Звездни компромати - Юли' 23

• 319 573
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 605
Кой е този с преправения нос? И на мен май ми харесва с оригиналния... Май е трито и не се разбира

Парис Джексън защо е облечена като зомби? Smiley А е такава красавица...

А Петканова отдавна да не е и тя кенсълната в темата? Отдавна не сте я пускали тези с ИГ Simple Smile

Косата на Дженкфър Лопез е с екстеншъни, нали?

# 1 606
Скрит текст:
[

Една Варненска инфлуенсърка празнува рожден ден на дъщеря си. (1г)
Пожеланието от нейна приятелка ме срази, обаче
Скрит текст:

Разширявай се?!?!?

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 11:31 от alethea

# 1 607
Ехо, Цонева, четеш ли ни? Стига си се снимала без гащи и си пила като делва без дъно!

# 1 608
Много е зле Деса. Какво очаква след такива просташки коментари?🙄

# 1 609
на мен пък вергара въобще не ми харесва. и ми е много евтинджос.

# 1 610
Гергов ходи по масажистки, то не е голяма тайна, която да сме разкрили Simple Smile. Но с Деница държат заедно, скоро бяха в Мексико, в Доминикана. И той, и тя са поотегчени от живота, но са си женени. И той може да се разведе, и тя, ако иска. Не са единствената двойка, която стои заедно, защото не вижда смисъл да клати лодката. Просто са богати и при тях е интересно.
Тази Гергова наявява асоциации на продухана между ушите.
Голямо държане заедно пада... него го държат масажистките, нея - парите му Grinning
Въпреки че е толкова по-млада от него, не е успяла да задържи физическия му интерес.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 12:08 от Linda*kiss

# 1 611
Възможно ли е да е осиновена тая Деса?

Баща й какъв нормален човек, журналист, беше.

# 1 612
Деси е проблем на мъжа си, той все пак трябва и да живее с нея Simple Smile Не смея да си мисля какво е неговото интелектуално ниво, щом си я е избрал за съпруга Simple Smile Намерили са се.

# 1 613
  • софия

Освен беща, има и майка.

# 1 614

Освен беща, има и майка.

Май там е ключът от палатката…

# 1 615
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези гени на Джо заслужават да се възпрозведат, мъжкар голям ми е.
София преди много ме кефеше, но нещо образа и ли, самата тя ли, но се поизтърка, сега ми е мега ретро и кич.
Беше неизбежно в един момент да се разделят, рано или късно мъжа иска потомство. Много е несправедливо това мъжете да могат и на 50, и на 70 да правят деца, а жените не, но уви биология.

# 1 616
  • софия
София е секси, забавлява ме чувството ѝ за хумор, но откакто е бести с Хайде Клум (не мога да я дишам) ми е отвратителна като поведение.
Джо е хубав мъж, почти идеален, освен това е умен.
Бяха ми идеална двойка. Той изглеждаше доста влюбен и отдаден.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 11:43 от zvаnchе

# 1 617
Сетих се на кого ми прилича Д. Цонева - на онази Любена Петрова, същият вайб.

# 1 618
Гергов ходи по масажистки, то не е голяма тайна, която да сме разкрили Simple Smile. Но с Деница държат заедно, скоро бяха в Мексико, в Доминикана. И той, и тя са поотегчени от живота, но са си женени. И той може да се разведе, и тя, ако иска. Не са единствената двойка, която стои заедно, защото не вижда смисъл да клати лодката. Просто са богати и при тях е интересно.
Голямо държане заедно пада... него го държат масажистките, нея - парите му Grinning
Въпреки че е толкова по-млада от него, не е успяла да задържи физическия му интерес.

Физическият интерес не е някаква константа, която се задържа от по-млада жена. Разглезени паричковци с трудно преминала средна възраст като Гергов търсят разнообразие, не само жената да е по-млада. Нещата не работят така. А и Деница вече няма тази свежест.

# 1 619
Гергова изглежда всеки път като на командно дишане. Всеки момент ще й падне батерията. Та не знам с какво точно може да задържи физическия интерес на някого.
Те са абсолютно клише като двойка - той на възраст с много пари, а тя момиченце, което е трофейна съпруга, запълваща времето си с арт хобита.

Общи условия

Активация на акаунт