Звездни компромати - Юли' 23

• 317 517
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 640

Мария Бакалова и Валери. Тя е елегантна, той е .... балканец отскочил до бакалията след фитнеса.
Скрит текст:

Как можа това момиче да се забие с тоя....

# 2 641
Аз го гледах в Игри на волята, физически издръжливо и много можещо момче, трудно му се опираха игри. Той и Филип направиха предаването.

# 2 642
О, тя е лудо влюбена в него и непрекъснато му го показва.

# 2 643
  • Rock & Roll feeling ...
Ивана поне изпусна вълната на инжекционното отслабване и явно се справя добре.
Ивана отслабва и поддържа тегло със “Зоната”.
Дали?
Чувала съм страхотни неща за този режим. Единственият който балансира хормоните на организма и е много подходящ за хора с диабет/предиабет/ин. рез. .
Руслан Маинов показа страхотни резултати с него и във времето не се видя йо-йо ефект.
Аз самата имах да свалям 7 кг и ги изчистих за 2 месеца на зоната.
 Лично аз съм доволна, но едно е да имаш 5-7 кг, доруго е 20-30, затова считам за по-обективни резултати, на хора, които са свалили повече.

# 2 644
Гледайки изпълнението на Сам Смит на La La La (Live at the Jingle Bell Ball) разбирам защо се прави на това, на което се прави сега. Само с глас не става за съжаление.

# 2 645
  • До морето
Ивана беше известна с това, че години наред спеше със сценичния си грим. Като я наплеска Мис Бони в понеделник, тя откарваше до петък.... ПарА е давана все пак 🙄
Ако ще сравняваме с Глория, категорично съм за втората. По-добре малко превзетост и надменост, отколкото откровена простотия.

# 2 646
Ивана беше известна с това, че години наред спеше със сценичния си грим. Като я наплеска Мис Бони в понеделник, тя откарваше до петък.... ПарА е давана все пак 🙄
Ако ще сравняваме с Глория, категорично съм за втората. По-добре малко превзетост и надменост, отколкото откровена простотия.
После Мис Бони я коментираше, че била стисната или нещо от сорта, и тръгнала да се гримира сама, та имаше забележки към постигнатия резултат.

# 2 647
Иванка Калудова е толкова вулгарна и проста и така разговаря със Стояна и други, че никак не е чудно че си пада по братя роми, то друг не би я търпял. Псува като каруцарка, пазари се за всяка стотинка, пред нея Софка е с поведение на кралица. Тази поза с “обичам народа”много издиша, вземе ли парата след участие, изчезва с 200 и дечицата с картичките си остават с чакането.
Супер мърлява ми е изглеждала винаги- с една полу разлепена мигла, дърта такава, лепена  12 пъти, с 3 реда вехти екстеншъни и рокля зашита за сЮтена да не се смъква, така ми изниква като и чуя името😅😂🤣
На живо сега прилича на 60 годишна. Кви 35?!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 20:26 от JACKLIN*

# 2 648
И на мен Ивана винаги ми е изглеждала нечистоплътна и с груби обноски.

# 2 649
Алекс/новия ерген/ какъв бизнес има? Много богат и успешен бил, дали? 🤔

# 2 650
Бойчето не беше ли с Малина по едно време?

# 2 651
Много ми е проста Ивана.

# 2 652
Стана ми смешно като прочетох, че Стрина харесвала непретенциозните неща и дребните битовизми. Това е явно някаква модерна реплика сред претенциозните хорa.
Имам позната, същата позьорка като нея, която сервира кулинарни си "творения" с позлатени прибори, но постоянно разказва колко много харесва обикновените хора, обикновените неща и непретенциозните места (на които тя самата не ходи). Та не, изобщо не й вярвам на Ирина. Но пък с Иван са се намерили.

# 2 653
  • Sofia
Гущеров младши е бил с Малина

# 2 654
Лични впечатления ли са тези неща за Ивана? Аз съм й гледала само интервюта и ми се струва начетена жена, с добър изказ. Тя, ако е проста не знам....Анелия, Мара и Галена трябва да са чехълче, зелена еуглена и тн.

Общи условия

Активация на акаунт