Звездни компромати - Юли' 23

• 317 671
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Варна
Абе живее си живота  - в инста има снимки от гръцки острови, изложения, концерти, рожден ден на второто дете ....Да, няма снимки на лобстъри, ама какво от това?

А какво да направи - да спре да живее щото прокуратурата е некадърна и подкупна?
След като никой не я разследва, не я съди, не й конфискува имущество?
Ааа, не, не, не съм казала това! Коментарът го написах в подкрепа на горните мнения, че кучетата ли лаят, а керванът си върви. И ние колкото и да сме я игнорирали възмездие там няма да има.

# 2 221
  • София
В петък бях на фризьор и на съседния стол беше една актриса, не се сещам как се казва, с един провлачен говор, много дразнещ. Та тя се гласеше за рожден ден на Кремена Халваджиян. Тематичен щял да е, къдриха ѝ косата, плитки ѝ правиха, шнолки. Пълен кич. Та сега загледах и рожденичката как се е нагласила. Ужас.
Скрит текст:

# 2 222
  • Rock & Roll feeling ...
Живот си живее Кремена  Халваджиян.

# 2 223
Да , Баленсиага  спонсорират Галин.Joy  Не е сериозно това.

Не е сериозно да се смята, че марката Баленсиага е във всеки един кадър от клипа и това не е уредено по някакъв юридически начин.
Какъв по-добър начин за чистене на имидж?

По какъв начин да е  уредено? То целият припев е Гучи ,Прада  и тн.Rolling Eyes

Масово хората не знаят за скандала ,бяха давали един репортаж по тв и това е.

# 2 224
Венсан Касел с нова любов - Малика Любек.  Приличат си с Тина Кунаки.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/liubovnik-ot-klasa-vensan … ca-snimki-2354211

Тонка, бързи са Joy

# 2 225
Ноктите на Кремена са потресаващи! Шарени, наклепани, с цветенца, в комбинация с по 3 пръстена на пръст... Целият й стайлинг е нещо средно между индиански вожд и гледачка на кафе. Да си празнува там рождените дни в Библиотека и да си се радва, друго от нея не се вижда и чува и без това.

# 2 226
Ма, какво разбирате вие от мода. Grinning Това сигурно е последния писък в модните среди. До вчера се подиграваха на чалгата и на певици тип Сашка Васева, а сега жената на този подигравач Кремена е ходеща чалга.... То за това когато осъждаш нещо и някой трябва много да се внимава. Да не говорим, че Халваджиян е снимал клиповете на чалга певци и то в най-мътния период на тази музика, ама за парички всичко правим...

ПиАндреа, бачка момичето.
https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1 … =1658462601244871

# 2 227
Кремена е типичния пример, че може и една жена да има достатъчно пари за много добра поддръжка и стил,но резултатът да е плачевен.

# 2 228
Халваджиян ми изглеждат много стабилно семейство,което в наше време и с техните възможности е рядкост.

# 2 229
Да , неприятни са ми поотделно , но заедно са ми симпатични и хармонични.

# 2 230
Кой пита за Петканови, ето заснели са видео 2 години след ринопластиката
https://instagram.com/stories/aleksandra_petkanova/3154647914088 … =MzRlODBiNWFlZA==

# 2 231
Халваджиян ми изглеждат много стабилно семейство,което в наше време и с техните възможности е рядкост.
Дали е така?Кой ще ни каже

# 2 232
  • София
Ана Пападопулу е пуснала пост във ФБ за тормоз, излагации и циркове в Народния театър. Тъкмо се бяха поукротили там, пак ще пламнат разправии. https://tribune.bg/bg/mrezhata/psihicheski-tormoz-v-narodniya/

# 2 233
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 2 234
Видях го при Владо Карамазов,  не мога да ги разбера кой какъв е  и какво иска. Онази на Доган се изнесе, би трябвало да помогне това да стихнат. Явно не е  само това.
 Всъщност си беше дразнещо заради бившата депутатка, дето саи  търсили работа, да стават промени, може да е  само на политическа неприязън.
 Заслужават да ги изкарат от Народния да си търсят поле за изява другаде всички замесени. Голямо крякане и там. Всеки от звезда нагоре.
 Ева Лонгория  сякаш все по-хубава става с годините.

Общи условия

Активация на акаунт