Звездни компромати - Юли' 23

• 319 305
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Тото винаги ми е бил на кухо леко, но с това наистина се изложи. Погледнах в описанието и никъде няма препратка към оригиналната песен, има ли вече отзвук, че е плагиатствал?

# 1 951
Еднакви и безлични, сякаш направени по калъп в някой цех. Щом се харесват , нека се показват. Задължително с табелка кой, кой е. Че стават грешки.

# 1 952
Тото винаги ми е бил на кухо леко, но с това наистина се изложи. Погледнах в описанието и никъде няма препратка към оригиналната песен, има ли вече отзвук, че е плагиатствал?

Не. Slow up не е особено популярна. Аз я чух за първи път преди 3г., а е от преди още 2 поне. Оттогава все ми е на repeat. Много красива песен. Много!
Все си мисля че можеше да постъпи по умно и да каже че го е вдъхновила. Вместо това намерих в интервю как неговата е авторска и текста е написан за отрицателно време понеже е посветена на сина му.
Действително е дал и от себе си, но оригинала няма стигане.

# 1 953
Александра прекали с корекциите. В един момент беше много красива, без да е пластмасова. В самото начало беше доста различна. Слагам в скрит текст.
Скрит текст:

# 1 954
# 1 955
Браво, бе 😤 Егати наглостта, че и не му е за първи път да върши кражбА май. Поне има вкус? Slow Up не е лоша, виж Unknown Mahogany Session версията е нечовешка. Аз също слушам Джейкъб Банкс от години, явно и Тото😅

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 18:02 от Flâneuse

# 1 956
Тото се има за голям новатор, за проводник на модерните музикални течения Laughing Често подценява българската публика с подобни плагиатствания, защото му е трудно да роди нещо сам.

# 1 957
Поне приятелите му Наско Колев и Папи Ханс сами си пишат текстовете. Сигурно е искал и той да напише нещо оригинално, но толкова си може

# 1 958
Коментарите в YouTube и фейсбук са изключени. Преди две седмици, когато открих кражбата писах под клипа в инста, но няма реакция никаква. Не мога да го подмина.

# 1 959
  • Sofia
Дано не е пускано, Лионел Меси направи дебюта си за Интер Маями, предполагам сте чули за бомбастичния трансфер към клуба на Дейвид Бекъм.
Меси вкарва в 94-та минута за победата на отбора си, за голямо щастие на Бекъм и семейство, което гледа на стадиона.
Дейвид, Виктория и Харпър в публиката
Скрит текст:
Круз Бекъм гледа напрегнато
Скрит текст:
Радост за победния гол
Скрит текст:

Ким К е на стадиона, също Леброн Джеймс, Серена Уилямс и още звезди
Скрит текст:

Меси след гола, семейството му е там, жена му е много готина
Скрит текст:

# 1 960
Дано не е пускано, Лионел Меси направи дебюта си за Интер Маями, предполагам сте чули за бомбастичния трансфер към клуба на Дейвид Бекъм.
Радост за победния гол
Скрит текст:

Ким К е на стадиона, също Леброн Джеймс, Серена Уилямс и още звезди
Скрит текст:

Меси след гола, семейството му е там, жена му е много готина
Скрит текст:

Серина какво е облякла ??!! Nerd

# 1 961
  • Sofia
Серина е бременна, струва ми се с гол корем и спортен топ. Ето по-добра снимка тук
Скрит текст:
И Марк Антъни е на мача
Скрит текст:

# 1 962
Отврат. Розови екипи. Жената на меси с дъгичка на врата.

# 1 963
Отврат. Розови екипи.
И аз това си помислих. Как им е хрумнало това толкова бледо розово?

# 1 964
Мара бързо ще си намери нов дзвер, не са малко дзвероподобните, които си падат по типажа на Мара.

Общи условия

Активация на акаунт