Звездни компромати - Юли' 23

• 319 741
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 275
Да да, голямо бубене настана. Айде стига, 50-годишна жена. То ще кажеш малолетна сгафила нещо. Ама че лицемерие и умилкване.

# 1 276
Лили Иванова. Или поне в сънищата и

# 1 277
Никой нищо няма да разнищи за жалост…

Аз се чудя кое ли младо полицайче идеалист не е познало леля си Бубе и не си е спомнило за татко и Доктора, който има ош беш с едни хора…
Явно ще да са били някои, които през 90 те са били дребни дечица. Сега ще ги смачкат и ще им кажат, че не се плюе в ръката, дето те храни. Че все пак има наши и ваши и че то тяя закони и идеали не вАжат за всеки.
И така вместо да ги покажат от ТВ и да са пример, ще късат квитанции на някое гише.
 Щото кои са тия гладни куки ( по Бахаров) дето опръскаха с мръсно кафяво белия ореол на Бялата  госпожа! Как можаха да омешат топлия джаз с Добро ютро, пияницеееее! Дъл те боли глава или ти е пиячка не стигнала?! Та къркана си с колата хукнала?!
 Тва как да го изкараш на джаз?! То си е чиста ц@г@нска работа….
Та тия дето посмяха да раздуят поредният случай на препил или презобал елит, вместо кротко да си вземат рушвета, ще ги припряскат през ръцете.
Бубето ще замине НА Лозенец, да се обгради с приятели, да жулят елитни напитки на Оазиса, да не се мешат с тия гладни хейтъри, до септември всичко ще е минало и заминало.

Гледам Лили, гледам си баджаците и ми е малко неудобно 😂🥴

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 16:11 от JACKLIN*

# 1 278
Сега, като видях снимките на Л.Иванова, вече съм уверена, че историята на Бенджамин Бътън не е измислена и е  с български първообраз.

# 1 279
Много тъжно... Димана защо ли си е изтрила поста? Sad Да не е получила "мили" лични съобщения от разни подрепящи бубета? Повръща ми се от мутри и мутреси... Пътуваме за морето миналата седмица, изпреварваме с разрешена скорост в най-лява лента и мъжът ми казва, че бясно ни настига кола, присвятквайки фарове да му освободим пътя Angry Ей такива подкрепят великата Белослава. Хора, за които правилата и законите не важат...
Счупена била пломбата на дрегера, даааа бе да Head Band Та, какво казахте за клетвите...?

Има надежда... Вижте как са реагирали над 500 човека на поста на Мария Илиева, от 539 реакции, само 19 са с Hands Plus1, останалите сa Laughing и Angry... А Белослава междувременно е ограничила кой може да коментира поста
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 15:04 от Барбалена

# 1 280
И аз се изхилих  още вчера на поста на Мария Илиева.

# 1 281
Кобилкина в света на филтрите
Скрит текст:

# 1 282
  • При семейството си
Лили Иванова на колко години си мисли, че е, с това “сценично” (може би) облекло?!

# 1 283
Най-хубавото на Кобилкина е Ван Клийфа.

# 1 284
  • Glasgow
Кобилкина скоро поства различни аутфити, наела си стилист, защото британският стил е различен, ама пак руското избиваше някак.
Козилата на Рожен
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 15:44 от Jokerr

# 1 285
  • София
Козилата не може да иде на Рожен ли пък сега? Или поничките са проблема Simple Smile Simple Smile

# 1 286
На Лили чак са и махнали тока на дясната обувка.

# 1 287
Кобилкина скоро поства различни аутфити, наела си стилист, защото британският стил е различен, ама пак руското избиваше някак.
Козилата на Рожен🤔
Скрит текст:

Сигур са безплатни 😂🤣🤣🫣🫣🫣

# 1 288
Сега, като видях снимките на Л.Иванова, вече съм уверена, че историята на Бенджамин Бътън не е измислена и е  с български първообраз.
За мен е страшен криндж тази жена. Сенилна възрастна госпожа, която напъва да е под прожекторите.
Може спокойно модератор да ми зачисти коментара, но съжалявам, отказвам да приема, че това е най-голямата звезда на страната, както се опитват всички медии да ме убедят.

# 1 289
  • Glasgow
Може разбира се, текстът не е мой, сега ще коригирам скрийншота. Аз лично не очаквах да е там.

Общи условия

Активация на акаунт