Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 924
  • 1 675
  •   2
Отговори
# 105
Момичета, знаете ли дали в Лидл се предлага шоколад без лактоза? Ако сте взимали такъв от друго място, моля да споделите. Благодаря! ( спешно ми поръчаха, а съм неориентирана за такъв тип продукти).

За Лидъл не знам ,но ето това е хубава фирма за шоколад ,но е 1 кг : ) https://zmeeborets.com/shop/rabota-s-shokolad/shokoladi/barry-ca … ut-vegan-1%D0%BAg

# 106
  • София
Доматеното пюре в шишетата никога не го използвам директно за пица, сос за паста или ястие.

# 107
А как го използваш?!
Нали всички ястия минават термична обработка?

# 108
Доматеното пюре в шишетата никога не го използвам директно за пица, сос за паста или ястие.

Защо?
Аз директно го консумирам от шишето..

# 109
  • София
Термична обработка с малко зехтин, подправки. Ако готвя ястие, го сипва  при продуктите и се вари.

# 110
  • до най-прекрасния мъж
Че на пицата какво й е? Нали се пече после? Ползва се за намазване на блата, за основа, не вместо кетчуп.

# 111
  • София
Естествено, че за пица няма предварителна обработка.

# 112
Пък аз го сипвам направо в купичка, добавям праз лук и лъжица и направо ям 😁

# 113
  • Перник
Май за първи път виждам цветната козметика на Сиен в бг брошура. Искам да я изпробвам.
Трябва ми пудра, но не тъмно кафява, така че ще е нещо от другите неща...

Аз погледнах лаковете днес - сториха ми се много "умрели" цветове. Евентуално един нюд бих взела. Ще видя и цветната козметика. И на мен ми е интересно да я пробвам Simple Smile

# 114
  • София
Снощи в един Лидл видях лаковете за нокти. Не ми харесаха цветовете. Наистина "умрели" цветове. Имаше един цикламен, не беше лош цвета, но ги подминах.

# 115
Някой ползвал ли го е, отзив?

# 116
Всеки път го обсъждаме този уред, че не става.

# 117
  • Бургас
Пък аз като доайен тук, реших че съм чела добри отзиви и че е толкова силен, че дори и синки оставя, ако не се ползва внимателно и търчах да си взема. Пробвах един път, втори път... и реших че аз съм идиот май, задето нищо не ми се получава и си мълча кротичко Grinning Grinning Grinning

# 118
Имаше и добри отзиви. Друг въпрос е, че при такива разнопосочни мнения, най-вероятно става дума за различни партиди с разлики в качеството.

# 119
Минавам само да кажа, че перящата прахосмукачка, която ще е тази седмица е супер. Сдобих се преди няколко дена, съвсем случайно с нея - беше доста намалена,защото беше разопакована,явно,но имам две породени деца,едното от които още се учи да се храни и е тотално мазало с дамаските - търкам,пера на ръка и след 1 час някой разлива вода ибпак остава петно(примерно).Изпрах всички дамаски - дивани,столове, матраци, килимът,който изглежда по-добре отколкото след фирмата за чистене на килими. Та ако има някой като мен, която се чудех дали ми трябва такъв вид прахосмука - напълно си заслужава!

Общи условия

Активация на акаунт