Звездни компромати - Юли' 23

• 317 646
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
И Карамазов е писал за Народния театър, обяснява много по-просто и ясно нещата от Пападопулу. Не влиза в подробности, но изразява позицията си:

https://www.facebook.com/1585212646/posts/pfbid05hzsHu8XZh429zbu … x3RmXe9rNtrk8o1l/

# 2 281
Само за уточнение, Халваджиян се влюбва в Кремена не заради дънките наопаки, а заради това, че била с няколко поли, но въпреки това като се навела  й видял дупето.

# 2 282
  • София
Емилия изкупила някой плод-зеленчук
Скрит текст:
Мария Силвестър
Скрит текст:
Гащите с които се снима Лили Иванова стрували по 1100 лв бройката.
Скрит текст:
Райна пее и танцува, а чичака със златните пържоли я обсипва с 20-тачки
дали я е срам да се наведе и да ги събере.
Ума Търман
Скрит текст:

# 2 283
Само за уточнение, Халваджиян се влюбва в Кремена не заради дънките наопаки, а заради това, че била с няколко поли, но въпреки това като се навела  й видял дупето.
Пахахаха, ох много странна и нелепа история, не го бях чувала. 😆
Е, и все пак мъжете са си мъже, явно.

# 2 284
Халваджиян се влюбва в Кремена май защото тя е от богато семейство и от сой. Докато се е опитвал да върти бизнес в Италия с кафемашини, бащата на Кремена ги е финансирал. Иначе преди да срещне нея - гладни години.

# 2 285
Е не бих си купила като гащите на Лили Иванова, да ме прощавате

# 2 286
  • София
Сега, каквото и да си говорим, обича я Халвата Кремена, спор няма. Виждала съм ги заедно, личи си.

# 2 287
Атанаска боядисва в стори стените на гаража в "единствения си свободен ден" - днес, въпреки "че има финансовата възможност да наеме 1 или 10 човека да го свършат на мига, веднага" .. не може да е по-нелепа. 😅

# 2 288
Тя само от тоалетната не се е снимала още и то сигурно, понеже не са я офертирали да рекламира тоалетна хартия… абсурд на абсурдите са тези хора, изобщо не са ми интересни какво правят през деня. Не знам кой толкова се интересува дали боядисва стени или подрежда гардероби…

# 2 289
От БГ селебритата с козметични марки, само Николета напипа правилната ниша. Даде си името на декоративна козметика нисък клас и оборотно се продава в разни вериги като Лили Дрогерии, ДМ, Дъглас, Ивис и подобни...
И трупа за черни дни...

# 2 290
  • София
За почитателите на Хари
Скрит текст:

# 2 291
Музиката на Хари не е моята, стайлингът пък ептен! Как толкова жени му се кефят, чак недоумявам. Твърде гей вайб, ако и да е стрейт! Обаче има толкова много фенки, включително наборки, че имам чувството, че нямам вкус, нещо ми убягва? Хем вкусът ми е много далеч от мачовци, но тоз новоизлюпен рошльо със сатенени фусти...🤔

# 2 292
Атанаска този път ме застреля Joy
Скрит текст:

# 2 293
Страхотно момиче е, Атанаска, да... Страхотно е да ухажваш във фейсбук и по телефона обвързан мъж с бременна жена и като те покани на кафе да тръгнеш веднага като СОТ. Също е страхотно да влезеш в спалнята и леглото, в което допреди е била майката на детето на мъжа-трофей. Гнусна работа, а още по-гнусно е, че Атанаска се е самозабравила.

# 2 294
Наска кви цени е изплющяла да е жива и здарва! Сигур се въобразява за първа братчедка на Ести Лаудер 😅🤣🤣 Кви години е прекарала да изучава козметика бе?! Когаааа?! Преди или след като се намести в брака на бременна жена?!
Колкото и да го играе “грижовна мащеха” не и се получава, ама грам! Личи и всичко на злобната физиномия. Няма досатъчно акъл и да се прикрива. Щастие построено на чуждо нещастие не е особено трайно. Просто карма.

Общи условия

Активация на акаунт