Звездни компромати - Юли' 23

• 317 671
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Sofia
Гледах наскоро Кремена Х.в предаване на дружката ѝ Джуджи.Беше облечена нормално,с панталон и сако.Едва я познах.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 17:49 от Doli

# 2 251
Брей, Кремена можела и добре да изглежда. Ама пусти зор да е модерна и резултата е супер отблъскваш и смехотворен.
Вярно, в този театър някой ще има ли смелостта да назове нещата с истинските им имена? То-първи, втори, трети, тримата мускетари. От девет дерета вода и накрая едно нищо. Или казваш нещо или мълчиш.

# 2 252
Донев е влудяващо дразнещ, още от времето, в което писа писма към публиката
 че нищо не разбрала, понеже не харесва покъртителния му тричасов ужас "Уют". И в моите очи вече не съществува, откакто го видях на концерта на Лили Иванова. Със спортни дрехи, не ръкопляска нито веднъж, но после се беше снимал зад сцената.

# 2 253
Не сме коментирали бизнеса на Атанасия
https://musebyatanasia.com/?utm_source=partner&utm_campaign=part … elvM3pD3N2dTm7xuc

# 2 254
Какво да ги коментираме тези палячовци.. И тя и онзи клоун мъжа й са голям смях. Muse by Atanasia.. Атанаска

# 2 255
Всеки втори вече прави кремове… голяма новина.

# 2 256
За бизнеса не знам, обаче й гледам профила в Инста. Ами има неуспешна ринопластика, много филър в устните и едвам потраква челюстта като говори. Забелязвам, че момиченцето им винаги е с по-голям размер бански, отколкото е необходимо.  Не седи добрв, но нали трябва да са в тон явно, затова няма значение, че на детето банския виси. Много са плоски, дори не знам защо са толкова обсъждани. Има и една снимка, на която са по бельо с мъжът й, и нейните бикини са прозрачни. Позволява ли го инстаграм това ? За мен е много неподходящо съдържание !

# 2 257
Мис Атанаска отдавна беше изобличена от стоп кадри тук, че е с пъпки и релефна кожа. Не съм оптимист за успеха на “бранда”. Ако продължават да се обличат еднакво с мъжа ѝ, няма да им стигне пластичност, за да оцелеят в инфлуенсърското блато. Grinning

# 2 258
Иска да си осребри “славата” момичето .

# 2 259
  • Rock & Roll feeling ...
Трябва да се научат, че каквото и да произвеждат, зад продукта им трябва да има тяхното покритие...
От популярните личности бих се доверила на Гала за козметиката, която реализира на пазара. Има опита и знанията в тази област, трупани с години. А хора, които правят разни линии, за някой и друг лев са смешни. В това число и плеймейтките.

# 2 260
Кога го е пуснала? Не се е нахвалила в инстаграм.
Относно инфлуенсърското блато, те нямат нужда да са в него, особено Даниел, иначе тя натиска да е там определено.
А за носа си беше казвала, че е нещо, което не харесва в себе си. Не си е правила операция.
Снимката й по гащи наистина е малко в повече, явно искаше да си покаже дългите крака. 🫣

# 2 261
Аз съм шокирана от цените честно казано. И секцията "За нас" в сайта ми е любима - Атанаска написала как е посветила години в изучаване на кожата, а е на 24 Grinning

# 2 262
Реално Атанаска е медицински козметик , все нещо поназнайва .
Според мен пък Даниел натиска повече от нея.

# 2 263
Е, нали е завършила медицински колеж, за тези години сигурно говори.
Даниел беше качил стори как тя се кефи и подскача, че е изкарала "някой лев" или нещо подобно беше написал, от там съдя, че тя е с по-голям мерак.
Той стана популярен с реклама по радиото, а за инфлуенсърството още в началото каза, че ще приема предложения, които отговарят на изискванията му и ще дарява парите. Не мисля, че му е важно инфлуто, достатъчно му пуши главата с Бонанза.
А сега обзавеждат някаква сграда или етаж от нея за нов проект, пазаруваха от Истанбул декорация.

# 2 264
Камен Донев, Сашо Морфов и Валери Йорданов са според мен тримата, за които пише Пападопулу

За сем. Халваджиян едно време имаше клюки за изневери. Ама преди повече от 15г

Общи условия

Активация на акаунт