Звездни компромати - Юли' 23

• 319 474
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 815
Все пак Георги Конов е успял да се прибере за лятната ваканция.
Не можаха ли да изчакат с кръщенето, така че да не присъства само по фейстайм Cold Sweat

Големите момичета на Гери са много красиви, но изморени от фотосесии изглеждат
Скрит текст:

# 1 816
Всеки си преценява ,аз не смятам ,че ако се похвалиш с нещо ще го загубиш .
Симпатяга ми изглежда мъжът на Палома.

# 1 817
  • Варна
Искам да изпляскам и така всея смут в темата, че смятам, че безимената и нейното почти агнешко са хубава двойка!
Госпожата не мога да я дишам, но не мога да си изкривя душата, че са хубава двойка.
Той бил голям симпатяга.

# 1 818
  • Glasgow
А агнешкото има ли някакви доходи, диджейството ли му е работата

# 1 819
Мен почти агнешкото не ми изглежда влюбен. Държи се даже малко грубовато, като тийн с гадже, не като млад мъж.
Но това е от едно видео дето ми попадна.
Може така да ми се е сторило.
Той на 26 си е и сякаш малък де.
Плюс изглежда сякаш бая иска да стане известен и да се завърти по телевизии, влогове, риалитита, филми, сериали
Може и да греша

Тя ми изглежда влюбена тоя път.

# 1 820
  • София
Искам да изпляскам и така всея смут в темата, че смятам, че безимената и нейното почти агнешко са хубава двойка!
Госпожата не мога да я дишам, но не мога да си изкривя душата, че са хубава двойка.
Той бил голям симпатяга.
Той е симпатяга да,но за мен хубава двойка не бяха,ще са когато и двамата ми харесват,не само единия. Освен излъчването на префърцунена кукла нямаше нищо друго в нея,а самото излъчване, не я прави да изглежда кукла.

# 1 821
Искрено се изумявам колко много коментари и хейт генерира тази двойка , в частност женската половинка .😀

# 1 822
Двойката е меко казано нестандартна
И холивудска да беше пак щеше да се коментира. Да не са под път и над път син на бивш мафиотски бос и любовница, настоящ син на известен актьор плюс известна влогърка, която е по-голяма с три малки деца.
Напрво сериал:) Ако някой каже, че това е често срещано 😁

Иначе откровения хейт, ама с грубости не го разбирам. В този случай. Няма убити, няма изменени, няма злоупотреби.
За разлика от други неща звезди двойки,

# 1 823
  • София

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 16:55 от Reunion

# 1 824
Карамански син е много красив, главно заради чертите на майка си. Висок и с хубави очи.

Май са малко повече влюбени, отколкото бяха с Филяка. Според мен ще има и четвърто бебе.

Самият той е отгледан и осиновен от Сано, който е по-малък от Нели, нищо необичайно за него няма в ролите, дано са щастливи. Дечурлигата са готини и заслужават хубава семейна среда.

Дано си е взел поуките и никога повече не лети с висока скорост по пътищата.

# 1 825
При него, не беше само висока скорост. Имаше си и други подробности.

# 1 826
  • Mediterraneo
Бело...слава? Това ли са другите подробности?

# 1 827
Плюс … течности… май.

# 1 828
  • софия
Никаква клюкарка не съм. Знаех, че било заспиване от преумора.

# 1 829
  • на село
Сано ми беше много симпатичен, до момента, в който се записа под поста на Белослава. Сега, като чета за сина му, нещата си идват на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт