Звездни компромати - Юли' 23

• 317 517
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 625
Чоева 😍 и компания.. отвява ги отвсякъде

# 2 626
Мале, Никол е кожа и кости.. Много е заприличала на майка си в лице.

# 2 627
  • На морето!
Скрит текст:

Един влюбен поглед от Стрина да ви метна. Малко прилича на лелята от село на НиЛо-то тук, а имаше момент, когато я харесвах визуално.

# 2 628
Уф тази чете стихотворения на масата за вечеря? Rolling Eyes

# 2 629
Стрина явно са на Неа Перамос и почти всяка вечер ги засичам с Иван как карат един зад друг с колите, явно не желаят да се возят с една кола 😂, а тя на живо изглежда една идея по-добре визуално

# 2 630
  • На морето!
И пожеланията си чете публично Стрина, в случай че някой не е разбрал колко е невероятна.

Мария Бакалова и Валери. Тя е елегантна, той е .... балканец отскочил до бакалията след фитнеса.
Скрит текст:

# 2 631
Какво означава ден, далеч от собствения ни смисъл?

Погледът е по-скоро на добре овладяна жена, дресирала апатията си до степен на рекламна замечтаност.

Колкото повече се пъне човек в социалните медии да покаже от "коя страна е", толкова повече му личи, че не принадлежи особено към тази, към която му се иска.

#философътИрина

# 2 632
  • Glasgow
Чувствам се тъпа, четейки Ирина. Последното изречение изобщо не го схванах. И като толкова иска обикновен ден не можа ли да се въздържи от снимки, обяснения😏😶 Стихотворение за вечеря, ще падна.

# 2 633
Нали трябва да го четка по посока на косъма, този глупак. Погледът й е на всичко друго, но не и на влюбена жена. Рекламна замечтаност ми хареса. Много е инстаграмабъл жената, по всякакви параграфи. Иван се кефи каква уникална (и все още много влюбена в него), жена има, тя се радва на охолен и уреден живот със звезда и всичко е ток. Ще гледа рекламно и ще му пише стихотворения, та пушек ще се вдига!

Тази молитва на масата (или на тортата), докато я снимат, сигурно също е част от така наречената "непретенциозна рутина"?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 17:54 от Tess d`Urberville

# 2 634
  • Glasgow
Някой, който и е в приятели да и напише, че феновете искат да чуят стихотворението.

# 2 635
Андреа Банда Банда ни информира, че си е купила лубрикант на промоция:

Скрит текст:

# 2 636
Преди няколко години Ивана и дъщеря й бяха на съседна маса в заведение. Вече беше отслабнала, с много грим, изглеждаше добре. За възрастта си според мен е супер, даже младее. Поне тогава, сега не знам как е. Дъщеря й също ми хареса нежна, без излишен грим и интервенции.

# 2 637
Ивана поне изпусна вълната на инжекционното отслабване и явно се справя добре.

# 2 638
Ивана поне изпусна вълната на инжекционното отслабване и явно се справя добре.
Ивана отслабва и поддържа тегло със “Зоната”.

# 2 639
Хей, има ли тук някой, който да вярва на Стрина Ирина!?

Общи условия

Активация на акаунт