Звездни компромати - Юли' 23

• 319 906
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 735
  • Glasgow
Марго Роби беше много готина като Шарън Тейт,  която съм виждала само на снимки, много красива и какъв ужасен край 😞

# 736
...Повехнала кожа на лицето, все едно най-обикновен хидратиращ крем не ползват. Опърпани коси неподдържани. Не става дума да имат екстеншъни и джуки. Ама те все едно сезонни работнички.

То е същото . С години, всеки ден часове наред са изложени на слънце докато тренират.
Кожата се съсухря и никой крем не може да помогне.

Марго Роби е с красиво лице и прелестна холивудска усмивка . Барби обаче в моите представи е дългокрака и с тънка талия.

Да, Марго Роби няма талия, но е много красива в лицето и не е късокрака всъщност. Гледах трейлъра и мисля, че са много подходящо подбрани и Барби, и Кен, който също изобщо не прилича на куклата Кен, тъмнокос, със сини очи и сладникави кукленски черти. Актьори с подобна визия има много, Райън Гослинг не е от тях, той е привлекателен, но с неправилни черти и прилича повече на изрусен сводник с розови дрешки. Смятам, че е абсолютно умишлено избягало от типичната визия на Барби и Кен, избрани са актьори, които да пресъздадат едни Анти-Барби и Анти-Кен, способни на самоирония и можещи да вкарат един комичен нюанс в образа, като в същото време са привлекателни на външен вид.

# 737
  • Sofia
Възможно е,  още не съм гледала филма.
Не твърдя, че е късокрака , а че не е дългокрака. Липсва и грация.

# 738
Марго Роби е красива в лицето, има красиви черти. Но телосложението ѝ е такова, че след 10 години ще си е една мощна леля.

# 739
Прекрасна е Марго Роби.

# 740
Нали се сещате, че това са снимки извън снимачен период, папарашки, има редица  такива на актьори и актриси, снимани в недобра форма, но за филмите влизат във форма, ако се налага, шкембетата се превръщат в кореми с плочки и т н. Разбирам да са я снимали в тази ѝ форма, което също не е изключено да стане, ако режисьорската концепция го налага, но във филмите тя обикновено е супер мацка и фигурата ѝ не изглежда така.

# 741
Нали се сещате, че това са снимки извън снимачен период, папарашки, има редица  такива на актьори и актриси, снимани в недобра форма, но за филмите влизат във форма, ако се налага, шкембетата се превръщат в кореми с плочки и т н. Разбирам да са я снимали в тази ѝ форма, което също не е изключено да стане, ако режисьорската концепция го налага, но във филмите тя обикновено е супер мацка и фигурата ѝ не изглежда така.
Баш във филмите е е истинско. Ракурс на камерата, грим, обработка, филтри.
Но какво лошо има, че фигурата й е такава. Актриса е все пак, а не манекенка. Нали в това е изкуството на актьорите. Ако трябва дори да те убедят, че са по-високи, отколкото всъщност са.

# 742
И на Марго Роби ли намерихте кусури? Знам, че е омъжена, но тя и Брад Пит трябва да бъдат заедно Grinning

# 743
  • Glasgow
Старичък е за нея. Откъм физика Анджелина и Брад бяха съвършени за времето си, и ПР не може по добро съчетание да измисли

# 744
Какво означава да сме й намерили кусури… малко мощна изглежда за Барби тук - това е. Никой не е казал нещо лошо.

# 745
Бяха Браджелината хубава двойка, ама накрая се разделиха скандално. Сега не знам какво му направиха, сякаш е младеж.  Че
 и шията се изпъна. Даже като отмина онова  сладникаво  излъчване ,стана повече привлекателен. Живи  здрав да  е, дано направи стойностни филми пак. Че последните бяха боза със звездни артисти.

# 746
  • Враца
Бяха Браджелината хубава двойка, ама накрая се разделиха скандално. Сега не знам какво му направиха, сякаш е младеж.  Че
 и шията се изпъна. Даже като отмина онова  сладникаво  излъчване ,стана повече привлекателен. Живи  здрав да  е, дано направи стойностни филми пак. Че последните бяха боза със звездни артисти.

Да, тоя за влака (Убийствен влак или нещо таков) беше БАШ боза.

# 747
Марго Роби е съразмерна спрямо ръста си 168 см на 57 кг.. не е с манекенска височина, та да е и със толкова дълги крака, като например  близначките Толеви, които са като живи мощи и нищо женствено няма в този тип тела, въпреки дългите им крака...
Скрит текст:

# 748

Да, тоя за влака (Убийствен влак или нещо таков) беше БАШ боза.
Най-накрая да срещна съмишленици за този филм. Едва го изгледах.

# 749
Цитат
Apple Original Films разкри подробности за дългоочаквания игрален филм на носителя на Оскар Брад Пит за Формула 1, докато екипите започват да снимат сцени с актьора на Силвърстоун, където се провежда Гран При на Великобритания в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт