Звездни компромати - Юли' 23

• 317 671
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 265
Кеф му е на Даниел да  си качва всичко от личния живот в инстаграм , на няколко видеа ми е правило впечатление , че Атанаска не иска много-много да е в кадър.
Противно на повечето мнения на мен тя ми е по-симпатична от бившата му жена , която наистина  св чуди какво да качва .

# 2 266
Еми завършила е колеж, да, лично на мен 3 години не ми се струват чак толкова много, че да си изучил кожата и да имаш самочувствието да правиш кремчета. Различни са двете неща. Simple Smile

# 2 267
Атанаска според мен има ринопластика, и още как. Точно такъв е резултатът при носове с голяма гърбица и обемни като цяло.

# 2 268
Не иска да я снима, защото не всеки път е нагримирана и във вид за показване.
Веднъж пътуваха и с едната ръка си криеше лицето, а с другата си слагаше червило, че той пак я снимаше.
Candy, Атанаска какво качва толкова съдържателно? Отивам на фризьор, че имам срещии, фразите за живота на Даниел за живота и мечтите ги повтаря, като папагал. Елементарна е. Даже и той я засича, сега на морето му казва, че имало дзадзики и той й отговори, че това си е чиста салата Снежанка и наистина беше така /отгоре с орехчета/.

# 2 269
А за коя актриса става въпрос в неясния, поне за мен, пост на Пападопулу?

# 2 270
Точно пък Гала няма изобщо никакви знания относно козметика, хеле пък опит.
Единствените знания и опит, които има е как да се подмазва на де що живо мине през увяхналото предаване,
и как да се пули и кима с послушна главица, и в същото време да се опитва да изглежда непринудено.
Посредственост отвсякъде.

# 2 271
  • Sofia
Гала от както взе да рекламира козметиката си изглежда по-състарена.

# 2 272
Има ли някой използващ продуктите й да изкаже мнение?

# 2 273
Халваджиян ми изглеждат много стабилно семейство,което в наше време и с техните възможности е рядкост.
Дали е така?Кой ще ни каже

Визията на Кремена Х. крещи: "Имам много пари и ме тресе критическата!"
По- добре щеше да е визията й да изразява нещо като: "Имам много пари и мъжът ми още ме желае такава, каквато съм", или "Имам много пари и остарявам достойно и като катедрала". Обаче пусто сърце- не трае.
Веднъж се е набоцкала и изпънала, втори път се е облякла като... даже не знам. Това модно ли е?
И двамата обичат Италия, тамън днес гледах разни визии от Милано на хора на нейната възраст- обикновени италианци, стрийт- стайл. Готини, модерни, с щипка ексзцентризъм, но елегантни, поддържани, изправени и будещи завист и възхищение. Тя се е направила на чучело от зор да е "различна". Колко по-готино щеше да бъде да се облече с някаква скъпа, но елегантна рокля, или скъп и елегантен костюм.
И тя е уж стилист, ама да кажем- самоука е. Но нали има покрай нея други стилисти, някой не може ли да й каже, че не й отива това, което е сътворила със себе си?
Кремена открай време демонстрира липса на мярка и мисъл в облеклото си, само, за да се покаже колко е екстраординерна и различна. ''Имам толкова чепици, обичам рози...'' И излъчването й говори ''Всички останали са под класата и стила ми...'' Почти във всяко интервю Маги споменава как се е влюбил в нея заради шантавото й облекло - носела си дънките наобратно. Те като цяло обичат да се показват като оригинални, космополитни, над нещата.
Помня Гала с шапките на Кремена в предаванията - като Коко от цирка.

# 2 274
А аз я помня с вечните кърпи на главата от ерата на “Имаш поща” … като жътварка беше. Joy

# 2 275
Преди двайсетина години бяха пресолили манджата, защото в безсилието си да поднесат интересна информация/събеседник, гост беше Кремена, показвайки част от колекцията си луксозни обувки - Диор, Джими Чу, Шанел и пр. Годините не бяха лесни и в студиото бяха запалили телефона възмутени зрители - коя точно е публиката на този панаир на суетата? Гала и едни 50-тина мутреси в държавата?

# 2 276
  • София
А за коя актриса става въпрос в неясния, поне за мен, пост на Пападопулу?
За Жорета Николова пишат във ФБ, ама дали е така? А жената на Морфов била една от тези със заплата и хонорари.

# 2 277
Точно пък Гала няма изобщо никакви знания относно козметика, хеле пък опит.
Единствените знания и опит, които има е как да се подмазва на де що живо мине през увяхналото предаване,
и как да се пули и кима с послушна главица, и в същото време да се опитва да изглежда непринудено.
Посредственост отвсякъде.
И аз така смятам за Гала и изобщо за всичко българско, за съжаление. Всичко е само бизнес.
Резултати от бг марки никога не съм забелязвала, същото и при качеството на дрехи..

# 2 278
Кеф му е на Даниел да  си качва всичко от личния живот в инстаграм , на няколко видеа ми е правило впечатление , че Атанаска не иска много-много да е в кадър.
Противно на повечето мнения на мен тя ми е по-симпатична от бившата му жена , която наистина  св чуди какво да качва .
Бившата толкова се пъне и толкова се изтъква, че е инфлуенсърка.. А е мега скучна и отегчена. Случайно присъствах на някакво моминско парти на което беше и тя, близначките Алекс и Влади, някакви други две клетници, които и те се мъчеха май да са инфлуенсърки. Нямате представа тези жени колко са нелепи отстрани. Не спряха да се снимат, да си ровят в телефоните. Не знам какво беше това моминско парти - забити в телефоните. Под присъствах имам в предвид, че бяхме на едно и също място, а на другия ден ги видях на плажа.

# 2 279
Гала извън екрана е много надменна и злобна женица, имам чувството, че избива всичкото нагаждане, което трябва да понесе в предаването си.

Общи условия

Активация на акаунт