица от всичко, после реши, че голяма порция се е получило и няма да го изяде цялото.

Помня Гери Никол и Тита в музикалното предаване, в което се появиха за първи път, бяха трио, едни момиченца хубави, приказка бяха. И сега вземИ, възмъжаха ударно и двете.

# 295
Добре де ,стара съм, не ползвам ,не разбирам от грим. Но как правят любов с това?  Има контакт някакъв в любенето.
 Нали я  вижда този мъж без грим?
 Харесва едно , получава друго накрая. То бива,  ама кила  грим ... стърже явно първо...

# 296
  • До морето
На мен ми прилича на Антония Петрова..

А на мен на четвъртата "тризначка".

# 297
https://m.youtube.com/watch?v=fjXEIhQ_L3c

Ето ги, 2014 -та, направо не мога да повярвам в какво се превърнаха.

# 298
Скрит текст:

Ама тя може да си е щастлива жената Satisfied

# 299
Аз мисля, че щастлив и обичащ себе си човек не би се чудил всеки ден как да се обезобрази , да гладува и да прекарва половин ден в домашния си фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт