Звездни компромати - Юли' 23

• 319 733
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 260
Нелина, а на заден фон се вижда Силвия Кацарова.
Нелина притежава голяма харизма според мен.
Скрит текст:

# 1 261
Добре, тъй като аз мога да се закълна в децата си, че никога не съм се качвала на волана пила даже и глътка и че никога в живота си не съм се БЕЛОсвала мога спокойно да хейтя тия елитни пиянки и Бубета нали?!!
Аз изкарах книжка само и едниствено, за да мога да шофирам, ако мъжът ми е пил. Няма 1 малко няма половин!
Твърде ми е мил животът и не се качвам на кола, чийто шофьор е натопил дори и малко муцунката!
Хващам си такси, който иска да се трепе!
Обаче защо трябва да се страхувам всеки ден и час за децата си, щото някое Бубе е решило че му се порка и освен над нещата, ще е и над закона?!
От къдя на къдя?!??

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 23:00 от JACKLIN*

# 1 262
Имах едно гадже като студентка, идваше да ме вземе с колата на баща си, почвахме да пием от къщи, после продължавахме в дискотеката. Доста натаралянкан ме връщаше с колата у дома, аз с какъв акъл съм се качвала, ама сме били по на 20, през 90-те.
Не го пиша за хвалба, а че като си млад акъла ти не е дошъл още, ама на 50? Насред войната дето се води по пътищата вече 20 години?

# 1 263
Елитни пиянки е добре казано Simple Smile. То си е точно така според мен.

# 1 264
Ерол от Уикеда споделя, че дъщеря му е била прегазена от пиян шофьор като малка.
Иво Танев също осъжда поведението на БЕЛОслава.
Човешко е да си признае грешката госпожата, още по-човешко е да си изтърпи наказанието в специализирано заведение и да отива в комуна да си лекува зависимостите.
И богатите също плачат.

https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14897066

# 1 265
Алкохолът не е от вчера, то е ясно. Неслучайно имали гърците бог на виното и веселието - Дионис/римски Бакхус/.
Пиели са си хората, веселили са се, но  в хрониките досега не съм срещала някъде да се споменава за инциденти с колесници, карани от пияни кочияши. Може да е имало, но не като норма, която да влезе в аналите.
А и са били впрегнати 1, 2, 4 коня максимум да речем.
Сега една малка кола е с над 100 конски сили поне, а нашите елитни пиянки няма да се излагат с такива я...Около 300 коня и над, да те бухне едно такова развеселено задкормилно устройство, нулев шанс за оцеляване.
Не знам откъде тая увереност за недосегаемост?! Та нали и на техните деца се налага понякога да ходят по тротоари и  да пресичат пешеходни пътеки в държава, на която не спазват пътните правила?!

Последен пост ми е по темата, просто  от тези мили хора в коментарите, които успокояват сгрешилото момиче, ми се гади -тошевмошев, опри разни и стрини и тн..2000 години нулев еволюционен прогрес относно култура и задръжки при пиене.
Да се бухнат вкупом в някой контейнер пълен с вино като древните гърци и да се давят
Скрит текст:
   500г преди н.е.  гръцко изкуство - Мадридски археологически музей.

# 1 266
Аз призовавам, всичките ни "елитни" пиянки, да емигрират звездните си задници навън в Запада, и да продължат да си карат пили там. Нал, щото все чужбината ни се дава за пример. Ама не смеят, щото там закона третира еднакво и звезди и граждани.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 22:16 от Тумбел Нехранимайски

# 1 267
  • Rock & Roll feeling ...
В този момент трябваше всички да си замълчат. Белослава да се извини и смирено да си изтърпи последствията.
Най-вече когато пада, човек показва своя ръст.
Българският звезден небосклон е пълен с дребни човечета, прилежно несещи в джобчетата си двоен аршин. Принципно се възмущаваме на някои неща, но когато е за нас или наш познат - е, какво толкова?!
Не звезди, а клоака.

# 1 268
Общо взето случаят с Белослава е пример за това как не трябва да се реагира в публичното пространство. Иначе наистина остава усещането за един такъв мутренски манталитет... както някой назад в темата сполучливо формулира.

# 1 269

Боже, то само като ги четеш как не могат да повярват, че има хора, които не карат пили, толкова не могат да повярват, че чак и искат, тези, които не са карали никога пили, да се закълнат в децата си, е ясно, че и те като Белослава, само че още не са ги хванали  или си плащат, като ги хващат. За съжаление смятам, че много повече са случаите, в които известни/влиятелни хора ги засичат употребили алкохол и забранени субстанции, ги пускат срещу пари или заплахи, отколкото са случаите, при които нарушителите биват наказани.

# 1 270
  • При семейството си

Кой е  Стефан Стефанов, който е получил право на цяла страница отговор в Актуално?

С тоя абзац всичките ѝ защитници публично признават, че това им е редовна практика.

*Ще се съглася моментално с всички упреци към певицата, ако тези, които ги изричат, се закълнат в децата си, че никога, ама абсолютно никога след няколко чашки не са ходили до магазина с колата за още питие за ЧРД. Ще се закълнете ли, драги хейтъри?
*

Те дори не допускат, че има хора, които не постъпват по техния начин.
И това е един от най-големите проблеми.
Какво толкова…ето и “простосмъртните” шофират пили, и полицаите, и политиците, и “елита”…за какво хейтите?!
Докато имаме това мислене, нищо, ама нищичко няма да се промени.
И ще ни убиват децата по пътищата.

# 1 271
Ужас!
От самото начало се чудя, къде толкова живеят тези хора, че се налага пили да карат кола, за да си купят още пиене?
Не може ли пеша някъде наблизо и колко трябва да сте изпили, за да ви свърши пиенето и да трябва да търсите още през нощта?

# 1 272
  • До морето
И какво общо има каква кола кара?! Ако не била карала лъскаво ауди, ами опел хейтърите щели да са по-кротки......Господи, помилуй!
Никъде не съм прочела каква кола е карала БЕЛОслава, изобщо в първоначалната информация не се споменаваше марка. Може ли да хейтя?

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 15:29 от Boho chic

# 1 273
Аз не съм била никога фен на Белослава и за мен сега тя ще си бъде оттук нататък винаги една жена, която шофира пияна. Но ако я отърват от отговорност с някакви измислени пломби на дрегера, се надявам някой разследващ журналист да разнищи тази история.

# 1 274
  • ВАРНА
Много е тъжно,че сме страната на "Бубетата"!

Общи условия

Активация на акаунт