Звездни компромати - Юли' 23

• 321 456
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 660
Хрриси при развода това беше казал, че тя обича “разголения живот” Wink
А той щото е умна я взе навремето. Ама и мъже...
Като я намериш в дискотеката що очакваш после да ходи само в библиотека? 🤔

# 661
Не видях да е коментирано. Има слухове, че Леонардо Дикаприо (48г.) и Джиджи Хадид (28г.) имат връзка. Една от последните статии по темата е отпреди 2 дни. Били са видени двамата миналия уикенд в Хамптън, макар че били в различни компании, прекарвали доста време заедно. Флиртували един с друг, докосвали се, а Джиджи изглеждала щастлива. За да не бъдат заподозрени, Леонардо винаги пристигал първи на партитата, а Джиджи малко след него. Обаче тя, дали заради славата му на “плейбой“, не гледала сериозно на случващото се между тях, а просто се забавлявала. Никой от двамата не е коментирал официално слуховете. Това е най-общо казано описано в статията.
https://people.com/leonardo-dicaprio-gigi-hadid-definitely-datin … ve-source-7557530

# 662
Арестували са Евгени Минчев за дребно хулиганство, след скандал с някакви момчета. В момента бил в Първо РПУ.

# 663
Той нещо си откачи човекът. Коментирал беше фондацията на Лили Иванова, че било знак за нейната кончина или нещо подобно. Е как може да говориш подобни глупости. И сега кой знае с кого се е заял. Търси си боя.

# 664
Бащата на Христина Парова я гледа много,,, хмммм.
Скрит текст:

Аз не бих си качила такава снимка.
Ама аз съм от закостенелите.

# 665
Това ли е бившата на ергенът Виктор?

# 666
Да.
Ама каква беше причината за раздялата не си спомням.
Май той искаше деца, а тя вече не, нещо такова ми де върти.

# 667
Бащата на Христина Парова я гледа много,,, хмммм.
Скрит текст:

Аз не бих си качила такава снимка.
Ама аз съм от закостенелите.
Аз помислих, че е бащата на детето над главата й. Лайкнато от Ерген 1. И си казах - либерализъм.
Някои кадри доста излизат от контекста и е по-добре да си останат з лично ползване/гледане.

# 668
  • Glasgow
Евгени имаше кофти пиянство, не знам още ли е така, става заядлив.

# 669
Евгени имаше кофти пиянство, не знам още ли е така, става заядлив.

Скоро Евгени Минчев беше при Гала и се похвали, че е отказал алкохола, бил е на строга диета от 1000 калории... Изглеждаше значително по-добре, подмладен, като всеки който влезе във форма.. Simple Smile

# 670
Тъкмо преди 1-2 седмици някъде тук коментирахме колко добре изглежда и се държи на живо ЕМ в последно време... и сега на трамвая в първо районно за дребно хулиганство...

# 671
Евгени Минчев е доста неприятен около млади момчета,  често вулгарен, нахален и злобен ако получи отказ.

# 672
  • Glasgow
Той нали си има уж млада любов, споменава го все...

# 673
Аз през последната да речем една година все по светло го виждам, пък и не съм младеж, сигурно затова ми е добро впечатлението. За преди години не помня много-много. Може би наистина около млади мъже да става заядлив, плюс ако е пил...

# 674
На мен ми беше във френд листата, но го махнах. Излъчва неприятна енергия и е злобен. И е от тези хора, които днес ти се кълнат в приятелство, а на другия ден ти дрънкат зад гърба.

Общи условия

Активация на акаунт