Звездни компромати - Юли' 23

• 319 555
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Sofia
Силвена Роу
Скрит текст:

# 1 996
Написах в гугъл Мария и свинаря и излезе тази снимка за самър вайбс 2017, 6 години разлика от Риц до бюджетни хотели на Халкидики.

Скрит текст:

То излиза, че някои от дамите в поп фолка са си баджаначки по повече от една линия.

# 1 997
  • Glasgow
Ами тя по това време като каза на Мегз, че лае на каишка, Мегз и каза, че поне не стои с още 10 други на една маса🤷🏻‍♀️ при него май доста са били на хранилка, нали писаха, че жена му после си събрала всички коли 😊

# 1 998
Силвена Роу я предпочитам облечена и гримирана с нейната студена красота, така е като измита.

# 1 999
При Свинаря освен Мария е била и Анджелина , и Мари Вачева , и още кой знае колко други.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 13:10 от Candy_girl

# 2 000
Няколко страници обсъждате Камелия, но нейна снимка не видях. Изтрита ли е или някак съм я пропуснала, въпреки че чета всичко?

# 2 001
  • При семейството си
Ами тя по това време като каза на Мегз, че лае на каишка, Мегз и каза, че поне не стои с още 10 други на една маса🤷🏻♀ при него май доста са били на хранилка, нали писаха, че жена му после си събрала всички коли 😊
Мегз сега, след каишката, какво прави в Дубай…модна линия ли пак развива?
Сетих се, че и тя по едно време беше с някакво подобие на Дзвера.

# 2 002
  • Rock & Roll feeling ...
И 20 процента да е истина от тази статия, пак е пълен гнус положението с родните ... дами.

# 2 003
Роу направо плиска легена. Ewww

Искам и аз коледни подаръци като на Гергов - държавата да ми продаде едни имоти на морето за 7 лв/кв.м.
https://www.zelenizakoni.com/novini/koleden-podark-no4-421-dka-z … gergov-za-7-lvkvm После ще мисля къде да почивам - дали на Сен Тропе или едни Малдиви да направя ...

# 2 004
“Свинаря” си взе джипа Мерцедес от Мария още приживе. Човек приближен до него тогава разказваше после как се заключила в апартамента и ревала до зори, не давайки ключа. Жалка работа… Мария, ако беше малко по умна, находчива или поне упорита досега стигане нямаше да има!

# 2 005
Толкова тъжни и еднакви физиономии на едно място

# 2 006
  • Варна
От тези където трябва да ги познаваме мисля, че на първата снимка е Глория Петкова . Simple Smile

# 2 007
  • София
Тъжните физиономии все пак са от реклама, която лично на мен ми прикова вниманието, при положение, че мразя реклами.
ДермаАкт явно не са се изръсили с пари за нея, въпреки наличието на толкова много звИзди, а сигурно ще правят безплатни процедури. Grin Всички кифли и кифльоци са там.

# 2 008
  • София
Да Камелия е
Скрит текст:
А тази на пръв поглед на Бела Хадид с перука ми заприлича ама
явно е някоя друга бръмчалка
Скрит текст:

# 2 009
  • Варна
мисля, че на първата снимка е Глория Петкова . Simple Smile
И на мен ми прилича на нея.

От ДермаАкт останалите естетични клиники могат само да се учат на ценова политика с разни там намаления.
Имам чувството, че тя е най посещаваната клиника.

Общи условия

Активация на акаунт