Звездни компромати - Юли' 23

• 319 806
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 930
Елена Петрова за мен е една бездарна актриса. Гущерова няма как аз лично да се възхитя на семейството й : Не помните тя какво беше преди това и как си показваше всичко по тялото? Не помните как изглеждаше? Четирите вече деца не се гледат от нея само нали си давате сметка колко бавачки и чистачки имат, нищо, че тя обичала да чисти и т.н.Simple Smile))) Пари имат, нека си правят децата но какво би станало от тях никой не знае в смисъл като възпитание, труд, учене.

# 931
  • София
Къде разхождат Гущерови тези 4 деца, че никой никога не ги е виждал?
Къде ходят на градина, в кой парк ходят да играят, къде ги водят на почивка?

Никой никога не ги е виждал и освен публичните постове в Инстаграм, отникъде не изтича никаква друга информация.

# 932
Глория на плажа с внучката

Габи на Иво Аръков след раждането

# 933
Тези снимки са качвани, може ли в скрит текст.

За децата на Гущерови, не знам ама ми е интересно и на мен.
Като станат големи пак ли така ще ги държат далеч от очите.
Сигурно веднага ще ги иззпратят в колежите в Швейцария.

# 934
Каква информация да изтича за деца?

# 935
Да не почваме държавата, но с първата част на горния пост съм съгласна - такива се защитават.

Малките Гущери според мен са си у тях с бавачки. После Англо-американското предполагам. Градината там преди години беше 12 000 евро годишно (старо инфо), сега със сигурност повече. Но той старият Гушер затова сигурно е на каравана човекът - всичките Добромиро-Христианчовчета да се изучат подобаващо 😂

# 936
Йоко свърши с кариера точно заради разпасано поведение, алкохол и т.н. Не напразно бащата на двете и момчета се разведе с нея и са при него в повечето време. Деса си е и тя пияница отявлена та такива се защитават. Колко хора загубиха живота си в последно време от такива, колко деца вече не са при родителите си. Хората простестират, искат промяна в НК но.........................Та в този смисъл за мен държавата в лицето на съдии, прокурори, НС нищо не прави !!! Беше да се махне гл.прокурор е ииии всички тези там от него до долу са за смяна. Да не говоря за адвокатите , дето за пари са готови на всичко, дори се чудя някога дали имат съвест да ги загризе? Караш пил, отемат ти колата, книжката за поне две години и солидна глоба и тогава да види Ама за всички не за така наречените ......звезди да няма наказание.  И каква звезда е тази Белослава? Расла в богато соц семейство, после с борчетата, после със съпруга си,. Родителите й пълни с имоти, пари ................от къде бе хораааа и звезда Simple Smile))))

13-годишно момиче е жертвата на тежката катастрофа на пешеходна пътека в Пловдив

https://trafficnews.bg/plovdiv-gradat/13-godishno-momiche-e-zher … atastrofa-283815/

# 937
Склонна съм да мисля, че Г.-старши ще даде за интернати в Швейцария, може да не е от първи клас, че в Бг не е много прието, но по-нататък ще има пари за швейцарски колежи.

# 938
Склонна съм да мисля, че Г.-старши ще даде за интернати в Швейцария, може да не е от първи клас, че в Бг не е много прието, но по-нататък ще има пари за швейцарски колежи.

Да според мен от седми клас най-късно ще ги експедират за Швейцария. По-рано не вярвам.

# 939
И аз така мисля, едва ли от първи клас. Но ще видим, предполагам, че големите скоро ще трябва да бъдат някъде в предучилищна, та ще се разбере накъде са се ориентирали.

# 940
  • In The Middle Of Nowhere
И после швейцарските дипломи до това

# 941
И после швейцарските дипломи до това

Те в Швейцария всеки който плати ли вземат или има и някакви минимални изисквания за ниво?
И ако другарчетата са класи  и пъти над теб това не оказва ли повече негативно влияние върху развитието?

# 942
  • In The Middle Of Nowhere
Предполагам, че зависи от училището.
Има такива, в които приемат по парите, в други се държи на качеството. Не съм много навътре в тези неща, но така ми е логично.

# 943
Ама той Хрриси никога няма да си вземе много умна и образована жена, хора. Да има собствени пари - никога, как ще зависи от него. Или пък да има някакво собствено мнение (различно от цвета на пердето) - току виж му се разпаднало крехкото самочувствие.

За колежите - Обикновено се изпраща извлечение от оценките на ученика и той се кани на ден в колежа. Проучва се, разбира се. Нивото на френски или английски трябва да е отлично. Не се допускат spoiled children, т.е., независимо от зверските такси могат да изхвърлят безценното по всяко време.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 13:03 от Beauty queen

# 944
Ама той Хрриси никога няма да си вземе много умна и образована жена, хора. Да има собствени пари - никога, как ще зависи от него. Или пък да има някакво собствено мнение (различно от цвета на пердето) - току виж му се разпаднало крехкото самочувствие.
Това им е шанса на децата един ден. Да им се наложи да се борят за място под слънцето след като дядо Г си отиде по естетвения път. Ще докажат теорията за наследяването на качествата през поколение.

Общи условия

Активация на акаунт