Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 127 999
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 75
  • Буркина Фасо
Не е ли по-добре да се пускат за подаряване само личните купони, седмичните, така или иначе, ги имаме всички.
на някои не достигат бройките от седмичните купони и за това искат от другите.

# 76
  • София
Коя салца препоръчвате за паста (или пица)?
Този мианмарски, дълъг ориз хубав ли е?

# 77
За пица ползвам малката консерва доматено пюре. Щерката го харесва и директно да похапва от него, а за пица леко го разреждам с вода, защото е доста концентрирано.

# 78
  • Буркина Фасо
Коя салца препоръчвате за паста (или пица)?
Скрит текст:
Този мианмарски, дълъг ориз хубав ли е?
има едни готови сосове във високи шишета - с босилек, с гъби ...

# 79
  • София
Плодовият салатен дресинг май не го пускат на всяка италианска седмица?!

# 80
  • до най-прекрасния мъж
Това ползвам аз и съм много доволна. За пица и паста е страхотно, за готвене също и е много икономично, защото се ползва по малко.

# 81
В Лидл има доматено пюре с босилек в шишета. В момента е включено в италианската седмица. Много е вкусно и удобно и за пица, и за готвене.

# 82
  • София
И в къщи много ползваме доматеното пюре с босилек. Запасила съм се с него.

# 83
  • София
В Лидл има доматено пюре с босилек в шишета. В момента е включено в италианската седмица. Много е вкусно и удобно и за пица, и за готвене.
и може директно да се сложи в пастата, накрая?

# 84
Може ли снимка на това дом. пюре?

# 85
  • София

# 86
  • София
И аз съм от недоволните от бикините с дантелата. 2 пъти съм купувала и след пране дантелата се разтяга, разхлабва и става една драскаща такава. Дано не развалят другите им бикини, че само тях нося и много ги харесвам. Взех едни от Уайкики, обаче са много дълбоки и дебели, не ми харесват.

# 87

Благодаря, не съм го пробвала това пюре, ще купя да видя дали ще се одобри и хареса!

# 88
  • София
monii, пробвай и сподели дали ти харесва.

# 89
Момичета, знаете ли дали в Лидл се предлага шоколад без лактоза? Ако сте взимали такъв от друго място, моля да споделите. Благодаря! ( спешно ми поръчаха, а съм неориентирана за такъв тип продукти).

Общи условия

Активация на акаунт