Звездни компромати - Юли' 23

• 319 300
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 935
И аз я харесвам. Както и Преслава.

# 1 936
Точно на тази снимка Александра е доста гримирана, което също доста я променя.
Много я харесвам аз, излъчва много позитивизъм. 🌸

# 1 937
Кремена все на Арабаджиева я правя поради някаква причина. А скоро някакво интервю на Камелия загледах. Направо жалка работа. Мисля че тя ще е първата с поправка на поправката. На Албена Вулева ми заприлича. За Богданска не знам, но Камелия е най-зле от всички.

# 1 938
  • София
Хубава е Петканова. Лъчезарна.

Бившият на Мара и той с някакви любовни драми. Май жена му го е зарязала/сменила с друг. Sunglasses

# 1 939
  • In The Middle Of Nowhere
За Камелия знае ли се кой доктор я е оперирал?

# 1 940
Аз не съм срещала за доктора ѝ, но не мога да си представя какво ще каже на детето си ако я види на стара снимка и на това на което се е направила, а и в което ще се превръща с годините. Сякаш и не може да диша през тоя нос. Докато говори, като хремава сякаш.

# 1 941
То май няма да има нужда да обяснява нищо на детето си, защото както е тръгнало пластиките ще почнат да ги правят още с раждането. Свят на киборги. Може това дете (в света в който се очертава да израсте) да се чуди не защо майка му има корекции, а защо са толкова късно направени. Sunglasses

Пп Харесвам Петканова на горната снимка. Изглежда ми някак по "холивудски". Божкеее, и аз се бъгнах. Joy

# 1 942
  • Viena
За Камелия знае ли се кой доктор я е оперирал?
Явно е стажант😁😁😁

# 1 943
Мария си прилича на употребяваща БеЛослава. Преди нямаше такова усещане от снимките и. Явно чак сега навлиза на мода при бг звездите.

# 1 944
Не знам дали е звезден компромат , но откровена кражба си е със сигурност.

What I've learnt from a soldier
Every man is a son to a daughter
And we only remember
When we see the blood
Don't grow up on me
Keep that backstroke in your Afro
Don't you grow up on me
Slow up homie
Don't you grow up on me
Keep it OG sipping slowly
Don't you grow up on me
Slow up homie
Текста е от песента на Jacob Banks - Slow up
По натам всеки рефрен започва с What I've learned from......
Познато ли ви е вече?
Песента на Тото - Тайни знам ...
От войника съм научил че
Всеки е син на дъщеря
 Но веднага си гонспомняме
След като видим кръвта
В припева молбите детето да не пораства са същите без афро елемента. Защото Джейкъб е активист, а Тото е откровен бездарник.
Пропева и един куплет са дословно преведени и не не е малко и незначително. Основната идея на която е стъпил е тънкият момент. И понеже се засягат важни социални теми за житейски уроци , бащинство, семейство и деца ръкоплескаме и се радваме на един съвестен татко.
Можеше да е поноригинален и във видеото- единият стои на стол, другият също. Но го разбирам. Песента е красива. Музиката е красива. Да беше откраднал и нея, щеше да е по добре.
https://youtu.be/LsgNG-L6aw4

# 1 945
На моменти Петканова напомня на Джей Ло в лице.

# 1 946
Петканова е съща Глория.

# 1 947
  • в 1001-та нощ
Петканова е много красива на тази снимка, но заради тази така желана кукленска хубост,  се лиши от индивидуалността си. Не я познах и търсих надпис коя е.

Това е жалкото, - красива, като излязла излязла от поточната линия, с не като уникално творение на природата...

# 1 948
На мен носовете на Преслава и Камелия ми изглеждат едни и също. На Камелия обаче наистина е доста странен - малък и издялкан нагоре, опънат, чак мв боли като я гледам. Дано се харесва и да й е удобен, да не й създава дискомфорт.

# 1 949
И аз не долавям вече хубостта на жените, изляти от един калъп. Не са ми красиви, честно. Предпочитам някоя с рошава коса, леко крив нос, тънки устни или каквото природата й е дала - просто една нормална жена. Аман от операции без здравословна нужда. Извинявам се за мнението си, ако засягам някого.

Общи условия

Активация на акаунт