Звездни компромати - Юли' 23

• 319 526
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 740
За гащи може никой да не е споменавал, виж, за без гащи под басмената рокличка май се говореше Grinning

# 1 741
А може и да е обобщила всички лелешки критики в един пост - да се знае!

# 1 742
  • Sofia
Не знам с какво ви е интересна Деси Цонева. Да спрем да я коментираме предлагам Simple Smile И без това освен простотия друго няма там. И винаги е предвидвидима. Оставете жената да си пие на спокойствие и да си обича безценния мъж!

# 1 743
Да, снимката аз я бях качила и изглежда да е гола отдолу. После някой беше коментирал, че пие като делва без дъно и за басмената рокля Laughing И в ИГ я хранят много, но има и много защитници.

Защо постоянно предлагате да спрем обсъждането на някого? И за други личности вече виждам такива предложения. Ако не ми е интересно, просто подминавам и не чета. Чак пък такъв проблем не е.

# 1 744
На Толева няма да й помогне нито слънцезащита, нито каквото й да било според мен.
Дженифър Конъли - живи мощи. Не изглежда здравословно да е толкова слаба.
А това пиянде Деси Цонева какво я обсъждате толкова, въобще не ми е ясно - нито е звезда, нито е готвачка, нито е журналистка, за каквато много обича да се представя ... едно нищо е тя, защо присъства в тази рубрика е загадка за мен.

# 1 745
Стари снимки на Бранджелина. Шайло и  Захара

# 1 746
Амбърче, те са. Единия брат беше във Варна, стаж или практика по археология, разказа интересни неща. Обаче кой - кой е😁
Другият брат беше на стаж във Варна, той сам игра Бен в "Приятели" и последно беше един от главните актьори в "Ривърдейл".
Той е напълнелият и проблематичен брат, но не проследих точно какви са му драмите. Имаше един подкаст преди няколко месеца, след който много го плюха и опитваха да го кенсълват, защото (според слуховете) тормозил вербално свои приятелки и говорел за обратен расизъм.
Дилан и Барбара са страхотна двойка, надявам се да искат да имат деца, ще са много красиви Two Hearts

# 1 747
  • София
Риана копира Мерилин Монро
Скрит текст:

Килиън Мърфи с жена и деца
Скрит текст:
Мерилин освен джогинг сутрин е тренирала йога стречинг с тежести
Скрит текст:

Коцето на 47 години празнува рожден ден в Барселона
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 22:31 от lite16

# 1 748
Тази с Килиън Мърфи не е жена му, а актрисата Мелани Лоран.

# 1 749
Оф Цонева пък голямата младежка, та и на възраст се опитва да се звери - тя сигурно мина четирийсетака 😄

# 1 750
Надя на Коцето такова хубаво момиче беше на младини, баш на Коцето и верността му да попадне. Малко ми е мъчно за нея и за компромисите, които прави.

Цонева ми е рядко неприятна, знам за нея от темата, не смятам, че е глупава, просто е била.толкова.презадоволена на младини, че е дало трайни странични ефекти. Бедните деца цял живот драпат да работят, да се доказват, да си купят жилище, мечтаят да пътуват, пък Деси и Тошко са имали всичко. И ето. Алкохол и простотии за провокации.

# 1 751
Цонева се е възпалила, защото жълтурите пишат, че ще се развеждат с нейния чичо и тя по цял ден ровичка в интернет да се звери из форуми и сайтове. Като няма какво да прави. Спокойно, Цонева 🤣

# 1 752
Деси Цонева ми е една от най-неприятните публични личности.Много е надменна,арогантна и простовата.От толкова наркотици и алкохол съвсем и е изветрял и малкото мозък,който е имала.Жалко за всичките възможности,които е имала благодарение на парите и връзките на дядо си и баща си.Вместо да учи,да се развива и да пътува по света тя се е превърнала в това,което е в момента.И децата и ще станат същите като нея.То с такъв пример от мама,няма как да е друго.
Според мен Деси не е проста,  а невъзпитана, арогантна и разхайтена, въпреки именития си род и възможности. Може би затова и брака й със сина на Янчо Таков не издържа дълго, защото и той е бил като нея.  Самозабравили се глезльовци. Мъжът й сега си я дундурка, не й се налага да работи и тя няма никакви грижи. Явно скучае,  и егото й я кара да се чуди каква провокация да измисли, за да е в полезрението на хората.

# 1 753
С тази Палома и майка и Доника Ризова се озовах за малко в един хотел на морето. Бяха само с бебето, което имаше две детегледачки.Едната говореше на български ,другата беше чужденка. Плюс две баби. Палома чат пат се появяваше и снимаше детето, после изчезваше някъде с майка си. Общо взето ако не знаеш,че тя е майката, няма и как да разбереш.Чудя се само след като мъжа и има още три деца, ако и те са с по две детегледачки,колко човека живеят в тях.

# 1 754
  • на пистата
С тази Палома и майка и Доника Ризова се озовах за малко в един хотел на морето. Бяха само с бебето, което имаше две детегледачки.Едната говореше на български ,другата беше чужденка. Плюс две баби. Палома чат пат се появяваше и снимаше детето, после изчезваше някъде с майка си. Общо взето ако не знаеш,че тя е майката, няма и как да разбереш.Чудя се само след като мъжа и има още три деца, ако и те са с по две детегледачки,колко човека живеят в тях.
Имаше стори един път..3 гледачки бяха(филипинки мисля ).

Общи условия

Активация на акаунт