Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 018
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 90
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз накупих бая пюрета от италианската седмица, сушени домати и десертите с рикота. Много са вкусни, бурканчето е стъклено, въобще италианкката седмица има винаги хубави неща.
Буратата също е супер и с розов домат става прекрасна салата. Стига за двама, сам човек не може да се справи с тази огромна бурата.
И аз от недоволните от бикините, снижиха качеството, вече просто не си струва да си купуваш от Лидл. Ориентирах се към  Н&М и засега съотношение цена/качество на бикините е супер.

# 91
  • до най-прекрасния мъж
С босилек има домати и в консервна кутия. Също не бяха лоши преди. Скоро не съм вземала в консерва каквито и да е, защото последния път бяха отврат обикновените нарязани - с много люспи и дръжки (не ми идва думата в момента, не точно дръжката, а тази твърда част, за която е захваната дръжката на домата) в кутията.  Пасираните се оказаха страхотни. Италианският сос с босилек също е хубав, но за мен не става за всякакви ястия заради босилека. Поне аз обичам като готвя, да си слагам специфичната подправка за всяко ястие.

# 92
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали в Лидл се предлага шоколад без лактоза? Ако сте взимали такъв от друго място, моля да споделите. Благодаря! ( спешно ми поръчаха, а съм неориентирана за такъв тип продукти).
  В Кауфланд има.

# 93
и може директно да се сложи в пастата, накрая?
Да, има много приятен вкус на свежи домати, точно за паста го ползвам като сос, не е точно пюре, по-редичко е, пасирани домати.

# 94
Момичета, знаете ли дали в Лидл се предлага шоколад без лактоза? Ако сте взимали такъв от друго място, моля да споделите. Благодаря! ( спешно ми поръчаха, а съм неориентирана за такъв тип продукти).
  В Кауфланд има.

Не става ли почти всеки черен шоколад?

# 95
Не става ли почти всеки черен шоколад?
Различен е вкуса. Иначе на Фин Каре има вегански шоколад, който е безлактозен, но не знам дали се продава в България.

# 96
Е в хубавия черен шоколад не би следвало да има лактоза или бъркам

# 97
Не бъркаш. В черния шоколад няма лактоза. Ето един "прост", всички черни от тази серия нямат.
https://lifestore.bg/cheren-shokolad-s-chia-i-greypfrut-happy-benjamino-70-gr

Скоро да са пускали мокрите кърпички за монитор? За стъкла пускаха, но на мен ми трябват тези за компютър, че запасите ми са на привършване, а съм много доволна

# 98
  • shumen
За монитор скоро не съм купувала.

# 99
# 100
През месец пускат нов модел еърфраер Open Mouth
Е в хубавия черен шоколад не би следвало да има лактоза или бъркам
Ама не всички обичат вкуса на черния шоколад.

# 101
  • Mostly in my mind
Отзиви за бинокъла от днес?

# 102
  • София-Младост
и може директно да се сложи в пастата, накрая?
Да, има много приятен вкус на свежи домати, точно за паста го ползвам като сос, не е точно пюре, по-редичко е, пасирани домати.
+1 за доматите в шише, но определено аз поне не ги ползвам директно, а за приготвяне на сос. Т.е. зехтин, чесън, босилек, евентуално мляно месо и т.н. да се задушат, да поври.

# 103
Интересно ми се струва това крем сирене с лимон и босилек на Милбона. Ще взема, за да го пробваме.

# 104
Май за първи път виждам цветната козметика на Сиен в бг брошура. Искам да я изпробвам.
Трябва ми пудра, но не тъмно кафява, така че ще е нещо от другите неща...

Общи условия

Активация на акаунт