Звездни компромати - Юли' 23

• 319 877
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 765
# 766
  • Sofia
Благой няма да е постоянно в този спектакъл.
Били поканили и Божинката,но още не е дал съгласие.

# 767
  • Glasgow
Келвин Клайн 80г с приятеля си на 35г. 7 години заедно. Това момче надминава всички златотърсачки😑🤐
Скрит текст:

# 768
Всеки път се сещам за това, като прочета за Келвин Клайн Grinning -
'Every time I go to bed with some guy, I'm looking at my dad's name on their underwear': The trouble with having Calvin Klein for a father - https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2051123/Calvin-Kleins … ds-underwear.html
Келвин Клайн 80г с приятеля си на 35г. 7 години заедно. Това момче надминава всички златотърсачки😑🤐
Скрит текст:

# 769
Палома са кръщавали вчера Доника-Мария.

Скрит текст:

# 770
  • Glasgow
Това е много смешно с бельото на Келвин Клайн😄значи той си е бил хетеро преди

# 771
Тази пък Палома откъде изникна не знам… случайно в ИГ ми попадна нейно изпълнение, ами то толкова фалшиво, ама певица била. Вероятно родителите са богати, че да ударят едно рамо, иначе не си го обяснявам.

# 772
Палома и майка и явно не знаят, че в църква с голи рамена не се влиза.....Нищо, важното е, че малката Жорка е имала парти Frowning

# 773
На въпросното кръщене всички жени изглеждат що годе нормално, само Паломата е киборг.
Наистина ли не се виждат отстрани?

# 774
Джен и Бен май се развеждали.
https://www.cosmopolitan.bg/a/dzenifer-lopes-se-razvezda

# 775
Ако знаете какви клипчета се качваха от това кръщене.. На едното Паломата говореше, че когато тръгнала да ражда, таткото пътувал от Канда до Дубай да присъства, сега не можел и бил на видео връзка. Благодареше на всички, които са дошли и ги приканваше да влязат вътре, за да си пуснат чалга. 🤣🤣🤣 Даваше на малките момиченца микрофон да пеят някакви песни с доста вулгарен текст, направо ми остана в главата някаква фраза “руса кучка”… Имаше едно видео в което казваше на хората да пият, че Жоро плаща.

# 776
То при тях всяко чудо е за три дни, така че не се съмнявам и да е вярно.
Все пак, един път като се разделиш с някого, явно си е имало причина за това и се чудя как пак се събираш с него, че даже и се жениш…

# 777
  • Sofia
Актрисата Симона Халачева станала майка на момиченце- Ерин.
Пазила в тайна бременност и раждане.
Бебето е вече на 9мес.😍

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 10:52 от Doli

# 778
Задържели са Белослава да шофира в нетрезво състояние. Не го очаквах.

# 779
  • софия
Забелязала съм, че за силно превзети персони (Вики от Мастило, Белослава) има създадена силно нереална представа за ореол.

Общи условия

Активация на акаунт