Звездни компромати - Юли' 23

• 319 674
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Glasgow
Тя Джорджината не е ли в Саудитска Арабия, за там си е семпла даже, моята бивша хазайка арабката така се гизди за барбекю парти в градината

# 1 681
Ето още една от почивката им. Все тренира Джорджина и все една тръткава ми стои
Скрит текст:

# 1 682
Съща Дженка Лопез. Все тренира и все тръткава. Нищо ѝ няма като цяло, нормална жена, но която не тренира. Но то пък от тяхното гето до нащо има разлика. В тяхното е на почит, за нащо си е тръткава определено. И не тренира определено.

# 1 683
Аз и се кефя на Анжелина от чисто женска гледна точка. Осинови деца, роди си нейни, гледа си ги и навсякъде е с тях, премина през какво ли не, и въпреки страхотния си външен вид, откакто е майка, въобще го няма този “вамп” стайл и не влиза от връзка във връзка.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:49 от ConnieS

# 1 684
Еми ето я Джорджината тука - скрийншот е, затова е с такова качество. Това е на яхтата май. Ама като гледам и как похапват… трябва да спортува определено.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 685
  • При семейството си
Тя Захара ли първо имаше или Мадокс? Бях чела че с Били Боб, с когото според мен най си пасваха, се разделят, защото той не е съгласен с осиновяване на дете.
Мадокс, Пакс и Захара, мисля.

# 1 686
Барбара Палвин се е омъжила. Много ми е хубава и нежна.
Скрит текст:

# 1 687
Винаги съм се чудила как така сестрите Хадид са на върха, а такова прекрасно и съвършено създание като Барбара Палвин изобщо не е толкова популярно.
Много я харесвам, абсолютно изящна е.
Беше казала, че много държи на унгарските си корени и затова сватбата е била в Унгария.

# 1 688
Още снимки от сватбата на Барбара и Дилън
Скрит текст:

# 1 689
Преди няколко години когато Джей Ло беше с танцьорчето, една кетъринг фирма извади списък с храната, която изисква при посещението си.
Имаше шоколадови баклавички, някакви пурички с крем, пържено пиле и подобни.
После тя каза в интервю, че се хранела абсолютно изчистено - кейл и спанак. Тези неща били ей така, да ги има, ако на екипа им се дояде. Пък то е кетъринг в хотела, в апартамента й. Повярвахме.
Още от специалните й изисквания:
- Джо Малоне свещи с аромат на цитрон и лиметка
- свежо опечени кукис бисквитки с шок. пръчици
- картофен чипс със сметанов дип
- Ritz крекери
- ескорт от 7 лимузини до мястото на събитието, отказвала абсолютно да върви пеша и се налагало да затварят улици за да мине ескорта в пешеходна алея
- когато имала изисквания ги комуникирала към асистента, дори и персонала/фронт офис мениджъра да са в стаята, т.е. те не говори директно към орг. екип на хотела/ ивента

Излезе и инфо за хонорарите й ако искате да си я поканите - за сватба 5$мил, за дискотека 1.2$мил.

# 1 690
След всичко прочетено все още се питам какво ѝ харесвате на тази жена. 😁Че много фенки има тук.

Прекрасна Барбара. Съпругът ѝ не е ли един(май бяха близнаци) от братята изиграли Бен в Приятели като дете?

# 1 691
  • Glasgow
Те и на Марая и Бионсе изискванията бяха подобни...Диви, трябва всичко да е грандоманско. Някоя имаше специални изисквания за цветя, май Джей Ло беше и Ивайла Бакалова обяснява, тя нали се пъна по едно време да организира нейн концерт, но нещо не се получи.

# 1 692
Димитър Маринов беше обяснявал за забраните, които е имал, докато е снимал с Дензъл Уошингтън - от рода забрана да го доближава на по-малко от еди колко си метра, да го поглежда в очите и т.н.
Явно е масово.

# 1 693
  • Враца
След всичко прочетено все още се питам какво ѝ харесвате на тази жена. 😁Че много фенки има тук.

Прекрасна Барбара. Съпругът ѝ не е ли един(май бяха близнаци) от братята изиграли Бен в Приятели като дете?

Да, съпругът на Барбара Палвин е актьор- дете на Дисни. Освен в Приятели, имаха после двамата и сериалче по Дисни, в което си играеха две деца. За един круизен кораб, на който живееха, и разни детски смешки и случки ставаха там.
При скорошни снимки бях гледала, че единият от двамата е много напълнял- може би нещо здравословно. Не зная дали е другия брат, или е този, но после е отслабнал.
Готино младо семейство!

# 1 694
Амбърче, те са. Единия брат беше във Варна, стаж или практика по археология, разказа интересни неща. Обаче кой - кой е😁

Общи условия

Активация на акаунт