Звездни компромати - Юли' 23

• 319 629
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 560
Анелия нещо не ми изглеждаше и звучеше много убедена, че ще остареят заедно с този нейния годеник. Не ми изглежда влюбена жена, просто брак по сметка с приемлив за нея млад бизнесмен.

На Гришо най-хубавото гадже според мен беше Лолита. Ама прекалено висока топка се оказа това момиче за наш Гришо.
И на мен Лолита ми харесваше много … но наистина висока топка !!
Марго Роби - страхотни крака и страхотни зъби Simple Smile

# 1 561
A с Лолита защо се разделиха ?

# 1 562
  • София
Брад си изглежда както винаги, може би има някакви освежителни процедури, но корекции, което разбирам като рязане, дърпане и подобни ми се струва че няма. Разкошен е Heart Eyes
Обаче много се смях на гривничката му Simple Smile
Скрит текст:

# 1 563
Никога не съм харесвала Брад, обаче от година-две ми е много секси Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 16:45 от Барбалена

# 1 564
  • София
Брад Пит се върна към...себе си... Това е класическия Брад. И визията му е просто убийствена.
Той е единствения мъж на този свят на когото някога съм завиждал за външния вид и гена. За жените отдавна съм казал - по-красива и сексапилна от Моника Белучи няма. Поне за мен.
Ако двамата в някакъв паралелен свят бяха заедно, то децата им щяха да са някакво произведение на изкуството. 😉

# 1 565
За много по-леко провинение от това на Белослава, масово докладваха профила на Капитонова в инстаграм и инстаграм й го махна. После трудно и с пари си го възстанови. А сега бг поп певачките не ги е срам публично да защитават шофьор, употребил алкохол над разрешените количества. И очакват лайкове....

# 1 566
  • Rock & Roll feeling ...
На мен ми харесва повече Анджелина ( от Моника ) , не знам, дали Шайло е програмирана, но е се е получила много добре. Виж като двойка, Брад погрозня в съвместното им съжителство.

# 1 567
Анджелина е много красива. Може да е малко куку, но е красавица.

# 1 568
Анджелина е толкова красива, че промени и  изроди света без да иска.
Всяка втора жена поиска пухкави устни като нейните, високи скули като нейните, премрежен поглед като нейния и се започна с блъскането и пълненето със силикон и филъри. Красотата на Анджелина създаде клонингите...

# 1 569
Горката Шайло не знам дали някога ще може да се пребори с комплекса си за малоценност, заради това, че е бяла, че не е осиновена, за това, че е красавица

# 1 570
  • Варна
Ice Queen, винаги съм си го мислила това. Има нещо фатално в нея. Като актриса не ми харесва и в сравнението с Анистън, винаги съм предпочитала последната.
Ролята, която Джоли направи най-добре е на Джия.

# 1 571
Брат Пит,отказа алкохола и се разхубави, отслабна и е във топ форма, подобно на наш Миро...Алкохола е в основата и на развода им с Анджелина, както той сам е споделял ...

# 1 572
Не знам какво е пиянството на Брад, но напоследък изглежда позакрепил се, излъчва спокойствие и свежест. Не мога да кажа същото за Бен Афлек, който е вечно или отегчен, или напрегнат.

# 1 573
Мадокс има толкова нахално излъчване, че може да те изкара от нерви според мен. Не казвам, че шамарът е решение.

# 1 574
Какъв интелект у Деница Гергова, като го хвана Гергов, когато беше на 25 и едвам водеше едно предаване по БНТ,  където четеше текстове от списания. Със сигурност е играл интелект в този случай с 25 години разлика. Акълът е стигнал до там да се прави на арт дама, да подстриже косите - демек различна и възвишена. А колко бракът им е стабилен...чувала съм противоречиви неща.

Общи условия

Активация на акаунт