Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 955
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 120
Минавам само да кажа, че перящата прахосмукачка, която ще е тази седмица е супер. Сдобих се преди няколко дена, съвсем случайно с нея - беше доста намалена,защото беше разопакована,явно,но имам две породени деца,едното от които още се учи да се храни и е тотално мазало с дамаските - търкам,пера на ръка и след 1 час някой разлива вода ибпак остава петно(примерно).Изпрах всички дамаски - дивани,столове, матраци, килимът,който изглежда по-добре отколкото след фирмата за чистене на килими. Та ако има някой като мен, която се чудех дали ми трябва такъв вид прахосмука - напълно си заслужава!
     Благодаря за споделената информация! С какъв препарат  може да се ползва при пране на килим?

# 121
Къде стоят лаковете на Сиен? Изобщо не можах да ги видя вчера...🤔🤔🤔

# 122
Подарявам:
Скрит текст:

# 123
Аз взех от кауфланд - около 5лв е 700мл. Иначе вътре има едно пакетче на W5,но в Лидъл ми казаха,че нямат в момента наличен.
Минавам само да кажа, че перящата прахосмукачка, която ще е тази седмица е супер. Сдобих се преди няколко дена, съвсем случайно с нея - беше доста намалена,защото беше разопакована,явно,но имам две породени деца,едното от които още се учи да се храни и е тотално мазало с дамаските - търкам,пера на ръка и след 1 час някой разлива вода ибпак остава петно(примерно).Изпрах всички дамаски - дивани,столове, матраци, килимът,който изглежда по-добре отколкото след фирмата за чистене на килими. Та ако има някой като мен, която се чудех дали ми трябва такъв вид прахосмука - напълно си заслужава!
     Благодаря за споделената информация! С какъв препарат  може да се ползва при пране на килим?

# 124
  • София
Минавам само да кажа, че перящата прахосмукачка, която ще е тази седмица е супер.

Това е прахосмукачката за мокро почистване, нали?
Тя е в брошурата за идващата седмица.

Интересува ме, след ползване, остава ли мокро?

Специален препарат ли се ползва за тази прахосмукачка? Какъв, марка?

Шумна ли е?

# 125
  • Карлово
Ами от всички прахосмукачки  след пране остава влажно.
и за препарата отговарям, какъвто искаш за пране на дамаски слагаш, но не много, защото няма отпенване.

# 126
Може ли мнение за този уред за почистване с ултразвук. Почиства ли добре сребърни бижута?

# 127
  • София
ДамаТрефа, благодаря!
Питах за мокро, защото пише, че има засмумващ маркуч и не би трябвало да оставя много мокро.

Дано не е много шумна.

# 128
  • shumen
Оставя малко мокро.То не може да е напълно сухо от перяща прахосмукачка.

# 129
Уреда,който почиства с ултразвук го прави много добре.При много завъртяни бижута с труднодостъпни места,се пускат втори път.

# 130
  • Сливен
Сребърни бижута се почистват бързо и лесно със сода бикарбонат и вода.

# 131
Аз ги чистя с паста за зъби - лъсват, но е неприятна работа.
Бих купила този уред, ако е ефективен.

# 132
И аз се замислям за уреда - за прибори. Преди продаваха прахове за разтваряне, но сега намирам само паста, което не ме устройва.

# 133
  • велико търново
Къде стоят лаковете на Сиен? Изобщо не можах да ги видя вчера...🤔🤔🤔
Изложени са в редът за промоция Четвъртък.в дъното на магазин ът.
Нищо интересно като цветове малко избор. Основно много прозрачен гел лак..

# 134
Ами остава влажно, колкото повече се изпрахосмуква водата след самото пране,толкова по-бързо съхне,но си остава влажно. Столовете ги изкарах на балкона и За час-два изсъхнаха на слънце,но матрака го изпрах сутринта и чак късен следобед беше изсъхнал, но той е 35см и в сенчеста стая. Шумничка си е прахосмукачката, все пак е мощна,но не ми е пречил шумът. Гледах подобна на Керхер за 450 и дори за 250 тази си оправдава цената за мен.

Общи условия

Активация на акаунт