Звездни компромати - Юли' 23

• 319 806
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 960
# 961
Сега ще се съберат, ще пийнат, ще го пообсъдят 😃
Нали?
Бубето имала рожден ден и малко пийнала, само Наздраве да каже, не повече....
И Каринчето, която ако не е Караньотова никой нямаше да я е чувал, дава подкрепа.
Сега ще ги преброим защитничките на Пия и карам

# 962
"Нова телевизия" припомни, че певицата е била лице на кампания за шофиране без употреба на алкохол.

Това говори много за морала на родните ни "звезди".

# 963
  • на село
Ще си понесе последствията и ще кара без книжка - кой ще я спре? Всяко чудо за три дни. Признай се за виновен, бъди по-нисък от тревата, докато отмине шумотевицата и после си прави, каквото знаеш.

# 964
Сега ще се съберат, ще пийнат, ще го пообсъдят 😃
Нали?
Бубето имала рожден ден и малко пийнала, само Наздраве да каже, не повече....
И Каринчето, която ако не е Караньотова никой нямаше да я е чувал, дава подкрепа.
Сега ще ги преброим защитничките на Пия и карам
Аз предлагам КАТ да направят една акция "Веселите звезди". Да изкарат списък с адреси на де що има родни небесни тела и в разстояние на месец да пращат по една патрулка по късни доби пред домовете им. Ей тъй набързо ще се посъберат едни кинти в бюджета, шофьорски книжки в управлението и ще се даде ново име на движението " Не карам пил" - ще го прекръстим на "Не карам, щото пих" ...

# 965
Ама и това наемане на всякакви инфлуенсъри, певици и пълни кокошки за щяло и нещяло… те просто си правят реклама. Един бюджет е изпълнен, едно тикче отметнато.

# 966
  • До морето
Даже няма и нужда да ходят пред домовете им. Масово ходят на женски обяди, пият вино и после се качват по колите - всичко това го има документирано в Инстаграмите им.

# 967
Хора, вече съм тотално обезверена. "Те" вече не се срамуват да си признават, че са неморални.
Другият път дано е достатъчно голям метеора.

# 968
Тези Бубета получават повече подкрепя и съчувствие от майката, чиято дъщеря вчера беше прегазена на пешеходна пътека пред очите й.
Това, че е първия път, в който хващат Бубето не означава, че е първият, в който го прави също така. Даже не знам има ли смисъл да се казва каквото и да е било... кучетата си лаят, керванът си върви.

# 969
Имаше един коментар под поста ѝ, нещо в смисъл "случват се такива работи, важното е да не возиш свои близки в такъв момент"... Един вид - другите на пътя и по тротоарите са заменими, само близките не са...

# 970
Какво лицемерие към Бубето!

# 971
Реално тя няма друг полезен ход освен да се извини.
Ще мине седмица-две, ще бъде забравено. Проблемът с карането под въздействие на алкохол и наркотици е национален проблем. И този, който трябва да го реши, е държавата. Всички мерки са бутафорни, отчитане на дейност и после идва бутването на някой лев под масата и готово.

# 972
О, тоя тип хора за свирепо егоистични и нарцистични. Ако не е моето… случва се, какво толкова.

# 973
Аз съм ЗА да се отнемат в полза на държавата автомобилите, шофирани от пил шофьор - четох, че нещо подобно стартира в Австрия, дали е така?

# 974
И ако пиян открадне чужд автомобил какво ще стане или пък, ако се качи на фирмен такъв.

Да си понесе лична отговорност, поне от там да започнем. Пък после да надграждаме  наказанията.

Общи условия

Активация на акаунт