Звездни компромати - Юли' 23

• 317 514
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 655
Абсолютно лични

# 2 656
Ирина и Иван имат къща или апартамент в Неа Ираклица, до Неа Перамос.

# 2 657
Ако някоя възвишена женичка реши на вечеря да рецитирВа любовни стихове на мъж си пред нас, деликатно и по единично ще кажем, че ще посетим  вц и като почнем да бЕгаме, бате😅😂😂🥴🥴🥴

Стринка и Белосвала за мен имат един вайб.
Бели и добри, праведни, а всъщност не баш.

# 2 658
Стрина явно са на Неа Перамос и почти всяка вечер ги засичам с Иван как карат един зад друг с колите, явно не желаят да се возят с една кола 😂, а тя на живо изглежда една идея по-добре визуално

Стрина като е все с чаша в ръка, как сяда след това да шофира?
Още повече, че си е програмирала личен шофьор- трезвеник. Rolling Eyes

# 2 659
Стрина не пие. От месеци. Ода написа за това.

# 2 660
Стрина не пие. От месеци. Ода написа за това.

ВЕрно, че имаше нещо такова. ЗабравИла съм. Но каквито и фотоси да ѝ гледам, все някак си я представям с мохитото, в краен случай- с просекото.
Сетих се за нейни снимки сравнително отскоро в ИГ, на които е на софра  и ги потърсих.
Има си чаша с нещо-като-винце пред нея:
Скрит текст:

# 2 661
Пропуснали са да пишат, че е малко женен, но то това стари работи.
http://skandalno.net/ето-го-тайният-любовник-на-ивана-162583/

# 2 662
  • До морето
И един компромат на старозагорската прокуратура - прободните рани с 400 шефа на 18 годишното момиче са определени като лека телесна повреда.

Съдията е жена и името й е Татяна Гьонева Коева!

Хубаво е да се знаят имената на такива хора!

ПП. Жертвата, освен 400 шева по цялото тяло и лицето, е със счупен нос и обръсната глава!

# 2 663
  • София
Лични впечатления ли са тези неща за Ивана? Аз съм й гледала само интервюта и ми се струва начетена жена, с добър изказ. Тя, ако е проста не знам....Анелия, Мара и Галена трябва да са чехълче, зелена еуглена и тн.
Наскоро бяха при Цитиридис със Стояна и там разказаха, че си пада по черни, Стояна допълни за циганите.

# 2 664
  • Glasgow
А във фб видях тази снимка, изродът , който е нарязал момичето 😔
Скрит текст:

# 2 665
Това свобода или смърт сякаш за себе си го е татуирал. Дано сам намери отговор на чуденката си...По ме притеснява ако това момиче оживее, да не се върне пак при него. Сякаш всички оживели жертви на подобни изроди това правят. Горкото момиче и родители. Дано оживее и се възстанови, макар че психическата травма едва ли ще я пребори някога.

# 2 666
  • София
На кой е син или протеже господин"свобода или смърт",че веднага заваляха протекции и смекчаващи вината обстоятелства?

# 2 667
Андреа Банда Банда ни информира, че си е купила лубрикант на промоция:

Скрит текст:
А Банда Банда още ли е с гаджето или там приключи драмата?

# 2 668
А във фб видях тази снимка, изродът , който е нарязал момичето 😔
Скрит текст:

Тоя същия даже има дъщеря….
Ужас!!!
Да гние в затвора трябва, барабар с тази неадекватна прокурорка.

# 2 669
Много сериозно трябва да реагира обществото на такива новини и изродщини. Този е обществено опасен и изобщо не трябва да е на свобода, или да го лекуват, или, ако не е за лечение, да го затварят зад решетките. Пълно отлъчване, цялото му обкръжение и цяла Стара Загора много хубаво да се замислят, искат ли сред тях подобни индивиди. Даже до там да ескалират нещата, че след затвора този да осъзнава, че няма как да живее повече в България.
Иначе съдиите и съдийките у нас са също толкова опасни. На тях докато не им се случат всичките инциденти, на които са реагирали по подобен начин, няма да има различни развръзки... тая конкретно - нека да й приложат същата "лека телесна повреда", да видим колко лека е.

Бръсненето на главата на жената е типична мутренска история още от 90-те години и дори популярни жени на Балканите са били жертва на подобно нещо. Сигурно и по книгите го пише. А това с макетния нож - не искам и да си го представям....

Общи условия

Активация на акаунт