Звездни компромати - Юли' 23

• 317 683
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 205
Е, да, Ирина е красива и може да си е с който иска, изобщо не казвам да се мери с различен аршин за мъже и жени, а само че я спрягат с кой ли не, а за мен с Брадли много си отиваха и тайничко се надявах да се съберат. Имат много красива дъщеричка, въобще гените и на двамата са чудни.

# 2 206
Хора, те направиха цяла песен за Баленсиага
Ще кажат, че не е спонсорирана сигурно
Всичко е забравено, и младите ще си танцуват на песента по дискотеките
https://m.youtube.com/watch?v=nmKOFzCC10Y&pp=ygUc0LPRg9GH0Lgg0Lz … Qu9GP0LPQsA%3D%3D

# 2 207
Като сме на тема манекенки - Том Брейди, бивш на Жизел Бюндхен, има връзка с Ирина Шайк. Уловени от папараците:
В колата
Видео
Прекарали са нощта заедно
Скрит текст:
Ех, тази Ирина много шавлива. По едно време с Лео я спрягаха, бяха уж се събрали с Брадли, а сега с нов мъж. Този Том пък само моделки ги избира… много неудобно така да взема мъжа на колежка. Въпреки че може би става дума за авантюра за една нощ.
Той е бивш мъж вече. Нищо не й дължи. А и надали се засичат всеки ден на подиума и толкова често при фотографи.
Ирина никога не ми е била кой знае колко симпатична, но някак с Брейди си подхождат.
Той е хубав мъж, поддържан, висок, дисциплиниран - каква да си хареса, ако не подобна Simple Smile

Безос например си хареса бизнес-дама. Да, прекалила е с ботокса и филърите, но имам предвид, че споделят интереси и страст (и не само бизнес страст явно).

# 2 208
Да , Баленсиага  спонсорират Галин.Joy  Не е сериозно това.

# 2 209
Плесвам клюка за една известна, но позабравена дива - Тори Спеллинг
Изнесла се е с децата на мотел https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-12315731/Tori-Spel … oduct-launch.html

5 деца в абсурден брак. Подозираше се, че мъжът й е с нея заради парите й. Оказа се, че богатството на баща й е в майка й. Тя има финансови проблеми. А мъжът й преди време беше хванат в изневяра. Сега вече се развеждат.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 11:57 от Linda*kiss

# 2 210
  • София
Как няма да е щастлива и усмихната Иринка. Явно й е писнало от договорни отношения и най-накрая е решила да е с някой И по любов. Sunglasses

# 2 211
Ама момичета то и нямаше и кой знае какъв скандал дори.
Аз ви казах още тогава, канселираха ги хора, които така и така не си купуват баленсиаги. Каква полза има да ги канселирам аз? Така и така никога не съм си ги купувала
Всички останали нито чуха нито видяха нито им пука изобщо. Аз продължавам да знам за скандала само от тази тема.

Абсолютно същото се отнася и за Белослава
Айде тука е на местна почва, ще помни тук там някой още някое време.
Но масата хора до 2 седмици няма да си спомнят нито ще им пука.
За Батинкови също - в темата не се пише, но иначе са си навсякъде. Живеят си нормален живот и грам не им пука, че се тъпчат с лобстери на гърба на болни хора и смърт.
Този готвача вече си го канят, излежал си е, извинил се е, като нов е:)
На Милен убиеца ще го пуснат след 6 ли беше години и ще иде във вип брадър, сигурно
Ванко 1, лекува зъби, клиниката му работи, развива се.
Та то винаги е така.
Нямаме изобщо такава култура тук, да забравим за някой и край, да изчезне, да замине за мексико и да не го повече да не го и чуем

Всеки си гледа своите проблеми и на никой не му пука.
Ако някой не засегне някакви големи интереси, то всеки си прави каквото си иска и всичко се купува с пари.

# 2 212
Токев си излежа наказанието , при Белослава мен ме потресоха коментарите в нейна подкрепа , както и това ,че дрегерът не бил "редовен". Ако си беше понесла наказанието-ок .

# 2 213
Да , Баленсиага  спонсорират Галин.Joy  Не е сериозно това.

Не е сериозно да се смята, че марката Баленсиага е във всеки един кадър от клипа и това не е уредено по някакъв юридически начин.
Какъв по-добър начин за чистене на имидж?

# 2 214
Не знам защо, но според мен тези слухове за Джорджина не са верни. Имат две деца, а и по снимки изглежда, че имат химия, поне на мен ми се струват наистина влюбени. Не, че не изключвам възможността Роналдо да поглежда и настрани, но като цяло изглеждат като двойка, която е заедно не по договор.

# 2 215
  • София
Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп 🤗

# 2 216
tiny_lilly, много добре казано! И ето пример - аз изобщо не знам какъв е скандалът с Батинкови и какво правят… Всичко си се замита удобно под килимчето и “продължаваме напред” 😐
Скрит текст:
Антония Петрова спря да се хвали с луксозния живот, който води. От няколко седмици перничанката не е особено активна в социалните мрежи, пише Lupa.bg. Няма ги редовните 20-30 снимки как ядат лобстери по хайдушки или специални принцеси с кайма на шеф Батинков. Миската, която постоянно се изтъкваше как е най във всяко едно отношение, сега е „свила сърмите“. Тоца, както е прякорът на блондинката, се покри след разследване на Валя Ахчиева за далавери с лекарства за онкоболни.

На нуждаещите се не се влива скъп препарат, а вместо това лекарството се прехвърля от болница в болница, като накрая често се изнася в чужбина, понеже оттам идва най-голямата печалба. Въпросният медикамент „Кейтруда“ се плаща от Здравната каса, но не стига до нуждаещите се. Разследване на журналистката Валя Ахчиева, излъчено малко преди изборите, тръгва по следите на лекарството „Кейтруда”. То се внася от фирма на бившия депутат Веселин Марешки, след това преминава през склад на компанията на Ивайло Батинков, който е съпруг на Антония, а после и през няколко болници. Постепенно се разплита отвратителна схема, която не може да мине без участието на дистрибутори и здравни шефове. С техните подписи скъпият препарат се мести по документи, при това без дори да е скрит серийният му номер – един и същ в документацията на няколко столични болници, вместо лекарството да се влее на пациента още в самото начало на тази дълга верига.

Излишно е да уточняваме, че болните усещат на собствен гръб последиците от това „лечение”, при което само по документи са получили скъпия препарат. Аферата лесно може да се разнищи, казват източниците ни, при ревизия на документацията, защото серийният номер издава „опорните” точки на далаверата. В разследването на Валя Ахчиева е уточнено, че когато в болницата остане излишък от даден медикамент, като търговско дружество, шефовете й имат право да го продадат на друго здравно заведение. Престъпление е обаче, когато лекари крадат от медикамент, предназначен за тежко болни хора, само и само за да го препродадат на печалба.

Ивайло Батинков е управител на проспериращата през последните години компания „Топ Хоспитал Сървис”, която Батинкова не спира да рекламира. Батинкови рязко повишиха стандарта си на живот по време на Ковид пандемията, когато фирмата им подписа договор за внасяне на медикаменти за лечение на опасния вирус. За около две години Антония и Ивайло се облажиха с над 40 млн. лева, които инвестираха в няколко къщи в София и Банско, подновяване на автопарка им с „Ферари“ и „Мерцедес“, охрана и шофьори, диаманти и скъпи почивки през 2-3 месеца в Дубай, Малдиви и най-скъпите курорти в Гърция.

Миската изчезна от социалните мрежи на 2 април, когато се развихри скандала с разследването на Валя Ахчиева, като се появи едва за Великден, разбира се, с огромна порция снимки на яйца и козунаци.

# 2 217
  • Варна
Абе живее си живота  - в инста има снимки от гръцки острови, изложения, концерти, рожден ден на второто дете ....Да, няма снимки на лобстъри, ама какво от това?

# 2 218
Плесвам клюка за една известна, но позабравена дива - Тори Спеллинг
Изнесла се е с децата на мотел https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-12315731/Tori-Spel … oduct-launch.html

5 деца в абсурден брак. Подозираше се, че мъжът й е с нея заради парите й. Оказа се, че богатството на баща й е в майка й. Тя има финансови проблеми. А мъжът й преди време беше хванат в изневяра. Сега вече се развеждат.
Леле ,а някога баща и “колеше и бесеше “ в Холовуд

# 2 219
Абе живее си живота  - в инста има снимки от гръцки острови, изложения, концерти, рожден ден на второто дете ....Да, няма снимки на лобстъри, ама какво от това?

А какво да направи - да спре да живее щото прокуратурата е некадърна и подкупна?
След като никой не я разследва, не я съди, не й конфискува имущество?

Общи условия

Активация на акаунт