Звездни компромати - Юли' 23

• 319 483
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 755
Супер са тези филипинки за бавачки, е, има разлика от човек до човек, но като цяло е много добър вариант. Е, три жени у вас да настаниш… верно нашироко трябва да живеете, но всичко го има на тоя свят 😀

# 1 756
Като се сетя какъв рожден ден бяха спретнали на детето.. Чалга и кич на макс!

# 1 757
  • София
Застаряващият дядо на Деса да не е тръгнал по чуждо, че тази простовата и семпла женица така неистиво драпа за внимание с гологъзене и "секси" пози. Почнат ли така отчаяно жените да показват колко са вървежни, значи има облаци на хоризонта.
Десо (понеже явно четеш тук), щом дори и прадядото не те ще, направо не тА знам след някоя-друга година кой ще те вземе. Поне акъл да имаше, та да компенсираш годинките, ама то и това като ти липсва ...

# 1 758
  • При семейството си
Супер са тези филипинки за бавачки, е, има разлика от човек до човек, но като цяло е много добър вариант. Е, три жени у вас да настаниш… верно нашироко трябва да живеете, но всичко го има на тоя свят 😀
За съжаление никоя детегледачка не може да замести майка им, а явно и втората съпруга няма нито желание, нито потенциал поне да опита.

# 1 759
Aми бащата така е преценил. Не мисля, че държането и външността на Палома подсказват, че ще се грижи за три малки деца. Не я оправдавам нещо, просто не мисля, че реално да се очаква от нея.

# 1 760
  • Варна
Извинете, не съм чела назад, но отбелязахте ли кончината на Джейн Бъркин?
(14 декември 1946 - 16 юли 2023)

# 1 761
Май не сме писали. Прекрасна е и винаги ми е изглеждала точно като муза на талантлив пройдоха Simple Smile. Шарлот Генсбург не е толкова красива, но то и бащата не е голям красавец Simple Smile

# 1 762
Беше споменато, имаше и линк.
Покрай Белослава може би е заметено 🧹

# 1 763
А защо до филипинки се е стигнало в избора на детегледачки, някакъв проблем ли има с агенциите в София, в които е пълно с мили жени с медицинско или педагогическо образование? Някакъв вид ексцентричност и символ на статут ли е да си хванем екзотични бавачки, че не мога да се ориентирам нещо.

# 1 764
Грахич
Скрит текст:

# 1 765
Беше споменато, имаше и линк.
Покрай Белослава може би е заметено 🧹

А, може - пропуснала съм го.

# 1 766
  • При семейството си
А защо до филипинки се е стигнало в избора на детегледачки, някакъв проблем ли има с агенциите в София, в които е пълно с мили жени с медицинско или педагогическо образование? Някакъв вид ексцентричност и символ на статут ли е да си хванем екзотични бавачки, че не мога да се ориентирам нещо.
Децата живеят май в чужбина, не в София.

# 1 767
  • София
Дони и Нети-21 години брак
Скрит текст:
Мъжки булченски рокли
Скрит текст:

Защо Нина Добрев така си криви стъпалата?
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:

# 1 768
"Най-добрият български тенисист Григор Димитров и румънската актриса Мадалина Генеа са най-горещата двойка на лятото според италианското издание "Кориере дело спорт". Двамата се наредиха на върха измежду сериозната конкуренция в лицето на италианските звезди Матео Беретини и Мелиса Сата.
Изданието посочва, че в момента Баретини и Сата се намират в луксозен курорт в Сардиния. Двамата са взели на ваканцията си и сина на тв звездата от брака ѝ с футболиста Кевин-Принс Боатенг – Мадокс.

Тяхната връзка е съпътствана с няколко скандални и пикантни подробности. Мелиса е с 10 години по-голяма от тенис звездата, като двамата отнасят доста критики не само заради възрастовата разлика, а и защото Сата разсейвала Баретини от тениса. Освен това красавицата има славата на мъжемелачка, която придоби покрай аферите си сфутболиста Кристиан Виери и баскетболната легенда Коби Брайънт."

Матео Беретини и Мелиса Сата
Скрит текст:

Че то и на нашия Гришо му е слаб ангелът явно и лесно се разсейва по време на игра, когато Мадалина е в публиката.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 23:13 от Анонимен

# 1 769
Тази Мадалина и тя си сменила физиономията като гледам. Прилича ми много на актрисата Ева Мендес.

Общи условия

Активация на акаунт