Звездни компромати - Юли' 23

• 319 298
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Glasgow
Синовете на Десислава
Скрит текст:
Лияна. Ако отреже тези косища колко по хубава би била
Скрит текст:

# 1 921
Тук Мария буди съжаление!Изглежда доста отчаяна ,търси си жертва

# 1 922
  • Glasgow
Пуснала е нова песен. Ама последните и снимки наистина не са ок, те обикновените туристки по интересни композиции на снимките имат и на по приятни места. Все по стълбища, коридори, баня, тя от този хотел не излиза ли

# 1 923
  • в 1001-та нощ
Нелепа е, наистина 🫣

# 1 924
Май наистина са се разделили с нейния Дзвер. Тази тактика, която прилага (поне според каквото излиза в медиите, не им светя) - да го провокира, докато излезе извън нерви, и после той да й се извинява с подаръци и умилкване - работи до време, не са вече млади за такива сапунки. Дано е спестила нещо от всички Баленсиаги и дрънкулки.

# 1 925
  • софия
Емири Ратата
Скрит текст:
Бруклин Б
Скрит текст:
Кремена, Веско Ешкенази и съпруга
Скрит текст:

# 1 926
Емили не умира ли от жега с тези ботуши не знам. Явно е някаква странна мода, отгоре леко облечен, а отдолу навлечен. Така Риана помня, че беше наметнала вълнен кожух, а отдолу с джапанки…

# 1 927
Бруклин така пухкав ли беше и преди семейния живот ?

# 1 928
Мара да не би да подражава на Меган Ф. с тази червена коса. Хич не и отива, ама въобще.
Поне снимки от плажа да пусне, от басейна, не само от коридора и стълбите на хотела, наистина е нелепо.

# 1 929
Петканова изобщо не прилича на себе си

# 1 930
Освен нос и устни сложила

# 1 931
  • На морето!
Обезобрази се с този нос Аксандра Богданска. Вярвам, че ще е от първите, които ще се подложат на реконструкция, когато това стане възможно.

# 1 932
  • София
Кремена тук прилича на индиански шаман. Може и да е търсен ефект.

# 1 933
  • на село
Пртканова я направих на Ким Кардашиян. Вероятно е търсена прилика.

# 1 934
На мен Петкановица ми харесва с новия нос. Не прилича на себе си, да, но е по-красива от преди.

Общи условия

Активация на акаунт