Звездни компромати - Юли' 23

• 319 858
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 825
То пък Славена Вътова нали е голямата звезда.. не се сещам с друго да е известна, освен че мъжа ѝ е известен с прозвището Вълкът от Уолстрийт и то побългарения вариант…

# 826
Славена най-малко е известна заради мъжа си.

# 827
Ами малко повече е известна от всеки пишещ тук.
Както казах винаги и навсякъде го е имало това. В малките градчета го има същото с редовните или по-заможни клиенти, които се знаят от всички.
Това не би ме накарало да си отменям резервацията.

# 828
Да си добър лекар и професионалист, не изключва да си безотговорен в личния си живот.
Историята с Белослава най-вероятно ще се замете. На личния й телефон била отговорила жена, която казала, че не била в районното. Хората отговарящи за публичния й образ на недостижима, класна певица, ще си свършат работа (най-вероятно)

# 829
Миналото лято, на едно събитие в Царево, Белослава беше жалко надрусана. Не знаеше къде се намира и имаше подвикване в стил "Софияяяя, как стееее". После се обясняваше как знаела къде е, но се обръщала към софиянци. Grin

Скрит текст:
Хотелът им (хубав е междудругото) е до Оазис на Брендо. Мълвата говори, че вторият баща на Белослава е продал земята на Брендо да строи. А как се е сдобил със земя/плаж, мълвата не иска да каже... Майката на Белослава освен хотела, има и имоти в имота на Брендо. Абе не са за ожалване.

# 830
Все съм мислила, че мъжът на Белослава е богатият във фамилията.
Баща и не е ли психиатър?

# 831
За Белослава помня само от интервютата на майка й, че и двамата с баща й били женени за други хора, когато се запознали. Бащата бил лекар и имал и малки близначета, но тяхната любов била огромна и той веднага се развел. Друго аз поне не знам.

# 832
Мъжът й не беше ли художник или скулптор? Доколкото знам са в отворен брак, имат си паралелни връзки, но държат заедно.

# 833
Той й е втори баща. Да, доктор е, замесен в тъмни сделки с мафиоти. Виж в Гугъл, защото мен ме трият, а не казвам нещо скришно или лъжливо...

# 834
  • Glasgow
Аз за бащата знам, че е стар играч, не знам първи или втори баща, от един пловдивски дърт играч съм го чувала, бяха си близки. Белослава с Митю Очите я бяха виждали по Слънчев бряг навремето, не знам клюка ли е. Иначе аз като изпълнител я харесвам и много готино сме си изкарвали на нейно участие преди време. На Банско съм я засичала често...не се е държала арогантно или не на място.
Виж ти, това много ме изненада, че толкова злоупотребява...Добре, че не е ранила някого.

# 835
Той си й е точно баща - не втори. За съжаление при търсенето ми излезе заглавието: "Бащата на Белослава осъди...сина си, затвори го в лудница" и като се зачетох се хванах съвсем за главата...

# 836
Да, синовете му от първия брак имат някаква странна съдба.

# 837
Може би втори съпруг на майка й? И аз така да съм решила, че не й е баща?

# 838
  • Glasgow
Може да е втори на майката, да. "Доктора " май го наричаше този мой познат, ама те всичките му приятели бяха едни😏доктора, даскала, ченгето. Все едни такива прякори🤭

# 839
Баща й е. И на майка й е втори съпруг. Тя не е имала деца от първия си брак. Това е, което аз знам. Да, именно лекар е, той е и си й е баща.

Общи условия

Активация на акаунт