Звездни компромати - Юли' 23

• 319 909
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 720
  • Bayern
Хари и Лилибет
Скрит текст:

# 721
Козилата със Зеленски и телефон в пазвата. 😂😂😂
Скрит текст:

Откакто видях снимката се чудя дали е възможно да е реална, и как изобщо е възможно, защото явно е...
Тези селфита със Зеленски така и не ги разбрах....
Козилата изглежда дооооста повяхнала... и веднага се сещам вчера за Маги Малеева в Стани богат. Тази жена е на 47, а изглежда като 70+. Направо се шокирах от дълбоките бръчки.

# 722
Аз срещам редовно сестри Малееви и майка им в Бистрица. Юлия Берберян е наистина възрастна, нищо няма да кажа. Но другите дами не правят добро впечатление. Облечени с едни фусти, 7/8 клинове, кроксове (в ресторант). Повехнала кожа на лицето, все едно най-обикновен хидратиращ крем не ползват. Опърпани коси неподдържани. Не става дума да имат екстеншъни и джуки. Ама те все едно сезонни работнички.

# 723
Помня, че бяха някакви еко активистки. Нищо чудно да са се сурнали по така модерното напоследък течение да сме натурални, без грим, боя за коса и т.н.

Гледам Марго Роби и тамън да въздъхна облекчено, че най-накрая облече нещо, по-различно от розово, и гледам до нея Раян...

# 724
Аз съм явно единствената, която харесва Марго Роби по принцип и не я харесва като Барби

# 725
Аз срещам редовно сестри Малееви и майка им в Бистрица. Юлия Берберян е наистина възрастна, нищо няма да кажа. Но другите дами не правят добро впечатление. Облечени с едни фусти, 7/8 клинове, кроксове (в ресторант). Повехнала кожа на лицето, все едно най-обикновен хидратиращ крем не ползват. Опърпани коси неподдържани. Не става дума да имат екстеншъни и джуки. Ама те все едно сезонни работнички.

Имат къща в Бистрица.

# 726
Всякак я харесвам Марго. Преди нея Амбър Хърд ми беше голяма любимка, като въпреки историята с Джони Деп, си остава една от красавиците.

# 727
Амбър Хърд явно има някакво излъчване, което привлича и мъжете, и жените. Само на мен не ми действа.

# 728
Помня една статия за нея, че бяха ѝ обявили лицето за най-симетричното в Холивуд. Може би това има някакво значение.

# 729
Да , бе тръгнала към върхове,  подпомагаан, та могат да и присъдят всяко звание. Все едно да се радвам на новата мис холандес.

# 730
Всичко ме радва вече, само да няма насилие, война и убийства.

# 731
  • Sofia
...Повехнала кожа на лицето, все едно най-обикновен хидратиращ крем не ползват. Опърпани коси неподдържани. Не става дума да имат екстеншъни и джуки. Ама те все едно сезонни работнички.

То е същото . С години, всеки ден часове наред са изложени на слънце докато тренират.
Кожата се съсухря и никой крем не може да помогне.

Марго Роби е с красиво лице и прелестна холивудска усмивка . Барби обаче в моите представи е дългокрака и с тънка талия.

# 732
Помня една статия за нея, че бяха ѝ обявили лицето за най-симетричното в Холивуд. Може би това има някакво значение.
Беше преди да си го съсипе. Доста подпухнала е сега.

# 733
Малееви са велики не с облеклото си.

# 734
Което не пречи да са обект на звезден компромат, а именно известна личност, изложила се (повече или по-малко) публично.

Общи условия

Активация на акаунт