Звездни компромати - Юли' 23

• 319 564
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Glasgow
Линдзи Лоън е родила момченце в Дубай.

# 1 576
Супер! Дано вече е в правилната посока и да се радва на детето си

# 1 577
Гергов ходи по масажистки, то не е голяма тайна, която да сме разкрили Simple Smile. Но с Деница държат заедно, скоро бяха в Мексико, в Доминикана. И той, и тя са поотегчени от живота, но са си женени. И той може да се разведе, и тя, ако иска. Не са единствената двойка, която стои заедно, защото не вижда смисъл да клати лодката. Просто са богати и при тях е интересно.

# 1 578
  • Glasgow
Гледах новото видео на Андреа дето от толкова време се говори за него, днес го е пуснала. Ефектно е, малко бял/черен лебед, мъжът е много хубав. И тя е хубава, но анимационна. Не схванах кое е снимано на гроба на Вазов и каква е връзката...И вокалите са много измъчени (меко казано), но явно е имала нужда да си го изплаче

# 1 579
Веднага мога да дам пример за щастлива жена по мое мнение, която ми е нещо като идол:
https://instagram.com/the_pastaqueen
Живее в лукс,  наслаждава се на храната, живота, изкуството и излъчва женска сила, здраве и красота. Heart
Вярно е, че на една щастлива жена ѝ личи от пръв поглед.

Деница като многострадална Туиги, която на 35 се е поизморила емоционално да гони и нагажда представи за богаташка арт съпруга и тръгнала по ашрами да търси утеха. На мен ми звучи и изглежда тъжно. То няма и как да не се объркаш емоционално, когато едва на 25 от обикновено момиче попадаш в света на многото пари.

# 1 580
  • Glasgow
Вергара и муж се развеждат, помня че той имаше фенки в темата, дойде и вашият ред 🤗

# 1 581
А бяха толкова влюбени, но аз не я харесвам като поведение- лигава ми е.

# 1 582
Брат Пит,отказа алкохола и се разхубави, отслабна и е във топ форма, подобно на наш Миро...Алкохола е в основата и на развода им с Анджелина, както той сам е споделял ...
Нека не забравяме, че Анджи също е приятелка с бутилката. Просто тя е по-шумна и някаk си все намира повод да му стъжни живота на Брад. Аха да излязат със заключение по развода да приключи и Анджи вади нова карта от ръкава с изнаенадите. Не, мили мой, не няма да се отървеш така лесно. Много му е обидена, много.

# 1 583
  • Rock & Roll feeling ...
Женен си за най-красивата и желана жена на планетата и дните ти минават в брутално пиянство... Защо ли, ако всичко е наред ?!
За мен Анджелина е обременен характер, може да ти изпие душичката, носи умора да я напасваш.

# 1 584
Ариана Гранде и Далтън Гомез също се развеждат.

Джей Ло
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Анджелина
Скрит текст:

Джесика Симпсън
Скрит текст:

Хилари Дъф, Франсия Райса, Кевин Бейкън и Нина се присъединяват към стачката на актьорите
Скрит текст:

Парис Джаксън
Скрит текст:

Парис Хилтън
Скрит текст:

# 1 585
  • софия
Вергара и муж се развеждат, помня че той имаше фенки в темата, дойде и вашият ред 🤗
А бяха толкова влюбени и в хармония. Но, все пак, Джо заслужава да има дете. Само разнася онова кученце.

Беше ясно, че нещо става. София е в Италия и нито той, нито тя реагират на снимки в профилите си. Странен беше и поздравът му за рождения ѝ ден.

# 1 586
Брад и преди Анджи си е поркал. Няма смисъл да я обвиняваме и за алкохолизма му. И двамата си имат проблеми, никой не е невинен.

# 1 587
И аз се зачудих къде е Джо на рождения й ден

# 1 588
Според хотнюз Боряна Братоеви е бременна,но само предположения
https://-spam082-/article/2023071720113442251

# 1 589
  • София
Дъщерята на Биляна Йотовска в метрото...

Общи условия

Активация на акаунт